Şimdi Ara

A10-7700K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu işlemciyi kullanan var mı ? Fiyatı epey yüksek (485 tl) fakat AMD ekran kartlarıyla çok iyi sonuç veiryor gibi. R9 285 ile GTA V'de 1080P Very High 33 fps. i5 4690 dan 4 fps geride sadece. Sanrım FX6300 civarı bir performans veriyor. i5 den ucuz FX den yeni olduğu için fena gelmedi gözüme.

http://www.anandtech.com/show/9287/the-amd-a10-7700k-and-amd-a6-7400k-cpu-review/3

• 7650k varken gereksiz para harcamak olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

7650k varken gereksiz para harcamak olur.

evet 140 lira far var arada. AMD de ayrı bi çakal. böyle isimlendirme mi olur ? OC performansı falan mı fark ediyor acaba ?
  • harici ekran kartı alacaksanız apu almanın mantığı yok hocam. r9 285'le darboğaz yapar ayrıca düşündüğünüz kadar güçlü değil bunlar. pahalı olmasının sebebi içinde entegre gpu barındırması, işlem gücü olarak athlon 860k civarı bir performansı vardır tahminen. o da bunun yarı fiyatı.
  • apu alacaksanız 7870k dan aşağı almasanız.daha iyi olur. sonra ah vah para etmez
  • yok R7 265 var şimdiki sistemde. Eskisi kadar çok oyun oynamıorum, 2 sene gider daha bu kart bana ama şimdiki işlemci bu ekran kartına dar boğaz yaratıyor.

Bu ekran kartının hakkını verecek 500 lira altı işlemci lazım. Ucuz FM2+ anakartlar kolay bulunduğu için A serisi düşündüm. 130 liraya ASUS A58M-K var mesela.
  • athlon 860k r7 265'i besler. ben 2gb hd7850 ile athlon 860k kullandım bir süre. sizdeki kart hd7850'nin yeniden isimlendirilmiş hali. işlemcinin fiyatı en son baktığımda 260 liraydı şimdi kaç oldu bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet iyi işlemciymiş harbiden ama çıkmıyor biyerden ? soketi değişmiş olabilir mi ? AMD yakın aralıklarla çok fazla işlemci çıkartmış. Model numaraları rezalet. 2 çekirdek olmasa gidip pentium alıcam yemin ediyorum. Neyse... FX6300 ile A8 7650 arasında kaldım. Anakart fiyatna göre bakıcam artık.

teşekkürler cevaplayanlara
  • Sen yorum yapma bence.

A8 - A10 APU dahili grafik biriminleri arasında 1 fps fazla fark oynamıyor.
  • quote:

Sen yorum yapma bence.

quote:

Sen yorum yapma bence.

aynen çok gereksiz bişey bu APU ya. Ya da Turkey'de fiyatları ayarlayamıyola. FX8300 alıyorum.
  • sen kimsin senin lafınla yorum yapmıcam foruma benden sonra üye olmuşsun

apu alan adam 30 fps de anca oynar güncel oyunları. apu alacsada içlerinde en güçlü olanı almalı
  • İste o yüzden yorum yapma diyorum ya en pahalı apu en iyisi değil ondan bihaber olduğun için söyledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende A8 APU VAR almanı tavsiye etmiyom ama yinede sen billirsin boşa para AMD nin beceremediği sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: azrailkere

bende A8 APU VAR almanı tavsiye etmiyom ama yinede sen billirsin boşa para AMD nin beceremediği sistem

2012 olmasına rağmen FX-6300 aldım. Anakart MSI-970 Gaming. FX-9* serisini destekliyor. 3 sene kullanıp değiştiririm. Oyun işi GPU da özülüyor sonuçda. APU tarafında 7650K alınabilir multimedya için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.