Şimdi Ara

A101, BİM ve Şok marketlerde teknolojik ürün satışı yasaklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
1
Favori
5.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence süper olmuş. Zincir marketler de ne ararsan var küçük esnaf bitmiş daha da bitiriliyor. Eskiden bakkallar temizlik malzemeleri satmazdı. Onu da satan ayrıca farklı bir esnaf bulurdu. Valla eskiden daha paylaşımcıydık.

• Poyrazbartu P kullanıcısına yanıt
    Marketler sabit fiyat, ürün genişliği ve ulaşılabilirlik konusunda kendini geliştirirken esnaflar aynı kafa gelip aynı kafa gitmeye çalışıyorlar. Hem marketlerin içinde çalışan binlerce işçi var. Bu yasakla insanlar iyice kinlenecek aç kalsam esnaftan ekmek almam

• Güzel clickbait... Gittikçe kendinizi geliştiriyorsunuz :)

• kötü bi fikir bence, abudik gubidik malzemelere kolay ulaşmanın adresleriydi kendileri...

• Hep yasak olsun sayelerinde piyasa da kırtasiyeci zücaciyeci hırdavatçı manav bakkal kalmadı

• GEÇEN AY DA SÖYLEDİLER TEKNOLOJİK ÜRÜNLER SATIŞI KAPANACAK DİYE AMA HALLA SATIŞLAR YAPILIYORDU DAHA DÜN A101 VE BİM DE İDİM HALLA TEKNOLOJİ RAFI AÇIKTI BİR KARAR ALINACAK HER HALDE SENELER SÜRECEK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1881-1938 kullanıcısına yanıt
    Serbest piyasa hocam, arz ve talep meselesi.
  • Devlette işler hızlı şekilde sahada oturmaz yürütme yavaş

• ugurr999 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum kurallara uysalar tabii ki sorun yok. Ama ben pazarcıların uyduğunu görmedim işte.

Birde nakit para çok dönüyor.

Öyle 1-2 saniyede bulaşmadığını temas ilede az olduğunu biliyorum bana sorsan zaten açılsın ama markette bu kadar hassas davranılırken pazarcıların bu kadar başı boş davranması saçma.

Bu arada bu uymadıkları halde bebeğimi bile maske takmadan pazara götürmüşlüğüm var çünkü bulaşmayacağını biliyorum da sen ben hariç kimse bilmiyor sorun orada.
  • Bim televizyona reklam bile verdi. Yarın itibariyle satışlar geri başlıyor.

• Şu an yasak yok daha bugün birşey aldım.Ben normalde pahalı almayacağım ürünü spota düşünce Bimden yarı fiyatına alıyorum.Rekabet halkın yararınadır.Rekabet olmazsa kolpacılar,kara borsacılar hep kazanır...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.