Şimdi Ara

A101 de Satışa sunulan HİTACHİ 55HK6S64T (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
12.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ado

Tv köyü mü yani hocam 1900e bulursak alacağız diyordukta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam az cok beni tanidiysaniz bilirsiniz ki ben hic bir markanin urunlerine iyi kotu cirkin yorumlari yapmam

Elimde olan imkan dogrultusunda sizlere teknik dokuman ve bildigim kadariyla veri aktariyorum

Bu tv ile ilgili yorumum, standart vestel kalitesinde bir urun. Kulaklari cinlasin Albani tabiri ile ucan kacan bir tv degil ama kotu cihaz da degil.

• quote:

Hocam az cok beni tanidiysaniz bilirsiniz ki ben hic bir markanin urunlerine iyi kotu cirkin yorumlari yapmam

Elimde olan imkan dogrultusunda sizlere teknik dokuman ve bildigim kadariyla veri aktariyorum

Bu tv ile ilgili yorumum, standart vestel kalitesinde bir urun. Kulaklari cinlasin Albani tabiri ile ucan kacan bir tv degil ama kotu cihaz da degil.

Peki hocam seg55scu9600 ile hitachi 55 i kıyaslarsak hangisi dersiniz siz :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Hocam belli ki arkadaş iki vestel uretimi arasında kararsiz kalmış. Sizden de tavsiye degil de empati yapip siz hangisini tercih ederdiniz demiş :) Kitlenmeye gerek yok Hi level deyin geçin 😛😛😛😂😂😂

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    Aslinda kalite bazinda hepsi %100 ayni, geriye ozellikler kaliyor ki bunda kisiye ozel bir durum. O konuda da bir baskasinin fikir vermesi bana garip geliyor hocam o nedenle hic karismiyorum bu mevzulara

Ha hi level almisin ha vestel ha seg ha regal hepsi ayni sadece cozunurluk ses destegi wireles dlna vs vs gibi degisken etkenler var. Size en uygunu hangisiyse bana gore en kral tv o dur

• Ado kullanıcısına yanıt
    Sana uyan bize de uyar hocam mesajı veriyor insanlar

• quote:

Aslinda kalite bazinda hepsi %100 ayni, geriye ozellikler kaliyor ki bunda kisiye ozel bir durum. O konuda da bir baskasinin fikir vermesi bana garip geliyor hocam o nedenle hic karismiyorum bu mevzulara

Ha hi level almisin ha vestel ha seg ha regal hepsi ayni sadece cozunurluk ses destegi wireles dlna vs vs gibi degisken etkenler var. Size en uygunu hangisiyse bana gore en kral tv o dur

Peki işlemci ram gibi farklar olmuyor mu?

• interwap kullanıcısına yanıt
    Oluyor elbette, ancak modeller arası fark olur, markalar arası değil.
  • BU TELEVİZYONDAN SAKIN ALMAYIN İLK ÇIKTI DİREK ALDIK 2400 "E PİŞMANLIK ANNEM SİLERKEN EKRAN PATLADI AMA BİŞEY SÖYLİCEM BUNLARIN EKRANI HARBİDEN ÇOK KIYTIRIK YAPILIYOR

HA ÖZELLİKLERİNE GELECEK OLURSAK SMART , USB , BLUTUT TAN MÜZİK DİNLEMEK :D , VE 4K SI BENCE PAHA BİÇİLEMEZ TEK SORUNU PANEL PANEL PANEL ÇOK NAZİK PANEL !!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.