Şimdi Ara

A101 de 150 tl alışveriş 15 tl toplam 30 tl wordpuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
3
Favori
1.167
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengbil_68183 -- 1 Haziran 2021; 14:59:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birleşirse başka biseyle mantıklı olur. Ama Bonus varken marketi yapi krediden yapmam ben genelde, ikinci alışveriş şartı için. Saat 17 sürprizi market çıkarsa olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stereo Palma

Birleşirse başka biseyle mantıklı olur. Ama Bonus varken marketi yapi krediden yapmam ben genelde, ikinci alışveriş şartı için. Saat 17 sürprizi market çıkarsa olabilir

Hem gıda kampanyası hem de QR kod kampanyası ile birleştiriyorum. Tavsiye ederim.

• A101 de qr ödeme varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

A101 de qr ödeme varmı?

Evet. Temassız ödeme yapacağınızı söylüyorsunuz. Temassız ekranında 0'a basıyorsunuz, kasiyerin şaşkın bakışları devam ederken Yapı Kredi'yi seçiyorsunuz. Sonra çıkan karekod'u okutuyorsunuz. Kasiyere de Satış'a basmasını söylüyorsunuz. İşlem tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: burst

Evet. Temassız ödeme yapacağınızı söylüyorsunuz. Temassız ekranında 0'a basıyorsunuz, kasiyerin şaşkın bakışları devam ederken Yapı Kredi'yi seçiyorsunuz. Sonra çıkan karekod'u okutuyorsunuz. Kasiyere de Satış'a basmasını söylüyorsunuz. İşlem tamam.

Alıntıları Göster

Teşekkür ederim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.