Şimdi Ara

A101 HOMETECH 1010 ALANLAR DENEYİMLER BU BAŞLIĞA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
15
Favori
127.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: printerrr

quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

quote:

Orijinalden alıntı: bicer79

Hocam cihazdan memnunmusunuz usb ile film izleme özelliği var anladığım kadarıyla sorun çıkardımı

hocam cihaz parasını sonuna kadar hakediyor. deneme amaçlı 3 gün hiç kapatmadım en ufak bir ısınma donma takılma vs... olmadı. herşeyden önce görüntü kalitesi çok iyi.

usb özelliğine gelince 1tb harici taktım denedim, 1 saat çalıştırdım sıkıntı çıkmadı, genel gidişatı nasıl olur bilmiyorum ama görüntü itibari ile genel kullanım için gayet yeterli. miniler yerine tercih etmek çok daha mantıklı bence.

Aga 3 gün kullandım ısınmadı demişsin.. bugün a101den aldım 1 saat çalıştırdım baya bi ısındı ve kumanda çalışmamaya başladı tuşa 20 defa basıyorum 1 kere çalışıyo napsam acaba?

hacım benim bahsettiğim cihaz a 101 deki değil, hiremco zapper hd. hometech ile alakalı fikrim yok. ben hiremco aldım çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam cihazdan memnunmusunuz usb ile film izleme özelliği var anladığım kadarıyla sorun çıkardımı

hocam cihaz parasını sonuna kadar hakediyor. deneme amaçlı 3 gün hiç kapatmadım en ufak bir ısınma donma takılma vs... olmadı. herşeyden önce görüntü kalitesi çok iyi.

usb özelliğine gelince 1tb harici taktım denedim, 1 saat çalıştırdım sıkıntı çıkmadı, genel gidişatı nasıl olur bilmiyorum ama görüntü itibari ile genel kullanım için gayet yeterli. miniler yerine tercih etmek çok daha mantıklı bence.

Aga 3 gün kullandım ısınmadı demişsin.. bugün a101den aldım 1 saat çalıştırdım baya bi ısındı ve kumanda çalışmamaya başladı tuşa 20 defa basıyorum 1 kere çalışıyo napsam acaba?

hacım benim bahsettiğim cihaz a 101 deki değil, hiremco zapper hd. hometech ile alakalı fikrim yok. ben hiremco aldım çok memnunum.

anladım aga kusura bakma önceki yazılara bakmadan direk dalmışım

• Ben bu cihazdan aldım ht 1010 3 gün önce. Uptade 26.12.2015 yazıyor(yılbaşından 5 gün önce)

şifreleme olarak hepsi var powervu,cryptoworks,biss,ırtedo,conax,nagravison,Viaccess 2 3 tane daha var..

şimdi emu varmı bunda yoksa benimmi atmam gerekiyor..?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

anladım aga kusura bakma önceki yazılara bakmadan direk dalmışım

no problem bro

• Arkadaşlar bu üründen bende 3 gün önce almıştım a-101 den 59.90 kuruşa. Manüsü ve kanal geçişi hoşuma gitti. Fakat şöyle bi durum var. Aoc 27'n ekranım var bilgisayarımda kullanıcam yani. monitörümdede hapörlör sistemi var bu yüzden cihaz sesi hdm üzerinden monitöre veriyor. Benim istediğim Logitech z5500 sistemine sesi vermek görüntüyüde monitöre vermek. Bu cihazda ses çıkışı varmı ayrı olarak ses sistemi için acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMOKİRVE

Ben bu cihazdan aldım ht 1010 3 gün önce. Uptade 26.12.2015 yazıyor(yılbaşından 5 gün önce)

şifreleme olarak hepsi var powervu,cryptoworks,biss,ırtedo,conax,nagravison,Viaccess 2 3 tane daha var..

şimdi emu varmı bunda yoksa benimmi atmam gerekiyor..?

şu yazıma bişeyler deseniz keşke ?
  • Ben de ürünü dün aldım a101 elinde kalmış bir tane, ihtiyaç vardı ben gayet beğendim yazılım vs güncel geldiği gibi hd kanallar ilk sırada ayarlanmış, kumanda vs gayet kullanışlı, dsmart vardı onun kumandasiyla cebellesiyorduk ve hd görüntü açısından hafif titremesi olsa da (1080) verdiğiniz parayı hak ediyor, HDMI kablo vs gayet hoş tavsiye ederim ihtiyacı olanlar için. Performans arayanlar başka uydulara baksın bence f/p ürünüdür.

