Şimdi Ara

A101 de Satışa sunulan HİTACHİ 55HK6S64T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
12.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özelden bir kaç talep gelmesi nedeniyle Kullanma Kılavuzunu paylaşıyorum Arkadaşlar.

Ürün VESTEL üretimi ve MB120 anakartlıdır. LG panel mevcuttur.

HİTACHİ 55 HK6S64T Kullanım Kılavuzu

• evet iyi yorumları bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • texmo kullanıcısına yanıt
    Ben, buradaki A101 de gördüm kuzu kuzu yatıyor 3 gündür
  • Ado hocam bu vestel tvlerden farklı mı kalite olarak? ben daha ucuza vestel aldım geçen hafta o ayrı konu ama merak ettim, insanlara önereyim fark yoksa :)

bir de alakasız olacak ama Vestel'in netflix kampanyası hakkında bir bilginiz var mı, ya da bu işe bakan bir ekip falan müş. hiz.lerinde :)
  • Bu tv'yi almayı uzun uzun düşündüm, çok kalın olması, Bluetooth olmaması vs gibi durumlar beni daha küçük boyutta ve daha ucuza Samsung 48ju6480'e yönlendirdi. Vestel'in yeni tv'leri daha ince, Bluetooth var, subwoofer gibi özelliklerle bu tv'den daha önde.
  • rockyy R kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam, VESTEL iretimleri arasinda hic bir zaman kalite farki olmaz hocam, TOSHIBA icin urettigi de, HITACHI - PANASONIC icin urettigi de ayni kalitedir. VESTEL tv de ne var ise bu tv lerde, REGAL de SEG de FINLUX de hep ayni sey var. Ayni konponentler ile uretilen ayni anakartlar, ayni SAMSUNG - LG paneller :)

Markalar arasindaki tek fark, uygulamalar-garanti sureleri- ucretli/ucretsiz montaj-menusel fonksiyonlardan ibarettir.

Netflix konusunun mintaj hizmetine yonelik prosedurel teknik detaylari biliriz biz, surećsel durumlarda MH deki arkadaslar yardimci olur. Yine de benim cevaplayabilecegim bir sey ise yardimci olmaya calisayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Selamlar hocam, VESTEL iretimleri arasinda hic bir zaman kalite farki olmaz hocam, TOSHIBA icin urettigi de, HITACHI - PANASONIC icin urettigi de ayni kalitedir. VESTEL tv de ne var ise bu tv lerde, REGAL de SEG de FINLUX de hep ayni sey var. Ayni konponentler ile uretilen ayni anakartlar, ayni SAMSUNG - LG paneller :)

Markalar arasindaki tek fark, uygulamalar-garanti sureleri- ucretli/ucretsiz montaj-menusel fonksiyonlardan ibarettir.

Netflix konusunun mintaj hizmetine yonelik prosedurel teknik detaylari biliriz biz, surecsel durumlarda MH deki arkadaslar yardimci olur. Yine de benim cevaplayabilecegim bir sey ise yardimci olmaya calisayim

valla hocam biz markaya çok para veriyoruz onu anladım, vestel aldım memnunum, sınıfında gayet güzel bir cihaz.

netflix konusunda müş. hiz. ile görüştüm ama servis yönlendirelim dediler, servisin benden çok anlayacağını düşünmedim açıkçası netflix konusunda, o yüzden kurcalayayım biraz daha, belki gözümden bir şey kaçıyordur :) adamlar bezmesin gelmekten :)

bu arada hitachi ingiltere'de de satılıyormuş, yorumlar da gayet iyi. düşünen arkadaşlar varsa yorumları oradan da inceleyebilirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rockyy R kullanıcısına yanıt
    Hocam servisler bilgilendiriliyor ama, servis süreci ile ilgili bilgi oluyor bu genelde.
    TİVİBU gibi mesela, montaja yönelik tüm prosedürel ve teknik bilgiler aktarılır ama paket içeriklerini bilmez servisler zira ilgi alanları değil :) Bunun gibi yani.
  • Firmanın ürünlerini tanıttığı bir web sitesi yok. Ürün hakkında detay bilgi yok. Hatta htachinin ingiltere , akmanya sayfalarına baktım. Orda da yok tüketici ürünleri.
  • Tv yi bu sabah aldım

• gökhan44 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Görüşleriniz, forumdaki arkadaşlara ışık tutacaktır. Mümkün olan ilk fırsatta inceleme sonuçlarını bekliyoruz
  • quote:

Hayırlı olsun hocam. Görüşleriniz, forumdaki arkadaşlara ışık tutacaktır. Mümkün olan ilk fırsatta inceleme sonuçlarını bekliyoruz

Teşekkürler hocam.Henüzkurulum yapılmadı.Kurulum yapılır yapılmaz izlenimlerimi paylaşırım.Umarım tatmin edici sonuçlar alırım.
  • Panel 50 hz mi 100 hz mi?

Hdr var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhan44

quote:

Teşekkürler hocam.Henüzkurulum yapılmadı.Kurulum yapılır yapılmaz izlenimlerimi paylaşırım.Umarım tatmin edici sonuçlar alırım.

Hayırlı uğurlu olsun.Umarım beklentilerini karşılar nitelikte çıkar ürün, bende almayı düşünüyorum tabiki sizin yorumunuzu bekliyorum bunun için :) bu arada kurulumu vestel servisi yapıyor değil mi hocam.?

• quote:

Orijinalden alıntı: bybsc

quote:

Orijinalden alıntı: gökhan44

quote:

Hayırlı uğurlu olsun.Umarım beklentilerini karşılar nitelikte çıkar ürün, bende almayı düşünüyorum tabiki sizin yorumunuzu bekliyorum bunun için :) bu arada kurulumu vestel servisi yapıyor değil mi hocam.?

Teşekkür ederim. Evet kurulum vestel servisi tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Panel 50 hz mi 100 hz mi?

Hdr var mı?

Panel 50 hz, hdr yok. Zaten panel 100 hz ve hdr olsaydı bu fiyata olurmuydu bu cihaz?

Hocam montajın ücretsiz olduğuna eminmisiniz?, ben bülteni inceleme fırsatı bulamadım henüz lakin A101 montajları ücretli olur genelde
  • quote:

Hocam montajın ücretsiz olduğuna eminmisiniz?, ben bülteni inceleme fırsatı bulamadım henüz lakin A101 montajları ücretli olur genelde

Ücretsiz hocam. A101 broşüründe de yazıyor. Servisede sordum

Hocam kurulum için vestel fabrikasından mı geliyorlar.? ilk izlenimlerinizi alsaydık bari gidip bende alıcam tabi kaldıysa
  • http://www.argos.co.uk/product/5482386

argos'taki aynı model sanırım, belli başlı özelliklere baktım (irlanda ve ingiltere'ye özel uydu zımbırtıları var). yorumlar gayet olumlu. ben geçen hafta vestel almamış olsam bunu alırdım, ne yalan söyleyeyim özellikler aynı, tipi daha hoş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockyy -- 29 Aralık 2016; 16:58:50 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.