|
Bildirim
İki buçuk yıl önce 3+1 ev alınıyordu 400.000₺ paraya.
|
bi sase uzerine 70-80k lık bi konteynerı oturtup 400k paramı istiyorlar...
|
2021 de 3+1 ev aldim 400k idi fiyati.
|
2021'de gerçekten o fiyatın biraz üstünü vererek (450 bin TL) çok güzel 3+1 dubleks ev sahibi olabiliyordunuz. Eee ne diyorduk bu duruma? Egonomi çoh eyi! |
Amerikan tarzı bir işçilik olsa parasını hakederdi
Şu haliyle olmamış, şase üstü konteyner olmuş ve pahalı kalmış, hakkı 250 bin bile değil. Fiyat algısı kırıldığı için bir klimanın bile 50-100 bin liraya iteklenmeye çalışıldığı ülkede ,buna da bu fiyat istemeleri normal kalıyor ama olmamış işte, fiyat yüksek |
Arkadaş bir şeyi ederinden yüksek demek için illa onu üretmemiz mi lazım :) Baya baya yüksek işte fiyatı; o fiyata 55m² prefabrik ev kurarsın birebir aynı malzemelerle ve hatta daha kalınları ile :) Amerikan tipi ahşap tinyhouse olsa tamam Üstündeki boş konteynerin perakende satışı bile 40-50 bin (bak perakende diyorum. 100 bin kâra satılsa, geri kalanı 250 bin mi tutmuş :) @Jack! Tekerin üstünden indirmezsen sana ait bir arsada karışmıyorlar pek kolay kolay |
Yüksek fiyatları normalleştirmeyin 400 bin bu devir için bile iyi paradir |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 24 Şubat 2024; 10:37:0 > |
Yüksek fiyatları normalleştirmeyin 400 bin bu devir için bile iyi paradir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huan8 -- 24 Şubat 2024; 12:00:16 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2021'de gerçekten o fiyatın biraz üstünü vererek (450 bin TL) çok güzel 3+1 dubleks ev sahibi olabiliyordunuz. Eee ne diyorduk bu duruma? Egonomi çoh eyi! |
Gelinen şu rezil duruma bak.. Bunu aldıktan sonra kimsenin denetlemeyeceği bir arazi de bulmak lazım. |
Arkadaş bir şeyi ederinden yüksek demek için illa onu üretmemiz mi lazım :) Baya baya yüksek işte fiyatı; o fiyata 55m² prefabrik ev kurarsın birebir aynı malzemelerle ve hatta daha kalınları ile :) Amerikan tipi ahşap tinyhouse olsa tamam Üstündeki boş konteynerin perakende satışı bile 40-50 bin (bak perakende diyorum. 100 bin kâra satılsa, geri kalanı 250 bin mi tutmuş :) @Jack! Tekerin üstünden indirmezsen sana ait bir arsada karışmıyorlar pek kolay kolay < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 24 Şubat 2024; 15:45:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ulen yaklaşık 5 yıl önce 405.000 TL'ye Adıyaman'da neredeyse en lüks evlerden birini almıştım, 4+1 ve yaklaşık 230 m2, neyse iyi ki ahiret var da ellerim bu AKP ve destekçilerinin yakasında olacak yoksa insan kederden ölür bu bilmem kaç yıllık dünya hayatında şunlarla aynı döneme denk gelmenin bahtsızlığı ile... Bu da bonus olarak gelsin :) |
bizim esnafın düdükleme şekli bu. alıştılar iyice son enflasyon furyasında. |