zor işler kolay gelsin |
A101'de çalışıyorum ve diğer elemanlara katlanamıyorum (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sahra 3
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
A101den rahattır en azından :)
Benim arkadaş günde 12 saat çalışıyor 3 gün tatil yapıyor
Ben 8 saat çalışıyorum 1 gün tatil ama iş yorucu değil
Genel olarak gözlemlediğim günde 10 saat haftada 5 gün çalışma şeklinde
A 101 de haftada 6 gün ve günde kaç saat çalıştığın belli değil giren durmuyor kaçıyor
Vay be kardeşim çok şaşırdım, reyon görevlisimiydin ? 2018 - 2021 arası kirada oturduğum İstanbul Sahrayıcedit İnönü caddesindeki dairenin tam çaprazında çalışmışsın, hatta orada saçını sıfıra kazıtan bir çocuk vardı, hangi yıllarda çalıştın ve nerede yaşıyorsun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahsettiğin arkadaş ŞOK marketlerinde mi çalışıyor ?
Hayır fabrikada
Şok marketlerdede çalışan bir arkadaşım olmuştu günde 9 saat haftada 6 gün dogrumudur
bu şartları işe başladıktan sonra mı öğreniyorsunuz.
sadece size değil genel olarak soruyorum.
-
Başvururken öğrenirsin uymazsa başlamazsın
Yani olmasi gereken o
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kendini savunuyor olman çok iyi hocam asla taviz verme kendini ezdirme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
a101'de çalışılır mı la, evsiz olmayı tercih ederim en azından mobbing yok
Arkadaşın hevesini kırıp tembelliğe yönlendirme. Senin belli ki tuzun kuru...
Kasandan Taviz verme, bir yandan başka bir iş aramaya devam et. Başka iş bulunca buradaki işinden ayrılırsın. Mümkünse market sektöründen uzaklaşmaya çalış çünkü gerçekten zor bir iş.
-
Şu marketlerde dönen entrikalar hint dizilerinde yoktur. Yani ben dışardan biri olarak bunu fark edebiliyorum. A101 ile birleşik iş yerim. Yan yanayız. Resmen entrika yuvası. Biz dışardan biri olarak aralarındaki entrikaları fark ediyoruz. Allah normal pozisyonda çalışanlara sabır versin.
Onlardan birini işe alın da entrika yuvasından kurtulsunlar hocam şöyle bir hikaye var:
Bir genc sahile vuran deniz yildizlarini okyanusa atiyordu. bunu goren diger kisi sorar:" neden deniz yildizlarini atiyorsun?"
genc cevaplar: " birazdan gunes yukselecek ve sular cekilecek. onlari atmazsam hepsi olecek." diger kisi tekrar sorar: "ucsuz bucaksiz sahil, binlerce deniz yildizi ne fark eder ki?" genc yerden bir deniz yildizi alir ve denize firlatir ve sunlari der: "onun icin fark etti ama..."
-
daha dur birde method denetiminiz gelecek onun hengamesi apayrı :D
-
Yanlış, bizde bir kere fazla mesai yok, mesela ben haftada 3 gün sabah, 2 gün öğlen, 1 gün full çalışıp 1 gün de izin yapıyorum, sabahçı olduğumda 8:30 gibi işe başlıyouz akşam çıkmamız 18:30 hatta 19:00'yi buluyor, öğlen ise 13:00 gibi başlayıp 21:15 gibi işimiz bitiyor yani çalışma saatlerim esnek olduğu için haftalık ve aylık bazda saat hesabı yapmak oldukça zor görünüyor
kasadan parayı çalan müdür yardımcısı :D
-
Her yer aynı hocam Türkiye'de. 3 işyeri değiştirdim paso moronlarla çalıştım. Bir süre sonra kimseyle konuşmamaya başlıyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X