|
Haftaya A101 marketlerde Huawei Y5 2019 ve Huawei GT2e akıllı saat var
-
-
Huawei GT2 olsaydı keşke ama bu fiyata zaten online alışveriş sitelerinde mevcut.
LG monitör mibox stick ile iş görür kumandasi da var. Ama çözünürlük HD dikkat etsinler(FHD degil) alacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 27 Aralık 2020; 13:13:31 > -
Akıllı saat zaten piyasa fiyatında. Xiaomi Wifi extender ve bileklik de öyle. -
Piyasa fiyatıyla fark yok hemen hemen -
60hz bir monitör için bu para hayatta verilmez, resmen çöp. -
scooter nasıldır
-
Bakkala götürür getirir -
Lütfen şu çin mallarını almayın
-
evden işe işten eve 700 metre civarı düz bir mesafe için soruyorum zaten. şehirlerarası yolculuk gibi bir niyetim yok.
-
Üç beş stok yaparlar. Almaya çalışırsın alamazsın. O üç beş stoktakiler hemen ikinci ele düşer. Zorla internetten bir adet kaptım diye düşünürken. O da ne? sipariş iptal edilmiştir. Neden diye sorarsınız? kargo yapılırken bozuk çıktı denir,
Levono bilgisayar maceram,
Alayı şerefsiz bunların.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 27 Aralık 2020; 20:57:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tv olarak mutfağa almayı düşünüyorum .Dahili uydu alıcısı yok . 300 TL mi Stick alsam uydu içinde mi oluyor hiç bilmiyorum da yardımcı olur musunuz
Axen marka uydu alıcılı var 800 TL internette yoksa onu mu alayım -
LG 24MN49HM-PZ modeli artık üretilmeyen bir model ve teknoloji olarak eski. Full HD nin altında bir ekran alıp televizyon olarak kullanmak gözlerinize işkencedir bence. ayrıca mutfak için kullanılacaksa uydu alıcısı içinde olan modeller çok daha pratik olacaktır, diğer durumda uydu alıcısı da almak zorunda kalacaksınız, her ne kadar ekranın arka kısmına saklanabilen mini modeller olsada kablosu elektriği, hoparlör kalitesi vs sıkıntı olmakta. uydu alıcısı içinde TV olan modeller daha pratik bana göre.
stick dediğiniz direk usb veya hdmi den bağlanan uydu alıcıları henüz çok verimli değil, piyasada bazı modeller var ancak tavsiye etmiyorum tecrübelerime dayanarak. olacaksa da tv arkasına bağlanan, kendi elektrik bağlantısı vs olan piyasada oturmuş modellerden alınmalı.
-
Görseldeki telefonu alın pişman olun.
Bende p9 lite 2017 modeli var özellik olarak bu telefonla çok benzer özellikleri hatta ram ve bataryası daha iyi diye biliyorum.
Telden memnunum ancak 16 gb dahili depolama iç bir halta yetmez.İki tane bankacılık uygulaması + whatsapp,facebook,instagram 1,2 küçük program daha kullanıyorum.Başkada bir halt yükleyemiyorum.Ne zaman bu uygulamalara güncelleme gelse fenalık geçiriyorum Ancak programı silip tekrar baştan yükleyerek problemi çözüyorum
.Sürekli depolama alanı dolu uyarısı geliyor duruyor.
Sağolsun huewai markası ne akla hizmetse hafıza kartına program kurdurtmuyor veya ilgili programı hafıza kartına taşıtmıyor.Eski asus zenfone 6 telefonumda hafıza kartına taşıyıp rahatlıkla kullanabiliyordum.
Bu şekilde kanser olarak tel kullanmak isteyen alsın kullansın.
-
Mi stick vb cihazlarda yanılmıyorsam uydu alıcı yok. Sadece internetten bazı uygulamalarla film izleyebiliyorsunuz. Axen markasını bilmediğimden öneremiyorum. Ama muhtemelen onun gibi fason uretim olan yumatu'nun 24 inclik modelini kullaniyorum. Full hd olmasa da simdilik goruntusunden memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 28 Aralık 2020; 19:37:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
24 inç 768p çözünürlük ile gözleri kanser eder. Ben 15 inç ekranda bile rahatsız oluyorum -
Haftasonu heryer kapalı ,elektronik cihaz satış noktaları kapalı BİM VE A101 satış devam.
Düzenlemenin bir an önce gelmesi lazım.
-
Bunlar iyicene tek el oldu ve artık ucuz değiller
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Huawei GT2 olsaydı keşke ama bu fiyata zaten online alışveriş sitelerinde mevcut.
LG monitör mibox stick ile iş görür kumandasi da var. Ama çözünürlük HD dikkat etsinler(FHD degil) alacaklar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X