Şimdi Ara

A101 16 Temmuz 2015 Aktüel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
11.311
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Algida dondurma fiyatları iyi geldi bana. Yanılıyor muyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saç kurutma makinesi almayı düşünüyordum. İş görür mü acaba? Etap 3200S almayı düşünüyordum fakat bu da 2200 W.
  • Selfie Çubuğu alınır
  • uydu alıcısı konusunda bende meraklıyım, 130 tl ye teknosadan next hd mini 2 black alacaktım ama yarı yarıya fiyat farkı var ,

edit : bu başlıkta yorumlar varmış

http://forum.donanimhaber.com/m_104633911/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loggerheads -- 13 Temmuz 2015; 22:18:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoTuTuRK

Selfie Çubuğu alınır

pahalı eminönünde 9 lira
  • adil07 kullanıcısına yanıt
    Eminönündekiler kablolu hocam
  • trabzonizm kullanıcısına yanıt
    Bi kaç sene önce daha güzel model 100 liraydı beğendiyseniz alınabilir tabide yinede başka sitelere bakın kıyaslayın derim.

• Uydudan alsam mi diye dusunuyorum

• telefon piyasa fiyatının altında sanırım ama alınır mı bilmem.
  • Atsız_74 kullanıcısına yanıt
    Etap 3200 s kullanıyorum ve çok memnunum. Yalnız ben aldiğimda garanti belgesinde garantisi 1 yıl yazıyordu bilginiz olsun. Gerçi kaç yıldır sorun cikarmadi. Bröşürdeki ürünün ise 3yil garantisi var. Performansı aynıysa tercih edilir tabiki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atsız_74

Saç kurutma makinesi almayı düşünüyordum. İş görür mü acaba? Etap 3200S almayı düşünüyordum fakat bu da 2200 W.

hocam eminönüde mısır çarşısına git orrada sor, kuaför malzemeleri satan bir han varmış nerede? diye, o hana gidince kuaförlerin kullandığı saç kurutma makinelerini bul, kaç para derlerse al (zaten markalı bir saç kurutma makinesine gre oldukça uygun alacaksın) yıllarca gönül rahatlığıyla kullan... düşün ki berberlerde günde kaç saat çalışıyor o makineler ve yllarca bozulmuyor... 8 yıl önce evlenirken aldım, ilk günkü gibi çalışıyor...

• quote:

Eminönündekiler kablolu hocam

Daha bugun eminonundeydim her yerde 10 lira bir yerde 8 liraydi sadece ve hepsi kablolu bluetoothlu en ucuz 20 idi alinir ama bence kablolu daha iyi degil mi ya bluetooth ile sarj felan ne ugrasacaksin ?

• Selfi cubugu da alacaktim ama alt linkteki inceleme hosuma gitmedi.

http://teknoseyir.com/inceleme/flying-fly-slf-28-selfie-cubugu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blender set hakkında bilgisi olan var mi

• aeffes kullanıcısına yanıt
    Geçen ay bende eminönünde görmüştüm iskele civarında 10 liraydı ve hepsi kabloluydu.Aslında kablolu pil şarj yönünden daha iyi ama onunda kabolusu bizaman sonra kopulabilir yada kulaklıklarda olduğu gibi temazsızlık yaratabilir.Bluetooth'ta böyle problemler yaşamayız ama onda da pil bitme mevzusu var
    Kısacası ikisinde de artı ve eksiler var. . Tercih meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 14 Temmuz 2015; 3:36:52 >
  • hiçbir zaman gelmeyen kemer yine insertte
  • quote:

Geçen ay bende eminönünde görmüştüm iskele civarında 10 liraydı ve hepsi kabloluydu.Aslında kablolu pil şarj yönünden daha iyi ama onunda kabolusu bizaman sonra kopulabilir yada kulaklıklarda olduğu gibi temazsızlık yaratabilir.Bluetooth'ta böyle problemler yaşamayız ama onda da pil bitme mevzusu var
    Kısacası ikisinde de artı ve eksiler var. . Tercih meselesi

Daha dun 1 adet kabloluyu 10 tlye aldim ve bluetooth olandan cok daha iyi bence sarji bitmiyor zaten tavsiye ederim

• Ütü nasıl acaba ?
  • kemerden kullanan var mı acaba tavsiye edilir mi.
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.