Şimdi Ara

Bi de keriz gibi şirketin ayarladığı akşama gitmiştim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 yıl çalışanlara plaket verilcekti bi mekan ayarlamışlardı normalde gitmek istemiyordum tabi ki saat 17.50 olunca günün en güzel saati oluyordu benim için, bir de akşamımı hatta gecemi onlarla mı geçirecektim, ama yeni yıl zammını öğrendiğim zamanlardı, iyi zam alınca düşündüm ki gideyim de gözükeyim şunlara zaten içince bana karşı yumuşarlar, aramız belki daha iyiye gider, yöneticilerimle yani

sonuç değişmedi yine kovulduk @hamza5806

evde oturup 31 çeksem daha iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 1 Nisan 2023; 15:49:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanka isverenlerde gram acima yok tok acin halinden anlamaz sen onlar icin ayni age of 4teki köylü gibisin canin azalinca seni delete edip yeni adam basiyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nie kovdular ağa

• Jocko Willink kullanıcısına yanıt

İletişimsizlik ve performans diyorlar.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Ne biliyim yöneticinle aranı iyi tut iş hayatının 1 numaralı kuralı diyor ya herkes, gideyim dedim.

keşke emekçi gacıya gitseydim o akşam.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana özelden mesaj attım niye bakmıyon

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt

kovuldum diyosun ama iş çıkışın verilmedi hala

• Kapitalizm işte bro. Yerine 1 haftada yeni adam koyabileceklerini biliyorlar o yüzden rahatça kovdular. Sen o geceye gitmekle doğru yapmışsın, emekçi ablalara hep gidiyorsun zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtin yoldaşı it olur İ kullanıcısına yanıt

• Hayırlı olsun. Bence de yemeğe giderek doğru yapmisin. Bazen birazcık bi noktaya kadar oyunu kurallarına göre oynamak lazım. Devamlı isyan etmenin, ağlayıp sizlamanin başta kendin kimseye faydası yok. Hele mesele tadına bakabildigin kadar çok güzel kızın tadına bakmaksa güçlü olman lazım. Güçlü olmak için de oyunu kurallarına göre oynamak.

Bipindirik cemaat ülkeyi yönetti oyunu kurallarına göre oynayıp, sen tabii o denli kahpelik yapmican ama sal biraz boşver ;) karı kız mevzusu da bence yaş ilerledikçe çapkınlık işi boş geliyor gibi, hayat zor şöyle kafa dengi bi kız bulup evlensem mi diyorsun ama sen bilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtin yoldaşı it olur İ kullanıcısına yanıt

yapmam gereken bi iş yoksa foruma giriyorum, zaten çok yoğun bi departman değiliz dönem dönem yoğunluk oluyor, tek ben değil başkaları da sık sık telefonla oynuyor mesai saati

• haftaya verilecek %99

• Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt

Üzme canını bir kapı açılır bir kapı açılır. Ne işiydi ? Maaş ne veriyordu ? Konudan bişey anlamadım sırf yemek davetine katıldığın için mi kovuldun ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.