Şimdi Ara

A101 16 Temmuz 2015 Aktüel (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
11.311
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam emin ol Etap'ın yerini tutmaz. Ben Etap kullanıyorum birini kardeşime verdim gittim üst modelinden aldım. Canavar ya. Eeğr sadece kurutayım dersen bunu al derim, ama fön çekerim düzgün dursun dersen kesinlikle Etap al. Parasının hakkını sonuna kadar veriyor.

Yukarıda bir arkadaş berberler hangisinden kullanıyorsa onu dikkat al demiş. Doğru söylüyor. Benim berberim Etap kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitrovic -- 14 Temmuz 2015; 9:59:37 >
  • elektrikli cezve nasıldır?
  • Ütü konusunda bende meraklıyım. Kullanan arkadaş varsa yorum atabilir mi?
  • ben geçen haftalarda gelen uydu alıcıdan aldım. o da hometech marka. annemlere kurduk. kanal geçişi gayet hızlı, görüntü kalitesi de iyi. ben 74 tl'e almıştım. zaten memnun olmazsan sorunsuz iade alıyorlar.

kısaca uydu alıcıyı tavsiye ederim. next, hiremco bence bunlara daha fazla para vermeye gerek yok.
  • Ben uydu alıcıdan vazgeçtim 20TL daha fazla verip üst model aldım. Aşağıda linki paylaşıyorum almak isteyen olursa.

http://www.sanalpazar.com/Hometech-Hdmi-Ht1200-Uydu-Alicili-Usb-Wifi-Adaptoru__isp42612475
  • Bu metro'da 45₺ olan alıcı değil mi?
    Gerçi başlık sahibi hangi metro olduğunu yazmamıştı. Aynısını dün mediamarkt'ta 129₺ fiyatla gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeep -- 14 Temmuz 2015; 12:07:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir fikir almak istiyorum arkadaşlar.
    Broşürdeki uydu alıcı mı, yoksa Peerless arkadaşımızın aldığı mı yoksa linkini verdiğim starbox mı? Bir kaç gün içinde almam lazım.

http://m.n11.com/next-uretim-starbox-mini-full-hd-uydu-alicisi-yeni-P50872913

• Börekler çok güzel 30 dk içinde çıtır çıtır oluyor harika bir ürün alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Bu metro'da 45₺ olan alıcı değil mi?
    Gerçi başlık sahibi hangi metro olduğunu yazmamıştı. Aynısını dün mediamarkt'ta 129₺ fiyatla gördüm.

Aynen metro'da o fiyat ama sanırım ilk versiyon. Bu second edition diye geçiyor. Aldık artık nasılmış göreceğiz.
  • ekmeklik iyi gibi geldi bana . Hepsiburadada 200 tl

http://www.hepsiburada.com/ekmek-dolabi-beyaz-pm-mbvenaekmdlbbyz045
  • Ekmekliğin fiyatı baya iyi, alınır.
  • dove seyahat seti ve köfteler ilgimi çekti
  • Mutfak Dolabından alacağım 1 tane güzel görünüyor.Bir de başında bakmak lazım
  • Ben HomeTech'in ürünün HD Yine 2 yıldır kullanıyorum canavar gibi.ben 90 a almıştım.
  • Hepsiburada fiyatı

A101 16 Temmuz 2015 Aktüel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow1907 -- 14 Temmuz 2015; 18:59:32 >

• Dondurmalar bende ikincisi %50 şeklinde değil, bir alana bir bedava olarak gözüküyor. Gitmediyseniz koşa koşa gidip alın bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sku -- 16 Temmuz 2015; 12:29:37 >
  • sku kullanıcısına yanıt
    Umarım buradaki A101lerde vardır bu fırsat. Dağıtırım oraları.
  • Selfie cubuguni aldim. Bluetooth isigi bile yanmiyordu. Gittim degistirdim, oda cihazla baglanti kuramiyordu. Tekrar gidip tamamen iade ettim.

Bluetoothlu cihazlari pek tavsiye etmiyorum. Almayi dusunuyorsaniz kablolulari tercih edin.

• Selfie cubugunu almayin aldirmayin. sinir etti beni gidip iade edicem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sku

Dondurmalar bende ikincisi %50 şeklinde değil, bir alana bir bedava olarak gözüküyor. Gitmediyseniz koşa koşa gidip alın bence...

Ben dün %50 den aldım kocaeli sizin yer neresi ve kapıda broşürde %50 mi yazıyordu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.