Şimdi Ara

A.Ü. Açıköğretim Fakültesi Felsefe Bölümü (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.663
Cevap
13
Favori
250.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. Bana bu yaz çalışabilmem için 3. ve 4. sınıf ders kitapları lazım.Bu sene üstten ders aldığım ve başarılı olduğum için 2.sınıftan 4.sınıfa atlamış gibi oldum.Bu yaz biraz çalışırsam 2 yıl daha okuyacağıma 1 yılda okulu bitirme şansı bulacağım.Dolayısıyla sizden bi ricam var.
    Mezun olan arkadaşların 4.sınıf tüm ders kitaplarına talibim.Ayrıca 3. sınıftan modern felsefe 1-2,siyaset felsefesi 1-2 ve Mantığın gelişimi dersleri hariç (çünkü bu dersleri üstten aldım) diğer 3.sınıf ders kitaplarına da talibim.Hiç olmazsa en azından İngilizce 1-2-3-4 ders kitaplarını gönderseniz de olur.Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
    Not:Kitapları uygun bir şekilde ücreti mukabilinde gönderebilirsiniz.
  • gollory kullanıcısına yanıt
    Eyvallah gollory, durumuna üzüldüm doğrusu. Sağlık olsun, geç olsun güç olmasın. Ben yine finalden önceki iki gün anca çalışmıştım, koşullu dersim daha olmamış, en kötüsü CC geldi.

Diploma yerine, mezun olduğuma dair belge de veremediklerini söylediler. Mecburen bekliycez.

Bu arada aöf sayfasında artık mezun durumundasınız yazısı var:

A.Ü. Açıköğretim Fakültesi Felsefe Bölümü
  • aöf geçici mezuniyet belgesi vermiyor maalesef en az iki hafta beklemen gerekebilir...
  • Bendede otur oturduğun yerde daha seninle 1,5 senemiz var yazısı çıkıyor
  • tekrar im :( sadece kaldigim dersleri mi alcam seneye hepsini mi?
  • Geçtiği derslerin ders kitaplarını her öğrenci saklayacak galiba,kimse ders kitabını göndermek istemiyor mu ? :-)

Lütfen Cevap Veriniz;
    (Arkadaşlar Merhaba. Bana bu yaz çalışabilmem için 3. ve 4. sınıf ders kitapları lazım.Bu sene üstten ders aldığım ve başarılı olduğum için 2.sınıftan 4.sınıfa atlamış gibi oldum.Bu yaz biraz çalışırsam 2 yıl daha okuyacağıma 1 yılda okulu bitirme şansı bulacağım.Dolayısıyla sizden bi ricam var.
    Mezun olan arkadaşların 4.sınıf tüm ders kitaplarına talibim.Ayrıca 3. sınıftan modern felsefe 1-2,siyaset felsefesi 1-2 ve Mantığın gelişimi dersleri hariç (çünkü bu dersleri üstten aldım) diğer 3.sınıf ders kitaplarına da talibim.Hiç olmazsa en azından İngilizce 1-2-3-4 ders kitaplarını gönderseniz de olur.Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
    Not:Kitapları uygun bir şekilde ücreti mukabilinde gönderebilirsiniz.)

• Diğer bölümleri bilmiyorum ama bizim bölümün kitaplarını ben şahsen çok sevdim. Gayet detaylı anlatılmıştı her seneki konular. Özellikle ilk sene kitapları ayrı bir güzeldi. Dünya kadar kitap var evde belki ama yine de aöf kitaplarımı vermem kimseye
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    Askerlik durumu varsa kasım celbine kalıyorsun..
  • Dün bu 1-3 , 2-4 denilen saçma sistemi (benimde şuan muzdarip olduğum , 1 ders yüzünden hakkım olan 4.sınıf güz dönemi derslerin tamamını sınavlar çakışıyor bahanesi ile alamamam) bütünleme hakkımızın verilmeyişini , ve sınavlara itiraz edemiyor olmamız konusunda BİMER'e (Başbakanlık İletişim Merkezine) online dilekçe gönderdim , dilekçeyi gönderir göndermez bimerin genel merkez telefonunu arayıp dilekçemin ulaşıp ulaşmadığını sordum ve bayan arkadaş " Dilekçeniz ulaşmış ve işleme alınmıştır 30 gün içerisinde cevap verilecektir " dedi .

İnş. bunun bir faydası olur bana , şuan beklemedeyim , sonuç gelince yazarım buraya

Bimerin faydası şudur arkadaşlar , bimer üzerinden yapılan başvurular şikayette bulunduğunuz üniversiteye o ilin valiliği tarafından T.C. Başbakanlık başlıklı bir dilekçe (daha doğrusu savunma diyelim) gönderilir , bu dilekçeye yalnızca en yetkili kişinin cevap verme zorunluluğu vardır buda o üniversitenin Rektörü demek , oda yazılı bir savunma yapar ve eskişehir valiliğine gönderir valilikte tekrar bimere iletir bunu . BİMER sonunda size konuyla alakalı dönüş yapar

İşin çalışma mantığı bu şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: kassablanka

Dün bu 1-3 , 2-4 denilen saçma sistemi (benimde şuan muzdarip olduğum , 1 ders yüzünden hakkım olan 4.sınıf güz dönemi derslerin tamamını sınavlar çakışıyor bahanesi ile alamamam) bütünleme hakkımızın verilmeyişini , ve sınavlara itiraz edemiyor olmamız konusunda BİMER'e (Başbakanlık İletişim Merkezine) online dilekçe gönderdim , dilekçeyi gönderir göndermez bimerin genel merkez telefonunu arayıp dilekçemin ulaşıp ulaşmadığını sordum ve bayan arkadaş " Dilekçeniz ulaşmış ve işleme alınmıştır 30 gün içerisinde cevap verilecektir " dedi .

