< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omris2013 -- 28 Ekim 2018; 0:37:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omris2013 -- 28 Ekim 2018; 0:37:44 > |
Oyunun neredeyse yarısına geldim yamada dikkatimi çeken tek şey oldu.Kesinlikle bu yamanın oyun içi teste ihtiyacı var metinde yazan kelime direk çevrildiği zaman oyunda anlam zıtlığı oluşuyor şu ana kadar onlarca yerde karşıma çıktı bide küfürler *** olarak gösteriliyor bu oyunu oynayan kişilerin zaten bu oyundan küfür öğrenmesine gerek yok gerçek hayatta bunun 10 katını öğreniyorlar ama bu oyun kaynaklı da olabilir bilmiyorum ama yamanın gerçekten sağlam bi teste ihtiyacı var
|
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim bu güzel oyunun özellikle senaryo tabanlı olmasıyla çok keyif vereceğini düşünüyorum. Arkadaşlarımın oyun zevkinin zedelenmemesi için özenle kontrol ediyorum.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neobir75 -- 22 Ekim 2018; 16:2:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omris2013 -- 26 Ekim 2018; 14:45:31 > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |