Şimdi Ara

A101 çalışanları neden bu kadar suratsız ve egoist?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle firmayı kötülemek için açmıyorum bu konuyu düzenli olarak gider alışverişimi yaparım. Ancak şimdiye kadar ne kadar A101'e gittiysem çalışanlarının hepsi egoist, suratsız kendini bişey sanan tipler. Erkek çalışanları değil fakat kadın çalışanları öyleler. Gayet nazik yaklaşmama rağmen girmeye korkuyorum mağazaya o derece.

Ellerinde telefon, sürekli of pof çekerek iş yapmalar, suratınıza bakmamalar ve bi hoşgeldin bile denmiyor.
    İstanbul'da olan bilir Hakmar var gayet iyi çalışanları tüm mağazalarında. BİM'de öyle onların çalışanları da genellikle hoşgeldiniz der insanın suratına bakar müşteriye ilgi gösterir. A101 bu kadın çalışanlara 10bin dolar maaş falan mı veriyor bu ne ego böyle anlamıyorum.

Size de denk geliyor mu bu tipler? Yoksa paratoner gibi üstüme mi çekiyorum?

• kolay gelsin diyorum suratıma bakmadan para üstü fırlatıyor,sanki zorla yaptırıyolar bende öyle davranıyorum artık
  • Bimde öyle ama empati yapabiliyorum çalışma şartları ağır bunlar normal benim gittiğim a101'de bir kişi hem raf diziyor kasaya gittiğimde de kasaya bakıyor 2 kişilik işi 1 kişi yapıyor.
  • akşama kadar senin psikolojini bozan biriler varsa başında zorlada olsa gülünmüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim burdakiler genelde iyiler muhabbetkarlar fakat geçenlerde memeleri güzel olan teenage bir kız geldi saçlarını kül rengine boyattı sonra uyuz oldum kıza fiş falan vermiyordu suratına bakmıyordu neyse ki başka şubeye şutlandı sanırım bayadır yok meydanda onun yerine gözlüklü peltek konuşan başka bir teenage kız almışlar o kız iyi çıktı
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 13:20:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende bimdeki kızlara uyuz olmaya başladı,para üstü verirken tezgahın üstüne bırakıyor bozuk paraları elime değmek istemiyorsan çalışma orada,arkada insanlar varken tezgahdan bozuk para toplamaya çalışıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşleri gerçekten zor. Anlayışlı olmak lazım. Günde 12 saat ayakta sürekli git gel git gel o kadar insanla muhattap oluyorsunuz. Gerçekten zor iş. Aldığınız para da çok çok yetersiz.İnsanlar mecbur olmasa yapılacak iş değil.
  • askeri ücret için günde 10 saat sağa sola koşsan sende suratsız olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: malaustası

bende bimdeki kızlara uyuz olmaya başladı,para üstü verirken tezgahın üstüne bırakıyor bozuk paraları elime değmek istemiyorsan çalışma orada,arkada insanlar varken tezgahdan bozuk para toplamaya çalışıyorum
    Aynen halbuki ben cinsel ilişki beklerim o anda parayı verirken eli elime değecek o anda bir elektriklenme olup dudak dudağa öpüşücez ve markette herkesin ortasında onu tezgaha yatırıp çılgınlar gibi seviişicez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk kadınının genel hali öyle.
    Ağır çalışma koşulları ve düşük maaşta da sahte gülen yüz maskesi takmaya gerek duymuyorlar.

• iyi de erkekte aynı parayı alıyor orda kadın da erkek diyor da kadın neden demiyor? bugün gittim kız sürekli uf puf kasadayken görcektiniz deli etti beni
  • Bim de çalıştım kısa bir süre yeri geldi temizlik,raf dizme,kasaya bakma hepsini yaptım ama her gelene de hoşgeldiniz, güle güle demeyi de ihmal etmiyordum.

• Diyorum ya ben bunu bi tek A101 çalışanlarında görüyorum. Parayı kasaya bırakmak olabilir. İslam dininde kadının yabancı erkekle teması yasak zaten bunu erkeğin düşünmesi lazım başkasının inancına saygı duyması lazım o ayrı bi mesele.

Ama derdin varsa müşteriye belli etmezsin gidince hoflarsın poflarsın di mi?
  • Asıl az paraya cok iş yaptırıyor ondan of pof. Pabuç gibi dilde var.

• edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Diğer marketlerdekiler de daha fazla maaş almıyodur ama bence onlar böyle değiller.
  • Arayın müşteri hizmetlerini belirtin. Hemen ilgilenirler.
    (BENCE )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokens

Diğer marketlerdekiler de daha fazla maaş almıyodur ama bence onlar böyle değiller.
    A101 e özel birşey. Sanki işe değilde babasının zorla evlendirdigi adamın evine geliyorlar.

Müşteriye karşı hemen agresif davranışlar en az 3kez şahit oldum heleki kadın müşteriye kadın Kasiyerler nasıl Atar gider yapıyor akıl alır gibi değil.

Demekki a101 saldım çayıra Mevla'm kayira mantığı ile çalışıyor.,

• edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle
  • mallar cunku
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.