Beşler markası 14 mayıs 2023 genel seçimlerinde bir kadın işçi mhp li milletvekili adayının propagandasına itiraz edince işten atılmış. Fabrikasında parti propagandası yaptıran bu firma 10 liraya antrikot satsa almam. sendika.org MHP’li Feti Yıldız’ın Beşler Sucuk Fabrikası’ndaki seçim konuşmasına itiraz eden kadın işçi, istifaya zorlanarak tazminatsız işten atıldı https://sendika.org/2023/04/mhpli-feti-yildizin-besler-sucuk-fabrikasindaki-secim-konusmasina-itiraz-eden-kadin-isci-istifaya-zorlanarak-tazminatsiz-isten-atildi-683696 |
A101 Dana Antrıkot kilosu 250 TL - (2. sayfa)
-
-
bizim burada fabrikası vardı tüm et ihtiyacımı oradan toplu karşılıyor eşe dosta da oradan aldırıyordum. şu andan itibaren kesinlikle uğramayacağım. gerçi eski belediye başkanıyla birlikte gitmiş seçimi de böyle böyle kaybettiler muhtemelen... bunlar oy uğruna emekçinin ekmeğine de konarlar. sonra hak hukuk adalet derler.
-
Teşekkür ederim hem konu için hem de hassasiyeti dikkate aldığın için. Allah işlerini rast getirsin kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boşverin gidin kasaptan alın
-
Hatırlarsanız hastalıklk Brezilya danaları ülkeye yeni giriş yaptı. 250 liraya kıyma yokken 250 liraya dan antrikot satılıyor.
Dün tavuk kanat aldım 220 tl idi kilosu. Konuda antrikot 250. Fıkra bu kadar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alıpta zehirlenen şu an için yok.
İnşallah olmaz ne diyelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bir önceki konudan faydalanarak fazlaca almıştım. Çekinerek almıştım. Fakat kalitesini beğendiğimde malesef çok geçti ve daha bulamadım. O günden sonrada bu markadan daha getirmediler. Sanırım satıştan kalktığı için ucuza veriyorlar. Ben bulamadım, bulan kaçırmasın.
-
Az önce file marketi gezdim tavuk pirzola antrikot kanat 99 TL kaçırmayın derim bazı yerler iki katına satıyor aslında olmasi gereken fiyat bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X