Şimdi Ara

A101'de Etimatik 5 Kg deterjan sadece 20.90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
12.931
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar A101de haftanın yıldızları serisinde 15-21 Eylül tarihlerinde geçerli olmak üzere 5 kiloluk Etimatik tursil çok iyi fiyata satılıyor ihtiyacı olan kaçırmasın. Üründen çok memnunuz, hiçbir kimyasal madde olmaması,ülkemizdeki bor kaynaklarından üretilmesi, hem renkliler hem beyazlar için kullanılabilmesi tercih sebebidir.A101'de Etimatik 5 Kg deterjan sadece 20.90 Alalım aldıralım yerli üretimi coşturalım [:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vip.dholucusu -- 16 Eylül 2018; 13:17:1 >

• Şimdi trump düşünsün. Şaka bir yana bu ürün hakkında olumsuz yorum çok görüyordum ama karalama kampanyası da olabilir. Gerçek deneyimleri lütfen paylaşın. Yerli değerler ASELSAN telefonu gibi yok olmasınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten de öyle. Üniversitedeki öğrencilik yıllarımda keşfetmiştik hayran olduk halen de AİLECEK severek kullanıyoruz.
  • 1 yıkama 20 kuruşa geliyorsa alınır, yoksa pahalı bir yıldız olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen sene 15 16ya satiliyordu.. yorumlar da iyi degildi pek.
  • iyide bizimkiler almaya gitmiş bugün yok dediler,kaç tane getiriyorlarda bitmiş hemen.
  • A101'de Etimatik 5 Kg deterjan sadece 20.90

Çağrı marketlerde bu ay 19.90 tl.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • etimatiği almaya gittim gelmedi dediler. lokasyon bahçelievler yayla.
  • ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyoruz, doğal olduğu için yumuşatıcıya bile gerek yok, giydiğim kıyafetleri daha rahat giymeye başladım, önceden efsane parfumu vardı ama kaldırmışlar yeni formulde daha iyi olmuş, ama tursil başka bir marka, bu eti matik deterjan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cain

etimatiği almaya gittim gelmedi dediler. lokasyon bahçelievler yayla.
    hocam orada efsane karadeniz güveç pide yapan yerde yiyor musun
  • wtwt24 W kullanıcısına yanıt
    Hocam az geliyor bu ürün her A101de 3 5 tane o yüzden bulamamışlardır.

• asarcik A kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam da Çağrı market bulabilsek... Çoğunu A101 aldı malum.

• voodoo child kullanıcısına yanıt
    Enflasyon işte neylersin. Yorumlara gelince inanma hocam kendin kullan gör biz bizi beğenmeyiz bilirsin.

• Reklamlar bittiyse gerçekleri yazalım bizdeçamaşırların üzerinde deterjan atıkları kalmasa fena değil lakin renklilerde kullanmayın yine de..

• Komşu vasıtasıyla 2 paket almıştım geçen sene bundan. İki yıkama yaptık pek başarılı bulmadık. Hala kenarda duruyor. Ne kokuyor ne temizlik hissi veriyor anlamadım nasıl bişey olduğunu.

• Gereginden fazla abartildigi kanaatindeyim. Oyle market market dolasip aranacak bir ozelligi yok maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daci

Gereginden fazla abartildigi kanaatindeyim. Oyle market market dolasip aranacak bir ozelligi yok maalesef.
    cogunlukla dogal olmasi ve cevreye zararinin olmamasi bence tercih edilmesini saglayan en buyuk ozelligi

• İyi, güzel ama çamaşırları deterjan artıkları kalıyor maalesef. Bunu çözemediler bir türlü.

• diğerlerinden fazla kullanmak gerekiyor yoksa lekeli çıkıyordu çamaşırlar 1 paket alıp denemiştim 10 lira olduğu zamanlar.
  • Ailece aldık koli koli yerli mali kimyasalı daha az diye sevindik

ancak renklileri solduruyor ve ne yaparsanız yapın tortu bırakıyor

beyazlar için ise mükemmel sonuç

umarım daha geliştirirler gönül rahatlığı ile yerli malı kullanırız!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.