Şimdi Ara

A101 HOMETECH 1010 ALANLAR DENEYİMLER BU BAŞLIĞA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
15
Favori
127.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Televizyonum arçelik 22" led , hd ready , bu tv ye , home tec full hd uydu alıcısı aldım , tv yi hdmı moduna getirip çalıştırdım , tv yi kapatıp tekrar açtığımda tv açılmıyor , ve tv "scart" moduna kendiliğinden geçiyor , her açılışta yeniden hdmı moduna ayarlamam gerekiyor , bu normal değil , bunun sebebi nedir arkadaşlar , yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, saygıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuna 1

Televizyonum arçelik 22" led , hd ready , bu tv ye , home tec full hd uydu alıcısı aldım , tv yi hdmı moduna getirip çalıştırdım , tv yi kapatıp tekrar açtığımda tv açılmıyor , ve tv "scart" moduna kendiliğinden geçiyor , her açılışta yeniden hdmı moduna ayarlamam gerekiyor , bu normal değil , bunun sebebi nedir arkadaşlar , yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, saygıyla.

Bende de öyle hocam her açılışta kendim alıyorum hdmi'a bilgim yok çözümü var mı onu bile bilmiyorum, konu sahibi konuyu açmış ancak kimse kimseye yardımcı olmuyor anlamadım gitti
  • Bu forum önceleri çok aktif ti , bilahare katılım düşmüş herhalde , beklemekten başka çaremiz yok anlaşılan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Hosbak

3-4 aydır televizyonu açmıyordum. şimdi ise tum guncellemeleri kurmuma rağmen atv, ntv, kanal d, show gibi populer kanallar açılmıyor.
    ne yapılması gerektiğini bilen var mı?

Hocam ben flaşa atıyorum güncelleme dosyasını algılamıyor ne yaptıysam olmadı, rar halinde klasör halinde her türlü atıp denedim olmadı. Sadece tek dosya güncelleme dosyası halinde falan mı atıcaz? ilk başta uyumlu değildir diye hata veriyodu sonradan flaş takılıyken cihazı kapatıp açtım bu seferde yarım saat beklememe rağmen ilk klasöre tıklayınca bile açmadı tepkisiz kaldı öylece. Benim aslında istediğim güncelleme falan ne işe yarıyo bilmiyorumda istediğim şey şu ntvspor trt ler falan şifreye girmesin maç varken yeterli bana ne yapmalıyım?

son guncellemeyi yuklemeyin. guncellemeleri adım adım yukleyin. yani version 2 yuklu ve son surum 5 ise.. sırasıyla 3ü sonra 4ü en son 5i yükleyin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

3-4 aydır televizyonu açmıyordum. şimdi ise tum guncellemeleri kurmuma rağmen atv, ntv, kanal d, show gibi populer kanallar açılmıyor.
    ne yapılması gerektiğini bilen var mı?

Hocam ben flaşa atıyorum güncelleme dosyasını algılamıyor ne yaptıysam olmadı, rar halinde klasör halinde her türlü atıp denedim olmadı. Sadece tek dosya güncelleme dosyası halinde falan mı atıcaz? ilk başta uyumlu değildir diye hata veriyodu sonradan flaş takılıyken cihazı kapatıp açtım bu seferde yarım saat beklememe rağmen ilk klasöre tıklayınca bile açmadı tepkisiz kaldı öylece. Benim aslında istediğim güncelleme falan ne işe yarıyo bilmiyorumda istediğim şey şu ntvspor trt ler falan şifreye girmesin maç varken yeterli bana ne yapmalıyım?

son guncellemeyi yuklemeyin. guncellemeleri adım adım yukleyin. yani version 2 yuklu ve son surum 5 ise.. sırasıyla 3ü sonra 4ü en son 5i yükleyin.

mevcut sürümü nasıl öğrenebilirim hocam?

• Bu güncellemeler sırasıyla nasıl yüklenir kısaca anlatır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanal tasima nasıl oluyor

• ht 1010 hakkında, PVR hakkında bir soru soracaktım tüm HD kanalları kayıt ediyor mu? vede bilgisayarda bu kayıtlı videoları açıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci01 -- 14 Nisan 2016; 19:41:28 >
  • donanım haber bitmiş, konu sahibi desen konuyu açıp kaderine terketmiş, şu cihazdan anlayan eden varsada kimseye yardımcı olmuyor her gün buraya bakıp yazık.
  • Kasası yenilenmiş ve fiyatı 59 TL olmuş. Bugün biraz A101'deki kasa personeliyle biraz muhabbet ettim, elimizde çok var ama satın alan yok dedi. Yeni kasası güzel olmuş eski kasa çok kötü duruyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTE

Kasası yenilenmiş ve fiyatı 59 TL olmuş. Bugün biraz A101'deki kasa personeliyle biraz muhabbet ettim, elimizde çok var ama satın alan yok dedi. Yeni kasası güzel olmuş eski kasa çok kötü duruyordu.

