Bildirim
A101'de L1320 680 Tl alınır mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Önermem satisfy etmez kızı kesinlikle. Kamerası çok kötü çekiyor instagrama face twittera koyup kendini rezil etmesin tost makinası bile daha iyi çeker
Ayrıca şarj sorunu başladı koskocaman 3000+ miliamperlik bataryayı leş etti WP
.. -
Yorum için eyv hocam başka onerdiginiz tel varmıdır aşırıya kaçmadan? Çekimleri v.s iyi olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: doqusss
Yorum için eyv hocam başka onerdiginiz tel varmıdır aşırıya kaçmadan? Çekimleri v.s iyi olan
Zen6 alınabilir 100 kağıt daha atılıp -
Lumia olarak ne önerirsiniz hocam?
quote:
Lumia kesinlikle önermem ama seni sevdim buradaki WP fanboyları gibi değilsin. Lumia 925 öneririrm ama 1 değil 2 değil en az 3 kere düşünmelisin bu cihazı almadan önce. Şarjı berbattır. Ağırdır. Mağaza zaten leş ondan bahsetmiyorum. Ama fotoda çok iyi o fiyata. -
Hocam foto demesen al derdim ama foto merakı varsa uzak dursun, bende kullanıyorum çünkü, kesinlikle selfie çekilmez.. Wp diyorsan ve sıfır istiyorsanız alın 925, hem tarz klas Bi telefondur görsel olarak,hbde 699₺ idi.. Oyun konusunda candy crush var zaten,e Bi kıza da bu oyun yeter diğer aradıklarını bulamaması çok göze batmaz..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam düzeltiyorum,535i unuttuk hiç düşünmeden onu alın, on kamera 5mp ve ekran da 5" tam aradığınız cihaz
Bi inceliyim hocam yorum için eyv 😊
quote:
O fiyata alınabilecek en iyi telefon 535 dir.
Kardeş sen kendine kargayı kılavuz bellemişsin gotham city bu forumun en sevilmeyeni tek muhalefeti olan adamdır. Tamamen Windows Phone a düşmandır. Sen bence 1320 kullanıcıları kulübüne bir danış. Ama maksat fotoğraf ise retrica yok baştan belirtelim. Arkadaşın dediği gibi o tarz Bi kullanıma 535 daha uygundur.
quote:
Orijinalden alıntı: şakirdayı
quote:
535in ön ve arka kamerasının 5 megapiksel olduğu sizi yanıltmasın ppi değeri düşük olduğu için çektiğiniz fotolar hiç güzel gözükmüyor -
Hocam lütfen bu bölümden gidin. Milletin tercihlerine saygı duyun. Ve elinize aldığınız telefonlar hakkında yorum yapın. Yoksa sizi şikayet etmek zorunda kalırım.
quote:
Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY
quote:
quote:
535in ön ve arka kamerasının 5 megapiksel olduğu sizi yanıltmasın ppi değeri düşük olduğu için çektiğiniz fotolar hiç güzel gözükmüyor
Çektiği fotoğrafı paylaşacaksa ekranla ne alakası var?
quote:
Orijinalden alıntı: mr.artvinli
Hocam lütfen bu bölümden gidin. Milletin tercihlerine saygı duyun. Ve elinize aldığınız telefonlar hakkında yorum yapın. Yoksa sizi şikayet etmek zorunda kalırım.
Youtubeda bi video vardı bulamadım iki lumia telefonu ikisi de 5 megapiksel önkamera ama bariz farklar var arada -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkEnergy
quote:
quote:
quote:
535in ön ve arka kamerasının 5 megapiksel olduğu sizi yanıltmasın ppi değeri düşük olduğu için çektiğiniz fotolar hiç güzel gözükmüyor
Çektiği fotoğrafı paylaşacaksa ekranla ne alakası var?
Yahu ben anlatamıyorum herhalde. Mesela whatsappa profil fotosu koyacak bi telde ppi değeri iyi,ekranda da iyi gözüküyor onu profil fotosu yapıyor mesela ekrandan direkt alıyor ppi değeri daha iyi olan, erkanda daha iyi olan, foto profil fotosuna da daha iyi yansır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOTHAM CITY -- 1 Şubat 2015; 14:44:53 >
-
Hocam, eleştirmek herkesin hakkı ama bir markayı aşağılamakla bir yere varamazsınız. Tercihlere saygı, lütfen.
quote:
quote:
Lumia kesinlikle önermem ama seni sevdim buradaki WP fanboyları gibi değilsin. Lumia 925 öneririrm ama 1 değil 2 değil en az 3 kere düşünmelisin bu cihazı almadan önce. Şarjı berbattır. Ağırdır. Mağaza zaten leş ondan bahsetmiyorum. Ama fotoda çok iyi o fiyata.
Şarjı tamam da ağır nedir sallıyorsun madem destekli salla.
Hocam eğer ön kamerası için istiyorsa ona 735 öneiririm sonuçta 5 mp ön kamerası var ama dersenizki olmaz biraz para koyabilirse ona 930 öneririm asla pişman olmaz sadece pili biraz çabuk bitiyor ama özellikleri bakımından harika ayrıca bunların dışında size 830 ve 1020 öneririm bu dediğim modellere bakmanızı öneririm
Ayrıca seçimi yaptıktan sonra söylerseniz daha çok yardımcı olabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: osmanenes3
quote:
quote:
Lumia kesinlikle önermem ama seni sevdim buradaki WP fanboyları gibi değilsin. Lumia 925 öneririrm ama 1 değil 2 değil en az 3 kere düşünmelisin bu cihazı almadan önce. Şarjı berbattır. Ağırdır. Mağaza zaten leş ondan bahsetmiyorum. Ama fotoda çok iyi o fiyata.
Şarjı tamam da ağır nedir sallıyorsun madem destekli salla.
Hiçbirşey bilmediğin çok belli metalik olduğu için diğer telefonlara göre ağırdır 180 gr diye hatırlıyorum ağırlığını
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X