A 100-003 ile monster T73FL902 arasında kaldım ve bi arpa boyu ilerleyemiyorum..:( lutfen yardım!!! karar veremiyorum...:((( toshibanın toshiba olusu ona daha olmamı saglıo.. ama diger yandan monster acayip kafa karıstıryo konfigurasyonuyla...:((( bilen ve kullananlar bi kıyas veya karsılastırma yaparlarsa harika olur.. isinma, ekran, tus takımı,performans her turlu kıyas yardımcı olabilir simdiden tesekkurler...saolun:)
3 aydır toshiba A100 003 kullanıyorum.şu an ne kadar fiyatı bilmi,yorum ama bütcen müsait ise ben toshiba derim.
fcfiko arkadasım monsterın santa rosa olması dx10 desteklemesı sırf monster alman ıcın ıyı bır sebep...
bır monster kullanıcısı olarak teknık serwıs we musterı memnunıyetı konusunda ben kefıl olabılırım...bunu cok ıyı basarıyorlar... ben eskı kasa kullanıorum (santa rosasızlardan ısınma we ekran konusunda bı yorum yapamıcam ama tus takımı aynı ve bır laptopda gordugum en guzel tustakımı bence(acerın 5920sını saymıorum bence tasarım olarak harıka ama beyaz ordan kaybedıor).ayrıca yedek parcası da cok ucuz (10 $)... dıger soruların ıcın monster canavarları dernegı adlı baslıgı okumanı tawsıye ederım... butun sorularına cewap bulacagına ınanıorum...