Şimdi Ara

A101 kitaplarim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A101 de rast geldim hemen aldim 3.95 tane fiyati :-) baya kitap var ama cogu aşk kitabi
    A101 kitaplarim
    A101 kitaplarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun. Amir khan la ilgili kitabı okumuştum, güzel bir biyografi çalışması idi. :) Arada böyle güzel kitaplar geliyor a101'e :)
  • Tsk ederim amir en sevdigim sanatci her flimi izledim .a101 e hergun bakiyorum kitap geliyor degisik uygunda :-)

• Deha deşifre kitabını okudum. Oldukça farklı bir kitap, pek beğenmedim. A101 Ahmet Ümit'i keşfetmemi sağladı, güzel yazar.

• Usbehci kullanıcısına yanıt
    Bende Ahmet Ümit i öyle keşfettim. Muazzam vakitler yaşattı bana. Yeni kitapların gelmesini bekliyorum
  • biraz geç oldu ama ... ben de 4.90a sanırım mezar soyguncusunun çırağı isimli bir kitap aldım - orta okul öğrencileri için ideal olabilir ama ne bileyim, belki de o dönemlere dönmek istedim :)

Bir de çok güzel çocuk kitapları vardı - baya da kalın - yazarı çizeri yabancı .2.50 lira , 4 tane yeğenlerime bir tane de komşunun çocuğuna aldım - arada bir göz atmak iyi oluyor - özellikle çocuk sevindireyim diyorsanız kaçırmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.