Hometech 1200 se iyi diyorlar onu gorebildinmi hocam ben tum A101 leri gezdim bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: emurat
    Hometech 1200 se iyi diyorlar onu gorebildinmi hocam ben tum A101 leri gezdim bulamadım.

Konu başlığında bulunan HOMETECH 1010 modelinden bahsediyorum. Konu başlığında HOMETECH 1010 yazdığı için bende burada paylaştım. Bu 1010'ların çok kalitesiz bir kasası vardı onu yenilenmiş. Fiyatı 49 liraydı fiyata da 10 lira zam koyup 59 lira yapmışlar.
  • Hometech 1200 se bulursan onuda incele yeni kasayla 2 gb ram a yükseltilmiş cihaz ve Powervu açıyor yaninda wireless antenle beraber 100 Tl civarı Antene sırf 40 lira istiyorlar en uygun uyducuda

• quote:

Hometech 1200 se bulursan onuda incele yeni kasayla 2 gb ram a yükseltilmiş cihaz ve Powervu açıyor yaninda wireless antenle beraber 100 Tl civarı Antene sırf 40 lira istiyorlar en uygun uyducuda

Hometech 1200 se ile Hometech 1200 farklı mı? 2 tane var 1010 satılan A101'de. 99 lira fiyatı var ama Hometech 1200 yazıyor. A101 iade konusunda pek sıkıntı çıkartmıyor eğer ikisi aynı cihazsa satın alıp deneyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hometech 1200 se bulursan onuda incele yeni kasayla 2 gb ram a yükseltilmiş cihaz ve Powervu açıyor yaninda wireless antenle beraber 100 Tl civarı Antene sırf 40 lira istiyorlar en uygun uyducuda

Hometech 1200 se ile Hometech 1200 farklı mı? 2 tane var 1010 satılan A101'de. 99 lira fiyatı var ama Hometech 1200 yazıyor. A101 iade konusunda pek sıkıntı çıkartmıyor eğer ikisi aynı cihazsa satın alıp deneyebilirim.

Farkli hatta yeni 1200 se new cikti 2 gb ramli oda kasa değişti 1010 gibi anlamanin yolu yeni kasa üstü gri olan.

• quote:

Farkli hatta yeni 1200 se new cikti 2 gb ramli oda kasa değişti 1010 gibi anlamanin yolu yeni kasa üstü gri olan.

Baktım bugün satmamış ellerinde kalmış düz 1200 eski kasa. 99 fiyatı var fiyat düşer dediler müdürlüğe sordular onlarda 69 liradan verebilirsiniz dediler. Düz olan 1200'ün özellikleri nedir kutusunda işlemciyle veya ram oranıyla ilgili bir bilgi bulamadım.
  • quote:

quote:

Baktım bugün satmamış ellerinde kalmış düz 1200 eski kasa. 99 fiyatı var fiyat düşer dediler müdürlüğe sordular onlarda 69 liradan verebilirsiniz dediler. Düz olan 1200'ün özellikleri nedir kutusunda işlemciyle veya ram oranıyla ilgili bir bilgi bulamadım.

O çok eski Sunplus 1502 islemci var onda. Almaya değmez onu

• quote:

O çok eski Sunplus 1502 islemci var onda. Almaya değmez onu

1200 SE olanı da daha önce 79 liradan satmışlar. Çalışan personel özellik konusunda hiç bilgiye sahip değildi. Fiyat gerçekten doğru mu ve 1200 SE'nin tam donanım bilgisi nedir? Bu markanın cihazları denemedim iade seçeneği olduğu için en iyisi hangisiyse ve fiyatı abartı değilse alıp denemeyi düşünüyorum.
  • En iyisi 1200 se donanım Sunplus 1506 islemci 2 gb ram var. Yaninda wireless usb adaptör de veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 27 Nisan 2016; 6:54:41 >
  • quote:

En iyisi 1200 se donanım Sunplus 1506 islemci 2 gb ram var. Yaninda wireless usb adaptör de veriyorlar.

SE modelinin 74.95 TL'den satıldığı yazılmış. Bu 2 GB ram olan model mi?

CHIP Online
    (12.03.2015) Hometech HT 1200 SE 74,95 TL! [A101] - Dijital Video TV ve Uydu Forumu
    http://www.chip.com.tr/forum/12-03-2015-hometech-ht-1200-se-7495-tl-a101_t299762.html

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.