Şimdi Ara

A101 de Satışa sunulan HİTACHİ 55HK6S64T (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
12.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Servis gelip TV'yi kurdu. İzlenimlerimi şöyle aktarayım.Tv vestelin aynısı.Renkler cansız ekran mat soluk canlılık yok. Evdeki Lg fhd 42lw570s TV'nin yanından bile geçmiyor. TRT 4k yayını fena değil. kısacası fiyatı uygun ancak ben beğenmedim. Ürünü iade etmek istiyorum ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhan44

Arkadaşlar merhaba. Servis gelip TV'yi kurdu. İzlenimlerimi şöyle aktarayım.Tv vestelin aynısı.Renkler cansız ekran mat soluk canlılık yok. Evdeki Lg fhd 42lw570s TV'nin yanından bile geçmiyor. TRT 4k yayını fena değil. kısacası fiyatı uygun ancak ben beğenmedim. Ürünü iade etmek istiyorum ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım

hocam merhaba..renkler ayarla falan düzelir mi acaba bilginiz var mı?bir de çok kalın mı görünüyor tv?tv yi kurup gördüğünüz için soruyorum bu fiyata alınabilir bi tv mi?cevaplarsanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: khazaddum35

quote:

Arkadaşlar merhaba. Servis gelip TV'yi kurdu. İzlenimlerimi şöyle aktarayım.Tv vestelin aynısı.Renkler cansız ekran mat soluk canlılık yok. Evdeki Lg fhd 42lw570s TV'nin yanından bile geçmiyor. TRT 4k yayını fena değil. kısacası fiyatı uygun ancak ben beğenmedim. Ürünü iade etmek istiyorum ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım

hocam merhaba..renkler ayarla falan düzelir mi acaba bilginiz var mı?bir de çok kalın mı görünüyor tv?tv yi kurup gördüğünüz için soruyorum bu fiyata alınabilir bi tv mi?cevaplarsanız sevinirim..

Renklerle oynayınca biraz daha iyi oldu gibi ama hâlâ alışamadım. Kasa kalın.Bütçesi fazla olmayanlar için alınabilir ama yüksek bütçesi olanlara tavsiye etmem.

• quote:

quote:

quote:

Renklerle oynayınca biraz daha iyi oldu gibi ama hâlâ alışamadım. Kasa kalın.Bütçesi fazla olmayanlar için alınabilir ama yüksek bütçesi olanlara tavsiye etmem.

teşekkür ederim hocam..

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam sizi çok meşgul ettim lütfen kusura bakmayın ama tv nin fotosunu atma şansınız varsa benim gibi almayı düşünenler için çok faydalı olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khazaddum35 -- 29 Aralık 2016; 21:43:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Selamlar hocam, VESTEL iretimleri arasinda hic bir zaman kalite farki olmaz hocam, TOSHIBA icin urettigi de, HITACHI - PANASONIC icin urettigi de ayni kalitedir. VESTEL tv de ne var ise bu tv lerde, REGAL de SEG de FINLUX de hep ayni sey var. Ayni konponentler ile uretilen ayni anakartlar, ayni SAMSUNG - LG paneller :)

Markalar arasindaki tek fark, uygulamalar-garanti sureleri- ucretli/ucretsiz montaj-menusel fonksiyonlardan ibarettir.

Netflix konusunun mintaj hizmetine yonelik prosedurel teknik detaylari biliriz biz, surećsel durumlarda MH deki arkadaslar yardimci olur. Yine de benim cevaplayabilecegim bir sey ise yardimci olmaya calisayim

Ado hocam TV nin kurulumu yapıldı ancak renk ve parlaklık gözüme hiç güzel gelmedi.Renkler hiç doğal değil parlaklık yetersiz beyazlar kırmızımsı flu bir görüntü var televizyonda. Görüntü ayarlarını kurcalasamda bi türlü düzelmedi. Evdeki Lg fhd 42lw570s TV'nin parlaklığı canlılığı renk doğallığının yanından geçmiyor. Vestel müşteri hizmetlerini arayıp TV'den memnun kalmadığımı bildirdim. Kayıt oluşturup tarafıma döneceğini bildirdiler. Açıkcası TV'yi iade etmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.

