Şimdi Ara

A101 16 Temmuz 2015 Aktüel (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
11.311
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mersin'deyim. İkincisi %50 indirimli diye normal insert vardı kapıda ancak kasada böyle çıktı. Kasiyer de şaşırdı ancak sisteme böyle girildiği için verdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için tesekkurler başka a101 lere bakayım

• kıl temizlemenin fiyatı iyi. 2 senedir kullanıyorum ben de 4,95'e gene 101 den almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thegreenblack

quote:

Orijinalden alıntı: sku

Dondurmalar bende ikincisi %50 şeklinde değil, bir alana bir bedava olarak gözüküyor. Gitmediyseniz koşa koşa gidip alın bence...

A101 16 Temmuz 2015 Aktüel

Ben dün %50 den aldım kocaeli sizin yer neresi ve kapıda broşürde %50 mi yazıyordu

Mini Beyaz aldım, 50% düştü sadece :)
    Ankara, Emek 4. Cadde.

• Ekmek dolabı ala var mı ? Dolap plastik mi ahşap mı ? 3gunde elimizde kalmasın sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: thegreenblack

quote:

Orijinalden alıntı: sku

Dondurmalar bende ikincisi %50 şeklinde değil, bir alana bir bedava olarak gözüküyor. Gitmediyseniz koşa koşa gidip alın bence...

Ben dün %50 den aldım kocaeli sizin yer neresi ve kapıda broşürde %50 mi yazıyordu

Normal fiyatı 11.95 değilim bunların neden 5.50 yazıyor? Az önce gittim mini kisses ve mini badem aldım 11,95+11,95- 5,98 indirim oldu. Sizde nasil5.95 gözüküyor onu anlayamadım.

• o kasa kafayı yemiş bence. bu arada ekiz sızma zeytinyağı 3 litresi 42 lira. riviera 5 litre 50 lira. bilginize.
  • Tablolu saatler nasıl sizce ?

• O fiş bana ait degil ben arkadaşı alıntıladım ve onun aldıkları ufak kova tarzı olan dondurmalar ben bu gün 2 adet Magnum mini aldım 2.si %50 indirimli oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreenblack -- 16 Temmuz 2015; 20:33:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

o kasa kafayı yemiş bence. bu arada ekiz sızma zeytinyağı 3 litresi 42 lira. riviera 5 litre 50 lira. bilginize.

2-3 hafta önce gelmişti o zeytinyağılar. Sızma olanı tavsiye etmem. Pek beğenmedik biz, tadı acı biraz. Yemeklerde kullanıyoruz sadece. Şok' daki LİO daha iyi.
  • Bende kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

• Arkadaşlar uydu alıcısını alıp da kullanan oldu mu? 40" FHD de iyi gider mi kullanan varsa cevaplara sevinirim. Teşekkürler.

• iSpeedy kullanıcısına yanıt
    olumlu görüşlere güvenerek aldım 2 gündür kullanıyorum parasına göre iyi iş görüyor özellikle hd kanalları güzel gösteriyor fakat sd yayın biraz düşük geldi ama bariz kötü diyemem.
  • İlginiz için teşekkürler. Bayram nedeniyle ben alamadım. İşallah pazartesi eğer kaldıysa alıcam

• Süpürge için kelam edecek var mı?
  • msa1907 M kullanıcısına yanıt
    Dolap suntadan mamul. Fiyatına gore gayet iyi ben bugün 6-7 tane market gezdim öyle buldum bölgedeki hiç bir subemizde kalmadı dediler yine de buldum. Kurulumu sabır ve vakit istiyor menteşelerde bayağı zorlandım iki farklı menteşe varmış taktıktan sonra farkettim kılavuza zahmet edip yazmamislar ki hangileri dolabın hangileri kapağın bende kendimce mantık yuruttum taktim ama doğru mu taktim hala emin değilim. Ayrıca çekmece kapağının kesimi yanlış olmuş benim aldığım urunde, arada açıklık kaldı ve onun üstündeki parçada deformasyon çıktı her iki tarafında da. Yanı ufak tefek suprizlere hazır iseniz alın. Benim beklentimi tam karşılamadı açıkçası. Becerebilirsem resmi ekleyecegim bakarsanız. Hayırlı bayramlar.

• uydu alıcısı ve selfie çubuğundan bende aldım,

uydu cihazı fiyatına göre gayet iyi bence, sadece kutudan kumanda pili çıkmadı, birde uyduyu duvara sabitleme aparatında yapışkan bant yok, tv arkasına sabitlemek için, neyseki ikiside evde vardı, hdmı kablosu bence gayet yeterli uzunlukta. kanal geçişleri ise kullandığım d-smart ın uydusuna göre biraz yavaş kaldı, 106 ekran fullhd tv için teyzeme almıştım ,fazlasıyla işini görür.

selfie cubuğu ise kumanda baya zayıf geldi , özellikle pilin kapağı, yere düşse dağılacak gibi, ama fiyatına göre iş görür. sony nex3 makinemide taşıdı, ama çubuğu çok uzatırsanız yada hızlı çerkerseniz yerinden çıkabilir :) sonuçta telefonlar için yapışmış bi ürün
  • hocam dolap kapağında açıklık varsa büyük ihtimalle şu fotoğraftaki menteşe takılıysa şayet tabi, ortadaki "s" harfi yazan vida gibi parçaya ayar çekerek siz kendiniz kapakları hizalayabilirsiniz. gözümle görmedim ama bence fiyatına göre çok iyi, marangoza 2 kapaklı dolabı bile 100 liradan aşağı yaptıramamıştık, güle güle kullanın

• Loggerheads kullanıcısına yanıt
    Yok hocam dolap kapağı değil ortadaki cekmecenin suntasini dar kesmişler sizin yardımcı olmaya çalıştığınız vidayı biliyorum ayarı ordan yaptım onda sorun yok ama menteşe de 2 farklı çeşit çıktı onu da Çözemedim. 45 dk dır resim eklemeye çalışıyorum olmadı resmi görünce anlayacaksınız açıklığı.

• Yükle artık sunu
     A101 16 Temmuz 2015 Aktüel A101 16 Temmuz 2015 Aktüel

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.