Şimdi Ara

A101 deki Piranha c type in dash sorun yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar iyi forumlar bugün sabah A101 den aldığım piranha indash c type modelli teyp de şöyle bir sorunla karşılaşıyorum USB bağlı müzik dinlerken daha çok fren yaparken ya da kasistrn geçerken sanki birisi dokunuyor gibi dıt diye ses çıkarıp pauseye basıyor sonrw tekrar ben tıklarsam çalmaya devam ediyor bu sorunu yaşayanlar çözenler ya da tavsiye de bulunacaklar bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

• Temassizlik olsa , çukurda falanda yapar,,,
    Fren ve kasiste öyle bir özellik varmı bilmiyorum, ani hareket durumlarda oynatmayı durdur gibi bi ayar olabilir . Teyp kasa içinde temasizlik yapıyor olabilir, esneme olup teyp yuvasindan, araç gövde şasesi almıyor olabilir,,, onunda çözümü > teybin arka şase vidasindan siyah eksi kabloya ek kablo atınız,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 31 Mart 2019; 0:14:38 >
  • Arkadaşa aldık ısınınca ekran ışığı gidip geliyordu değiştirdik sorun kalmadı, sizinkide fabrikasyon sorunlu olabilir, ayarlardan dokunmatik kalibrasyonu yapmayı deneyebilirsiniz belki faydası olur.
  • ayarlarda fren algılama diye bir kısım var. onu pasif hale getirirseniz düzelicektir. aslında amacı fren şalterine bağlanıp aracın frene basmadığı sürece videoları oynatmaması. güvenlik amaçlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.