Şimdi Ara

A101'de L1320 680 Tl alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sen çok yanlış hatırlıyorsun kuş gibi telefon 920 desen eyvallah derim.hadi araştır öyle gel.dediğim gibi destekli salla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lumia 535 ile gta san andreas bile oynarsınız.Hangi androıidin 600 liralık telefonunda gta oynanır?Amiral gemileri bile kasıyor androidde.

• Bir insanın ne kadar onursuz, haysiyetsiz ve yüzsüz olabileceğini bize öğrettiğin için teşekkürker GOTHAM CITY. Artık terket nokia ve wp bölümünü.
  • GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin hangi Lumia cihazdan ağzınız yandı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Uğraşma hocam cevap vermiyor bu soruya, ne de olsa troll,wp kullandığından bile şüphe etmek gerekir

• forum ne güzel ferahtı ne ara döndü bu troll? ilkokullarda liselerde falan da vardır böyle tipler. hiç sevilmezler ama sürekli sivrilerek ilgi çekmeye çalışırlar. bu da onlara yeter. sövülürken bile adam yerine konulduklarını zannederler.
  • İyi ve kotu yorumlar için eyv. Kimse bi telefonu veya modelini savunmasın arkadaşlar babamızın malı değil sonuçta bende şuan lumia 525 kullanıyorum bi kaç eksik dışında memnunum o yüzdende lumia 535 bi gidip inceliycem

• quote:

Orijinalden alıntı: j&j

quote:

Uğraşma hocam cevap vermiyor bu soruya, ne de olsa troll,wp kullandığından bile şüphe etmek gerekir

Böyle trollemesinin bir sebebi olmalı aslında.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: j&j

quote:

Böyle trollemesinin bir sebebi olmalı aslında.

Artık bende onu trolluyorum hocam yapcak bişey yok, az önce girdim arama kısmına arattım bunun nickini, bunun yorum yazdığı android konularına söyledim nasıl bi troll olduğunu

İşin garibi bu gotham gitmiş 1000₺ye telefon tavsiyesi istemiş android bölümünden,arkadaşlar da buna g2 al demiş sürekli,bu da adamlara siz ne biçim trolsunuz amacınız mesaj kasmak mı diye serzeniyo,la akıllı önce bi kendi yaptığına bak da sonra milleti şikayet et trolluk yapmayın diye,koptum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j&j -- 1 Şubat 2015; 16:59:26 >

• hocam lumia 735 i incelemenizi öneriririm. kuzenime aldık benim de hoşuma gitti açıkçası. Ön kamera 5 mp. arka kamera 6.7 mp. gayet yeterli fotolar çekiyor bence internetten fotoğraf örneklerine bakabilirsiniz . bz ist. da telefoncudan 750 tl ye açılmamış kutu almıştık. fiyatına göre iyi bence bir araştır derim.
  • wesile kullanıcısına yanıt
    Tmm hocam onada bi bakıyım eyv

• GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    1. Ekran ile profil fotoğrafının bana alakasını açıklar mısın? Ekranda güzel durmaz dersen anlarım da profil fotoğrafı ile ppi değerinin alakası yok. Gerçekten ne demek istediğini anlamadım.

2. L925 180 değil, 139 gr ağırlığa sahip bir chaz.

Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

1. Ekran ile profil fotoğrafının bana alakasını açıklar mısın? Ekranda güzel durmaz dersen anlarım da profil fotoğrafı ile ppi değerinin alakası yok. Gerçekten ne demek istediğini anlamadım.

2. L925 180 değil, 139 gr ağırlığa sahip bir chaz.

Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım.

1. Sinde demek istediği aslında ekranın kalitesi.mesela sen fotoğraf çekiniyorsun ve ekranda çok güzel gözüküyor (örn.samsung).ve profil fotoğrafı yapıyorsun.535 de ekranda daha az piksel olduğu için kötü gözüküyor ve yapmıyor.troll kardeşimiz bunu anlatmaya çalışmış.
    2.de bana bilgisiz diyordu bu gothamın trolü.aynı halbuki o hiç birşey bilmiyor.aynı yoğunluk ve kalınlıktaki aliminyum un plastikten hafif olacağını bilmiyor.ve trollemenin ardı arkası kesilmiyor.çok sinir oldum akşam akşam.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

Orijinalden alıntı: şakirdayı

quote:

Orijinalden alıntı: doqusss

Bi inceliyim hocam yorum için eyv 😊

O fiyata alınabilecek en iyi telefon 535 dir.

535in ön ve arka kamerasının 5 megapiksel olduğu sizi yanıltmasın ppi değeri düşük olduğu için çektiğiniz fotolar hiç güzel gözükmüyor

Geldi gene tipini *****

• İyi güzel telefon ama birde zenfone 5 ve moto g'ye bak derim
  • Lumialardan ziyade mağaza kısmını özellikle eleştirdiğim ve eksikliğini belirttiğim uygulamalar olmuştur.Ama şurası da bir gerçek ki telefona çok para vermek istemeyen temel kullanıcılar için stabil bir windows Phone telefon giriş seviyesinde tek geçerim.Üst model alacak zaten android alır ama 300 tl civarı lumia peynir ekmek gibi satar satıyorda zaten.535 olayı ise konuyu açan arkadaşa tam biçilmiş kaftan.2000 tl verecek adam zaten android alır ama bütçesi sınırlı adama lumia ilaç.Eleştiride objektif olmak lazım.

• Kardeşim sakın aldık deme?
  • G.A.B,O.Ç. Gotham ABV

• 735,535 yada yakında çıkacak olan 640 xl serisinide gözden geçirmeni tavsiye ederim.640 xl büyük ihtimal ucuz fiyatla girişi yapacak ve gayette başarılı bir cihaza benziyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.