Şimdi Ara

A101, BİM ve Şok marketlerde teknolojik ürün satışı yasaklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
5.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fortune 4

Sizi bilmem ama ben cok fazla bunaldım artık.. Üstelik hicbir sorumlulugum yok para sorunum da yok... Kafasına göre yasayan biriyim. Buna rağmen yani ben artık yeter lan diyorum.. Bir de sorumlulugu olan parası olmayan insanlar var acaba onlar ne yapıyorlar ne durumdalar neler hissediyorlar.. Kök Tengri yardımcınız olsun diyorum..

Yasaklarken mantık dışına çıkıldığını bende düşünüyorum. Avrupada gece hayatını azaltmak için 8den sonra dışarı çıkmak yasaklandı bizim ülkenin çoğu yerinde gece hayatı yok ama buna rağmen biz yinede akşam dışarı çıkmayı yinede yasakladık. Aynı şekilde ramazanda alkol yasağına tepki gelince temel ihtiyaçlar hariç herşeyin satışı yasaklandı. Bu gerçekten covid19 tedbiri mi düşündürücü? (En son küçük esnaflar internetten satışların yasaklanmasını istiyordu...)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: quadorian

Yasak bitene kadar mı yoksa temelli mi?

Şimdilik yasak bitene kadar... ileride ne olur bilinmez!

• quote:

Orijinalden alıntı: 1BilimAdamı

Yasaklarken mantık dışına çıkıldığını bende düşünüyorum. Avrupada gece hayatını azaltmak için 8den sonra dışarı çıkmak yasaklandı bizim ülkenin çoğu yerinde gece hayatı yok ama buna rağmen biz yinede akşam dışarı çıkmayı yinede yasakladık. Aynı şekilde ramazanda alkol yasağına tepki gelince temel ihtiyaçlar hariç herşeyin satışı yasaklandı. Bu gerçekten covid19 tedbiri mi düşündürücü? (En son küçük esnaflar internetten satışların yasaklanmasını istiyordu...)

Alıntıları Göster

Turistler geziyor ama  

Yazacak söylenecek cok $ey var...  

• Kuzey kore olduk resmen nerde serbest piyasa?

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Code

Şimdilik yasak bitene kadar... ileride ne olur bilinmez!

Alıntıları Göster

Umarım hepten yasaklanmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fortune 4

Turistler geziyor ama  

Yazacak söylenecek cok $ey var...  

Alıntıları Göster

Geçen polis videosu vardı, denizden çıkana "merhaba" diyor eğer aksanlı cevap gelirse "boşver turist" diyordu. Denizden çıkan biri "merhaba memur bey" diyerek cevap verdi hemen cezaa, tartışma falan ... Bu olaylardan birkaç gün sonra dış işleri bakanı Merkel ile görüşmesinden sonra "turistin göreceği herkesi mayıs sonuna kadar aşılarız" gibi bir açıklama yapmıştı. (Türk vatandaşının geldiği nokta...)

• Geçici olarak yasaklandı sakin olun beyler.

• Ekrem tam bir provokasyoncusun yemin ediyorum. İnsanlara haber başlığı ile sanki tamamen yasaklanmış gibi yansıtıyorsun sırf tıklanma almak için.

• Bana küçük esnaftan zorla kimse alışveriş yaptıramaz.

• hayret bu yandaş sevici hükümet nasıl kıyabildi bu kapitalist yuvalarına!!!!??

• Marketlerin önünde sabanın erken saatlerinde kuyruk oluşturuyorlardı.

Sosyal mesafe zaten yok ,geçen saat alacaktım ne anlayan var nede ürünün arkasında duran teknik servis te yok paranızla rezil olmayın.

Teknosa peynir satarsa ya da bim teknolojik ürün satarsa uzak durun.

• tekel oldular. her gün zam yapar oldular her türlü gıda maddesine.

• Hylou akıllı saate bakacaktık tam zamanına denk geldi.

• Ben ihtiyaçlarımın %99unu gayet uygun fiyatlarla netten alıyorum 12 senedir. Mağazada bi ürün beğensem hemen siteye girip indirim koduyla siparişimi veriyorum. Küçük esnafla falan işim olmadı olmazda

• tuncay özilhan yani efesi sahibi ne zaman akpli oldu?

• quadorian kullanıcısına yanıt

web sitelerinden sipariş verlebilecek. sadece normal magazalarda satış yasak.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarionCobretti

web sitelerinden sipariş verlebilecek. sadece normal magazalarda satış yasak.

Yasak bittikten sonra eski düzene dönecekse benim için sorun yok. Umarım yasak bittikten sonra eski düzene dönülebilir.

• Şu başlığın başına "kapanma süresince" diye yazmak çok mu zor ekrem kardeş? İşiniz gücünüz clikbait başlık açmak. Millet de saydırmış.

• tamam güzelde her mağzaya 1 er teknolojık ürün koyup milleti sabahın köründe sıraya sokucaklarına hiç satmasınlar daha iyi

• Hem üzüldüm hemde tanıdığı kasiyer ile fırsatçılık yapanlar adına sevindim.Genel olarak kötü msü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.