Şimdi Ara

A101'de çalışıyorum ve diğer elemanlara katlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 gün oldu başlayalı ve ben bu insanlara artık katlanamıyorum. Müdürle pek bir sorunum yok ancak sürekli olarak ters cevap veriyor. Mesaj atarak bugün bir bozuk para sıkıntısı olduğunu söyledim müşterilere bozuk para vermede sıkıntı yaşadığımı ki yaşıyorum. 1 tl, 50 kuruş hiç kalmıyor ve para üstü veremiyorum fazladan vermek zorunda kalıyorum. 1 lik kalmayınca hepten sorun kasamda büyük açıklara neden olacak. bu konuda bir şeyler yapıp yapamacağını sordum bana ters bir cevap yazdı izin günüm bana mesaj atıp durma diye.

Diğerlerine hiç katlanamıyorum müdür gene iyi İlk iki gün bana ortak kasa kullandırıldı ve kasada 1200 tl açık çıktı ve bunun yarısı benim maaşımdan kesilecek. Kasaları ayırttım tabii ve sayarak alıp sayarak vermeye başladım. Tam 13 gün boyunca kendim kasayı sayarak alıp sayarak teslim etmeye başladım ve hiçbir açık çıkmadı aksine fazlam çıktım. Ben bu açığın miktarını duyunca müdüre karşı bence o kasadan para alınmış demiştim diğer elemanı suçlayıcı konuştum. Son 2 gün müdür yardımcısı değişti ve bana üstünlük taslamaya başladı kasamı sabah sayarken bunun sırası mı yapılacak bir sürü iş var kasandan para mı çalacağız diye konuşmaya başladı saymaya devam ettim. Akşamında ise bana kasayı saydırtmadı kasamı alıp zorla kendi saydı saymama müsaade etmedi. Bir de sayarken kasamdan para alıp başka çelik kasadan para koydu oradan alıp oraya koydu diyeyim bir kafa karışıklığı yarattı bir de molamda benim kasama geçiyordu. Ve tam benim değil onun saydığı gün kasada 20 tl açık çıktı. Tabii ki ağır bir tepki gösterdim bu olayın ardından. Eve gelince de ailemi devreye soktum müdüre bu konuyu detaylı olarak anlattırdım. Ben 20 tl'sinde değilim önüne geçmesem istediği gibi at koşturmasına izin versem o kasada her gün 100 tl, 200 tl açık çıkmaya devam edecek.

Bir de mağazanın geç açılma olayı var. Müdür yardımcısı bildiğin çok geç geliyor mağazaya ikinci oldu bu. Bugün 15 dakika dışarda onu bekledim. 8'de normalde mağaza açılır 8:15'i buldu gelmesi. Geç gelmesi benim de işime engel oluyor bir ton iş var yapamayıncs bana laf söyleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıkıntı. Geçmiş olsun hocam. Migros Carrefour gibi yerlere başvurdunuz mu hocam?

• Keşke benim gibi keşke ŞOK marketlerine işe girseydin, A101'de çalışılmaz

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

Arkadaşı ŞOK'a alma şansı yok mudur hocam siz bir şeyler yapsanız

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

İstiyor mu acaba bilmiyorum ki

• Markette çalışmak zor iş. Allah kolaylık versin. Ben de zamanında mopaşta çalışmıştım. Molalarda yemek aralarında mecbur kasana başkası bakıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Geçebilme şansım olsa çok iyi olur ama internetten başvurduğum halde bir dönüş olmadı henüz. Yeni gelen müdür yardımcısı beni bastırmaya çalışıyor ama taviz vermeyeceğimi çok net gösterdim artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Marcus Glory kullanıcısına yanıt

Ben bakmalarına müsaade etmiyorum artık. Müdür bu konu da zaten tamamen arkamda. Molamda diğer eleman diğer kasaya geçiyor. Eğer ağır bir yoğunluk oluştuysa fatura kesme, iade vs. Gibi molama ara verip kasaya geçiyorum o süreyi de molama geri ekletiyorum.

• Ehliyet varsa B veya B1 Cepte Şok’ta işe başla, hem gezersin hem para kazanırsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şöyle yerlerde çalışacağınıza fabrikada çalışın bin kat daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İstiyor hocam foruma faydalı olma vaktin geldi bak yıllardır forumdasın şu kardeşini bi gör

• Dostum uğraşılmaz valla böyle ya.

Her gün taht oyunları gibi para köşe kapmacası mı oynayacaksın.

Kasan senin sorumluluğun,kimse emrivaki yapıp zorla gelip kasanı alamaz paranı sayamaz.

İzin verme.

• Marcus Glory kullanıcısına yanıt

Ben de Mopaş'ın İstanbul Hasanpaşa, Acıbadem 2 ve Yeldeğirmeni şubelerinde çalıştım, siz hangi şubede çalıştınız ?

• -Master kullanıcısına yanıt

Hangi şehirde yaşıyorsun

• Artık o işi iste gelsin firmasına verdiler

• Fabrikada zor değil mi

Fazla gözükmüyordu zaten motorları son zamanlar da, hayırlısı olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

Bakacağız inşallah

• Evet kesinlikle öyle

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.