İnş. bunun bir faydası olur bana , şuan beklemedeyim , sonuç gelince yazarım buraya

Bimerin faydası şudur arkadaşlar , bimer üzerinden yapılan başvurular şikayette bulunduğunuz üniversiteye o ilin valiliği tarafından T.C. Başbakanlık başlıklı bir dilekçe (daha doğrusu savunma diyelim) gönderilir , bu dilekçeye yalnızca en yetkili kişinin cevap verme zorunluluğu vardır buda o üniversitenin Rektörü demek , oda yazılı bir savunma yapar ve eskişehir valiliğine gönderir valilikte tekrar bimere iletir bunu . BİMER sonunda size konuyla alakalı dönüş yapar

Nasıl bir cevap bekliyorsun ki?
    Üniversite kayıt olmadan şartlarında sana söylemiş zaten 1-3, 2-4 derslerini aynı anda alamazsın diye
    Bir tek bütünleme konusunda haklısın, o konuda zaten hepimiz mağduruz ama ısrarla geri getirilmeyeceği açıklandı malesef defalarca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuaL -- 19 Haziran 2013; 9:32:05 >

• Arkadaşlar müjdemi isterdim.TEK DERS yüzünden okulu uzatanlar.Tek ders sınav hakkı veriliyor size.Tek isteğim eski kullanmadığınız 3. ve 4. sınıf ders kitaplarınızı bana göndermeniz.
    Yök başkanı twette açıkladı
    :

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, AÖF için tek ders sınavının 28 Temmuz'da 11 merkezde yapılacağını açıkladı.
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    Cevapladığın için yinede teşekkürler...Ben kitapları atmayı düşünen arkadaşlardan istiyorum.Kütüphanende duracaksa saygı duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Diğer bölümleri bilmiyorum ama bizim bölümün kitaplarını ben şahsen çok sevdim. Gayet detaylı anlatılmıştı her seneki konular. Özellikle ilk sene kitapları ayrı bir güzeldi. Dünya kadar kitap var evde belki ama yine de aöf kitaplarımı vermem kimseye

:-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: greatdilemma

Askerlik durumu varsa kasım celbine kalıyorsun..

Geçen sene mezun olan bir arkadaşım Ağustos celbiyle gitti.
  • Merhaba arkadaşlar ben iki dönem de ortalamanın altında kaldım.Gelecek yıl yine aynı derslerimi alacağım yoksa yeni derslerde eklenecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManuaL

quote:

Dün bu 1-3 , 2-4 denilen saçma sistemi (benimde şuan muzdarip olduğum , 1 ders yüzünden hakkım olan 4.sınıf güz dönemi derslerin tamamını sınavlar çakışıyor bahanesi ile alamamam) bütünleme hakkımızın verilmeyişini , ve sınavlara itiraz edemiyor olmamız konusunda BİMER'e (Başbakanlık İletişim Merkezine) online dilekçe gönderdim , dilekçeyi gönderir göndermez bimerin genel merkez telefonunu arayıp dilekçemin ulaşıp ulaşmadığını sordum ve bayan arkadaş " Dilekçeniz ulaşmış ve işleme alınmıştır 30 gün içerisinde cevap verilecektir " dedi .

Üniversite kayıt olmadan şartlarında sana söylemiş zaten 1-3, 2-4 derslerini aynı anda alamazsın diye
    Bir tek bütünleme konusunda haklısın, o konuda zaten hepimiz mağduruz ama ısrarla geri getirilmeyeceği açıklandı malesef defalarca..

Ben ünv. kayıt olduğumda AÖF henüz YILLIK sistemdeydi o yüzden bana böyle birşey söylenmedi kafalarına göre biz yıllık okuyanları krediliye geçirip yine kafalarına göre kural koymuşlar

Sen AÖF sempatizanlığı yapmaya devam et , koyun gibi güdülmekten memmunsun sanırım , burada her durumda ben haklıyım ve hakkımıda savunmaya devam edeceğim başbakanlıktan cevap gelmezse işi mahkemeye kadar götüreceğim , bu kural kardeşim diyipte işin içinden çıkmak yok öyle

• quote:

quote:

quote:

Ben ünv. kayıt olduğumda AÖF henüz YILLIK sistemdeydi o yüzden bana böyle birşey söylenmedi kafalarına göre biz yıllık okuyanları krediliye geçirip yine kafalarına göre kural koymuşlar

Sen AÖF sempatizanlığı yapmaya devam et , koyun gibi güdülmekten memmunsun sanırım , burada her durumda ben haklıyım ve hakkımıda savunmaya devam edeceğim başbakanlıktan cevap gelmezse işi mahkemeye kadar götüreceğim , bu kural kardeşim diyipte işin içinden çıkmak yok öyle

/>

• quote:

quote:

quote:

quote:

/>

Resmini koymana gerek yoktu kardeşim , yazı yazarakta anlayabilirdim ruh halini

• İyi de 1-3, 2-4 kuralı yıllık sistemde de vardı hatta ben aof u bildim bileli var diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollory

İyi de 1-3, 2-4 kuralı yıllık sistemde de vardı hatta ben aof u bildim bileli var diyebilirim.

Yıllıkta öyle salak bir sistem yoktu ne zaman ki krediliye geçildi başımıza olmadık kurallar çıktı

Yıllık sistemde bir dersten 50 nin altında aldımı kalıyor üstünde aldımı geçiyordun ve bütün derslerini vermen gerekiyordu bir üst sınıfa geçmek için

Kaldı ki yıllık sistemde 1-3-4.cü dönem diye birşey yoktu onun yerine 1.sınıf , 2.sınıf .... vardı .
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.