• gökhan44 kullanıcısına yanıt
    Hocam memnuniyete bağlı iade süreci satış kanalına göre değişiyor ki örnek vermek gerekirse internetten almış olsaydınız hiç bir açıklama yapmanıza gerek kalmadan iade edebilirdiniz. Bu A101 satışı olduğu için servisin gelip kontrol sağlayıp size bir raqpor vermesi, o rapor ile birlikte de talebinizi dile getiren bir dilekçeyle hakem heyetine müracaatınız gerekli. Rakamsal sınırlar hakem heyetine uygun diye hatırlıyorum. Bu arada bana kalırsa imkanınız var ise görüntü resimlerini paylaşmanız Almayı düşünen arkadaşlara referans olur, verilen para az buz para değil neticede, kimse yanılmasın hiç olmazsa
  • Vestel başlığında da aynı şikayetler var. Anlaşılan değişen bişey yok vestelde.
  • gökhan44 kullanıcısına yanıt
    Aklıma gelmişken, servisin tuttuğu raporda ne yazdığını da aktarırmısın hocam bana, rica etsem :)
  • 55UB8600 mü bu tv mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Tabi ki, 5000TL olsun ama uzerinde BOSCH yazsin yeter ki. İçinde ne oldugu önemli degil

bu ara bosch panasonic 4k tv satiyor dediginiz fiyata alinir

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Ben de bugün A101'de gördüm. Fiyatına bakınca tahmin etmiştim Vestel üretimi olduğunu. 2200TL Vestel için çok fazla bence 55 inç olsa bile.

İngilterede arcosta benzer hitachi 470 pound. Ancak onun vestel üretimi olup olmadığını bilmiyorum. Ama muhtemelen öyledir. 2,046 tlye geliyor. Kendi ülkemde daha pahalı.

• Bence makul
  • TV'den genel anlamda memnunum. 4k ve hd yayın görüntü kalitesi güzel. Tek sıkıntısı hareketli görüntülerde ekranda karelenme oluşması. Bununda bir çözümü varmı bilmiyorum. Sanırım panelin 50 hz olmasından kaynaklanıyor. Vestel 65ub9100 kullanıcılarıda bu sorundan bahsetmişlerdi. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Tv fiyatlarında ki artışı gördükten sonra bu fiyata aldığıma pişman değilim. Bu arada TV'yi 2280 TL ye 9 taksitli aldım. İyi forumlar.
  • Arkadaşlar evimizin yanındaki a101 açılış adına hitachi 55hk6s64t tv yi 1900 tl ye düşürdü. Sizce almalı mıyım. Bu arada panelin görğntü yenilene hızı 1200 hz imiş. Bizz at vestel i aradım. Ado hocam veya anlayan arkadaşlar cebap lütfen
  • Faustika F kullanıcısına yanıt
    Mağazada usb takıp görüntüyü incelemek şartı ile alabilirsiniz, ben tv ye güvenirim de panel işine güvenmiyorum zira panel üreticileri işin iyice ucuzuna kaçmaya başladılar.
  • FİYAT DÜŞTÜ

Foto çekilen şube İzmir / Menemen / Egekent 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt_rover -- 16 Ocak 2017; 16:0:40 >

• tt_rover kullanıcısına yanıt
    Ben kızıyorum aslında bu indirimlere, İlk fiyatı ile satın alanların suçu ne şimdi ?

Mağaza bazında mı acaba bu indirim?
  • Benim kullandığım tv Panasonic 55VT50 plazma tv ve çok memnunum. Annemlere de bu A101 de görünce alayım dedim, kapalı bir kutu var; ancak araştırmadan almam. iyi ki burda topic açmışsınız. Almaktan vazgeçtim. Bu paraya ya daha ufak ekranı olan daha iyi bir tv alırım, yada parama kıyar daha iyisini alırım. TV bana göre zevk işidir. Madem arkadaş memnun kalmamış hele hele VT50 den sonra keyifli olmaz. Bilgilendirme için teşekkür ederim...
  • Tan_Juan kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.