• Arkadaşlar selam, a1101'de yine kampanyadaymış HT1010 Önerir misiniz? Özellikleri falan bence güzelmiş önerirseniz alacağımi.
  • Arkadas hometech ht 1010 hakkinda iyi yorum yapmis.aynisini 1 ay once bnde a101 den aldim.1 ay ancak kullandim..ne goruntu var nede bisey.bana su noyu ara dediler 02126569102 cvp bile veren yok.bnm param onlara haram olsun.satilan malin arkasinda bile durmuyolar.hic olmazsa cvp verinde derdimizi dinleyin.almasin kimse valla elimde kaldi.muhatap bile bulamiyoruz .

• ibo1976 İ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım selam bu numara değil yalnız onların çağrı merkezlerinin numarası sen bu numarayı nerden aldın?? Çağrı merkezlerinin numarası 0850 622 77 20 bence bu numaradan bir daha dene. Birazda araştırma yap bence kötülemeden önce... aradığın numara doğru bile değil.
  • buldumali kullanıcısına yanıt
    Kanka bence al fena ürün değil yani. İsteklerin neler bilmiyorum ondan karşılçayıp karşılamıycağına bak. http://blog.hometech.com.tr/ht-1010/ Al bakalım burda da özellikleri falan var alttaki linkte de özellikleri nasıl yüklenceği falan var izle araştır.
  • Ya ben yarın bu cihazı alıcam ama hd kanalların hepsi çekiyormu belgesel kanalları filan varmı yatın cihazı alıyımmı yoksa bana hd kanalların hepsini çekebilecek belgesel kanallar dizi film iZleyebilceğim uydu cihazı varmı

• Bu cihazda alıp aynı gün iade ettiğim cihaz listesine giren cihazlardan. Hepsi aynımı bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla sesle ilgili senkronizasyon sorunu olan bir cihaz.
  • HOMETECH HT1010'un resmi bloğunda birçok kişi ses görüntü senkron sorunundan şikayetçi... Bugün A101'e gelen yeni versiyonu dahi incelemeden gittim NextStar YE-5000 HD CX Plus aldım, an itibariyle kullanıyorum. Daha önce D smart kullanmıştım. 1080p görüntü kalitesi d smartın cihazından daha iyi. Kumanda beklentimin üzerinde çıktı. Çekim gücü iyi. Tv yeri geliyor 16 saat açık kalıyor.
  • yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/MhbhgzY8qbT37

yeni yazılım gelmiş millet
  • ben bugün a101den aldım dün gelen güncellemeyi yapmalımıyım,şu anda gayet düzgün çalışıyor
  • ben bu gün aldım sinyal yok çıkıyor, herhangi bir ayarı var mı bilen arkadaşlar yardım etsin
  • Hocam ben bugün aldım cihazı gayet memnun kaldım. Pc den falan anlarım baya ancak cihaz konusunda pek bilgili değilim. İlk iş kanalları silip şifresiz tekrar aratıp düzenlemek oldu. Benim bir kaç sorum olacak. Bir önceki cihazım hd desteklemediği için geçtim bu uydu cihazına, önceki cihaz ntvspor gibi sıradan kanallarda bile maç olunca şifreye giriyodu 5 lira verip kod attırmıştım sonra girmemişti hiç, ben hiç bişey yapmasam şimdi bu cihaz şifreye girer mi? Eğer yapmam gerekiyosa ne yapmalıyım? Bu yazılım güncelleme falan yapınca ne değişiyo gelişen bişeyler mi oluyo yoksa hata düzeltmeleri falan mı? Birde şu biss miss nedir açıklayabilirmisin? Yapınca ne oluyor bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 1 Nisan 2016; 0:26:35 >
  • 3-4 aydır televizyonu açmıyordum. şimdi ise tum guncellemeleri kurmuma rağmen atv, ntv, kanal d, show gibi populer kanallar açılmıyor.
    ne yapılması gerektiğini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Hosbak

3-4 aydır televizyonu açmıyordum. şimdi ise tum guncellemeleri kurmuma rağmen atv, ntv, kanal d, show gibi populer kanallar açılmıyor.
    ne yapılması gerektiğini bilen var mı?

Hocam ben flaşa atıyorum güncelleme dosyasını algılamıyor ne yaptıysam olmadı, rar halinde klasör halinde her türlü atıp denedim olmadı. Sadece tek dosya güncelleme dosyası halinde falan mı atıcaz? ilk başta uyumlu değildir diye hata veriyodu sonradan flaş takılıyken cihazı kapatıp açtım bu seferde yarım saat beklememe rağmen ilk klasöre tıklayınca bile açmadı tepkisiz kaldı öylece. Benim aslında istediğim güncelleme falan ne işe yarıyo bilmiyorumda istediğim şey şu ntvspor trt ler falan şifreye girmesin maç varken yeterli bana ne yapmalıyım?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.