< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robot216 -- 18 Haziran 2024; 23:22:56 > |
A101 Dana Antrıkot kilosu 250 TL -
-
-
Senelerden hangi yıl bu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi bölge bu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
az önce aldım yaw
-
Yer nerde?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
afyon
-
Bunun konusu neredeyse 2 ay önce açıldı.
https://forum.donanimhaber.com/a101-besler-dondurulmus-antrikot-kg-249-tl--158545068
-
hemen a101'e gittim yok bu üründen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam stok yeniden geldi o yüzden ben de hatırlatmak istedim
Konusu açılmıştı. Ben de işlek olmayan bir şubeden 2 gün önce bir kaç adet aldım ama hepsi tekli ve düşük gramajlıydı. İşlek şubelerin olduğu muhitteyseniz boş yere yorulmayın.
Ek: o tür şubeler için tek istisnai durum; ürün dolabında/rafta fiyat etiketi olmaması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 11 Haziran 2024; 21:19:44 > -
Hocan Afyon hangi mağaza acaba ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zehirlenmek için birebir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne eti bu acaba ???
-
Mecliste 20 liraya seçtiğimiz insanların yediği bir et
Her mağazada yok genelde spot mağaza denilen büyük mağazalarda oluyor ve stt yaklaşan ürünler %50 indirimle satışa sunuluyor (dondurulmuş değil taze ürünler)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adige73 -- 11 Haziran 2024; 23:10:26 >
tadına baktın mı hocam ? 2ay önceki konuda görmüstüm ama tedirgin olup almamıstım fena değil derseniz bi kac a101 e bakacam bugün
-
bu antrikot hadi 1 kere ucuz satılsın da, yav devamlı indirimde. neden ? iyi düşünemiyorum.
www.trthaber.comAdıyaman'da ele geçirilen hastalıklı etler imha edildihttps://www.trthaber.com/haber/turkiye/adiyamanda-ele-gecirilen-hastalikli-etler-imha-edildi-862537.html
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Beşler markası 14 mayıs 2023 genel seçimlerinde bir kadın işçi mhp li milletvekili adayının propagandasına itiraz edince işten atılmış. Fabrikasında parti propagandası yaptıran bu firma 10 liraya antrikot satsa almam. sendika.org MHP’li Feti Yıldız’ın Beşler Sucuk Fabrikası’ndaki seçim konuşmasına itiraz eden kadın işçi, istifaya zorlanarak tazminatsız işten atıldı https://sendika.org/2023/04/mhpli-feti-yildizin-besler-sucuk-fabrikasindaki-secim-konusmasina-itiraz-eden-kadin-isci-istifaya-zorlanarak-tazminatsiz-isten-atildi-683696 |
Benzer içerikler
- bim soğuk baklava
- kahve dünyası hediye kahve hangi boy
- tmo ayçiçek yağı pet 5 lt x 4 adet en ucuz
- deli2go ne demek
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- letgo güvenli ödeme
- sıcak fırsatlar amazon
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X