Şimdi Ara

A10 7850K tabanlı APU sistem toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yeni bir PC toplamak istiyorum. APU olarak kurmayı tercih ettim.
    İşlemci : AMD A10 7850K

Anakart: ASUS A88XM-A

RAM: CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 2133MHz CL9 Kırmızı Soğutuculu Ram

Kasa ve PSU olarak mevcutları kullanacağım. Devamlı oynadığım oyun League of Legends ama diğer oyunları oynarım. Full'de oynamak isterim ama el verdikçe artık. :D

Not: Ayrıca GTS250 var ama kullanmak ne kadar mantıklı olur? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

• O kadar para apuya verilmez.

i3 4150 311 lira
    ms h81 p33 136 lira
    gskill 2x4gb 1600 mhz ram 275 lira
    r7 260x 322 lira

Toplam 1044 lira

Senin yazdıkların 1010 lira tutuyor. Bu sistem ile apudan en az 2 kat daha fazla performans alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

O kadar para apuya verilmez.

i3 4150 311 lira
    ms h81 p33 136 lira
    r7 260x 322 lira

Toplam 1044 lira

Senin yazdıkların 1010 lira tutuyor. Bu sistem ile apudan en az 2 kat daha fazla performans alırsın.

Arkadaş mevcut güç kaynağını kullanacağını söylüyor. Harici bi ekran kartı bu sebepten mantıklı olmaz. Bide apuyu daha önce denedin mi acaba? Etrafta denemeden konuşan çok insan var. Merakımdan soruyorum.

Gayet iyi sistem olmuş. Ram mhz gereksiz aslında o kadarı. Ama galiba 1600 ile arasında cok fark yok diye tercih ettin. Kısıtli bütçeye sahip arkadaşlar 1600 mhz olanıda tercih edebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakpunar

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

O kadar para apuya verilmez.

i3 4150 311 lira
    ms h81 p33 136 lira
    r7 260x 322 lira

Toplam 1044 lira

Arkadaş mevcut güç kaynağını kullanacağını söylüyor. Harici bi ekran kartı bu sebepten mantıklı olmaz. Bide apuyu daha önce denedin mi acaba? Etrafta denemeden konuşan çok insan var. Merakımdan soruyorum.

Gayet iyi sistem olmuş. Ram mhz gereksiz aslında o kadarı. Ama galiba 1600 ile arasında cok fark yok diye tercih ettin. Kısıtli bütçeye sahip arkadaşlar 1600 mhz olanıda tercih edebilirler.

Arkadaşım internette yüzlerce test var neyin iyi neyin kötü olduğunu anlamak için kullanmak gerekmiyor. Ayakkabı önermiyoruz ki adama kişisel deneyimlerimizi yazalım? a10 7850k fiyatına göre alınacak bir işlemci+gpu değil. Ancak ekran kartı sığmayacak kadar küçük bir mini-itx kasa toplamak isteyenler için uygun olabilir. Psu yetmiyorsa rami 4'e düşürüp kalan parayla alınabilir. Her türlü apudan çok daha iyi bir sistem olacağı kesin. O parayla 2 kat daha fazla fps alacakken gidip de apu al dersek yanlış yönlendirmiş oluruz.

• Intel düşünmüyorum tercih etmiyorum.

AMD üzerinden bütün tercihlerinize açığım.

Bütçem çok değil o yüzden böle bir sistem çıkartım 1200 TL civarında bir sistem öneriniz varsa kabul edebilirim.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 2600x Toplama Sistem
    5 yıl önce açıldı
    Apu Sistem Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.