Cybersoul X3-Pro Elektrikli ScooterCybersoul X3-Pro Elektrikli Scooter en uygun fiyat seçeneği, ₺150 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Bisiklet & Scooter ürünü A101'de! A101'de satılan elektrikli scooter hakkında. Bu neden piyasadaki emsallerinden daha ucuz ve millet niye talep etmiyor. 09.10.2022 tarihli güncelleme bu araçı bir kaç aydır kullanıyorum genel olarak memnunum ve tavsiye ederim ama şehir içinde kullanımı zor arabalar fırsat vermiyor kaç KM menzil yaptıgına gelirsek 25 km yola sorunsuz gidiyorum bir sıkıntı olmuyor bir defa sarj yüzünden yolda kaldım o da ilk aldıgım haftaydı şimdi alıştım zaten çok uzak bir mesafeye gidersem de toplu taşıma yardım alıyorum TAVSİYE ETMEM KESİNLİKLE ALMAYIN GÜNCELLEME 06.08.2023 TARİHLİ GÜNCELLEME Ürünün gaz pedalı arıza verdi türkiye'de yetkili servisi geçtim herhangi bir servisi bulunmamakta a101 ürünün kesinlikle arkasında degil zaten garanti belgesi olmadan mal satıyorlar. Kesinlikle tüketici haklarına şikayet edicem. Böyle bir sorumsuzluk olmaz. EN son güncelleme a101 mahkemeye verdim. Savcılık dosyayı tüketici hakları mahkemesine yönlendirdi. Ondan sonra a101 çalışanları dava süreci sırasında bana ulaştı. Özel bir numara verdiler onu ara oradan gönder dediler. O numarayı arayınca yardımcı oldular. Benden para istemeden motoru, gaz kolunu, lastikleri yapmışlar. Yine de eğer A101 arada olmasaydı servis hizmeti almazdım gibi geliyordu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xapplex -- 12 Ağustos 2024; 0:16:19 > |
A101 Cybersoul X3 Pro Elektrikli Scooter: Her Şey Dahil Bir Rehber
Günümüzün yoğun trafiğinde, ulaşım için pratik ve uygun maliyetli çözümler arıyorsan, Cybersoul X3 Pro elektrikli scooter mükemmel bir seçim olabilir. A101 mağazalarında bulunan Cybersoul X3 Pro, şehir içi ulaşım için ideal özellikleriyle kullanıcılarına rahat bir sürüş deneyimi sunar.
Artıları:
- Geniş 10 inç lastikleri ile tümsekleri ve engelleri sorunsuz bir şekilde aşar.
- 350W motor gücüyle hafif yokuşları kolayca tırmanabilirsin.
- 25 km/s maksimum hızıyla trafikte hızlı bir şekilde ilerleyebilirsin.
- LED farı ve arka lambasıyla gece sürüşleri için güvenlik sağlar.
Eksileri:
- Uzun menziliyle bilinmez, bu nedenle uzun yolculuklar için uygun olmayabilir.
- Bazı kullanıcılar, süspansiyon sisteminin hafif çukurlarda bile sarsıntılı olabileceğini bildirmiştir.
Cybersoul X3 Pro Servisi ve Desteği:
Cybersoul X3 Pro elektrikli scooter'ınla ilgili herhangi bir sorun yaşarsan, yetkili servis noktalarından destek alabilirsin. Cybersoul yetkili servisleri, garanti kapsamındaki onarımlar ve bakım hizmetleri sunmaktadır.
Cybersoul X3 Pro Hata Kodları:
Cybersoul X3 Pro elektrikli scooter'ında bir hata kodu görürsen, kullanım kılavuzuna bakabilir veya yetkili servise başvurabilirsin. Hata kodları, sorunun kaynağını belirlemenize ve gerekli onarımları yaptırmana yardımcı olacaktır.
Önemli Hatırlatmalar:
- Cybersoul X3 Pro elektrikli scooter'ını kullanırken her zaman kask takmalısın.
- Trafik kurallarına uymalı ve yaya ve araç trafiğine dikkat etmelisin.
- Scooter'ını düzenli olarak bakımını yaptırmalı ve lastik basıncını kontrol etmelisin.
A101 mağazalarından temin edebileceğin Cybersoul X3 Pro elektrikli scooter, şehir içi ulaşım ihtiyaçların için çok yönlü ve uygun fiyatlı bir seçenektir. Özellikleri, servisi ve kullanımıyla, günlük yolculuklarını daha kolay ve keyifli hale getirebilir.