Şimdi Ara

A10 7850K VS A10 6800K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki işlemci arasındaki farklar nedir?

• Ludomac kullanıcısına yanıt
    İşlemci bazında pek fark yok ama içindeki gpuların performansı farklı. Bütçe varsa kesinlikle a10 7850k ve 2133 yada 2400 mhz ram al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı bi' performans kaybı yaşanır mı?
  • Tam butcen nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: subaru.sti

Tam butcen nedir ?

7850K alcam , fakat 6800K al dediler.100TL elinde kalır.Başka yeşleri yükseltirsin dediler.Kafama yatmadı bu iş bende soruyorum.

Aşırı performans kaybı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludomac

quote:

Tam butcen nedir ?

7850K alcam , fakat 6800K al dediler.100TL elinde kalır.Başka yeşleri yükseltirsin dediler.Kafama yatmadı bu iş bende soruyorum.

Aşırı olmasda performans farkı olur özellikle crysis bf4 gibi oyunlarda 7850k ile daha rahat edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ludomac

quote:

Tam butcen nedir ?

Dostum bu islerden cok anlamam

Ama ayni durumlari bende sorusturdum psu'un iyise islemci ve ekran kartini ayri ayri alman performans ve gelecek açısindan daha iyi oluyor

Ama ben cok oyun oynamam oynasamda minimum dersen butun oyunlari oynaticak bir cpu dur her ikiside

Esas sorunun cevabida iki islemci saniyorum mimari olarak ayni ancak @10 7850k ekran karti konusunda cok daha iyi deniliyor ayni zamanda carpan klidleri acik oldugu icin oc icin daha stabil degerler sunuyor her ikiside

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losttime35 -- 28 Ağustos 2014; 10:07:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Ryzen 3 2200g
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum cpu genelinde %20 fark ediyor 7850 k daha iyi ancak ekledigim resimdeki fps orablarinda %50 nin uzerinde performans fazlasi gozukuyor tabi degerler oyunlardan oyunlara fark ediyor...
     A10 7850K VS A10 6800K

• 7850k parasına g3220+r7 260x alınabiliyor. Oyunlarda 2 kat fps alırsın. Yada daha ucuza g3220+ r7 250 alırsın. Her türlü apudan daha iyi olur.
  • 6800K iki kanal, toplamda iki sıra(2x1R) bellek destekliyormuş, Kaveri ise iki kanal dört(2x2R) sıra bellek destekliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.