Şimdi Ara

A101 Lezita 120 gram Izgara Tavuk Fileto 2.5TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
10.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coco1912

Ne yiyek peki?

Alıntıları Göster

Bu forumdakilere göre hiçbişey ! herşeyde bır sıkıntı mevcut ! içtiğin su da bile. Erikli su fırsatı olsa beğenmezler. Erikli eski kalitesinde değil derler, derler, derler ...

• tavuk eti bile 120 gramlık paketlere girdiyse vay bizim halimize!

• quote:

Orijinalden alıntı: glory34

Bunu almayın sağlığınıza zarar, tavuk alın yerine diyenler tavukları organik yemle besliyorlar ve çok sağlıklı falan mı sanıyor? Her şey GDO'lu, BPA'lı.. Ortalık kadınları aratmayacak memeye sahip erkeklerle doldu farkında mısınız? Yeni Türkiye'nin gerçeği bu, hiçbir şey sağlıklı değil. "Sırça Saraylar"da yaşamıyorsanız mahkumsunuz sağlıksız beslenmeye...
    Şikayeti bırakın köye dönün kendiniz yetiştirin.

https://www.mapfre.com.tr/blog/dusle/doga-neden-cekici-sehir-yasamini-birakip-dogaya-donen-5-hikaye/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk çıktığında benzer fiyattan 2 kez almıştım. Lezzet olarak sıkıntılı bir ürün. İçindeki katkı maddeleri sebebiyle tadı biraz garip.

• Kardeşim fakir fakir şeyler paylaşmayın bakın rahatsız oluyor millet. Ayıp ya. Hatta sıcak fırsatlar premium bölüm açılsın bu arkadaşlar altın çerçeveye ayda 100 tl versin. Kim fakir kim zengin belli olsun.

• Geçerlilik tarihi 29 kasım. Büyük ihtimalle SKT bitmeye çok yakın üründür hatta bitmiş bile olabilir. Aman dikkat...

• McCarty kullanıcısına yanıt

Erikli -19372 puan almıştır 238. Sırada şuan tabiki içilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glory34

Bunu almayın sağlığınıza zarar, tavuk alın yerine diyenler tavukları organik yemle besliyorlar ve çok sağlıklı falan mı sanıyor? Her şey GDO'lu, BPA'lı.. Ortalık kadınları aratmayacak memeye sahip erkeklerle doldu farkında mısınız? Yeni Türkiye'nin gerçeği bu, hiçbir şey sağlıklı değil. "Sırça Saraylar"da yaşamıyorsanız mahkumsunuz sağlıksız beslenmeye...

Ya da 3 kuruş fazla verin Akdeniz Toros alın.

https://akdeniztoros.com.tr/urunler/

• quote:

Orijinalden alıntı: İnterest

Erikli -19372 puan almıştır 238. Sırada şuan tabiki içilmez

markaya takılmasak ? o listedeki 1.sıradaki su olarak düşün. ona da kulp bulan içilmez diyen türlü türlü kişiler çıkar forumda !

• Daha evvel alıp fajita benzeri birşey yapıp denemiştim. Lezzetini beğendim fakat bu ucuzcu amrketler gelen tavuk ürünlerini hemen dolaba koyamayabiliyor. Ortalarda bekleyen çok fazla ürün gördüğüm için buralardan tavuk almıyorum. Lezzetini beğenmiştim ama içinde bu kadar çok katkı maddesi olduğunu bilmiyordum A101 Lezita 120 gram Izgara Tavuk Fileto 2.5TL 

• quote:

Orijinalden alıntı: uyaran

Şikayeti bırakın köye dönün kendiniz yetiştirin.

https://www.mapfre.com.tr/blog/dusle/doga-neden-cekici-sehir-yasamini-birakip-dogaya-donen-5-hikaye/

Alıntıları Göster

Köydede açmışlar seni bekliyorlar.A101 Lezita 120 gram Izgara Tavuk Fileto 2.5TL  Noolur gel mis gibi yaşa diyorlar. Yalvarıyorlar. Köydede herşey hazır parada bol kafa rahat takılırsın.A101 Lezita 120 gram Izgara Tavuk Fileto 2.5TL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 30 Kasım 2020; 18:14:28 >

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    basmışım aminoasidi taş gibiyim
  • Salamdan yapıldı demedim arkadaşım, salam gibi bişey dedim, tadı ve yaplışı itibariyle. Resimdeki gibi löp gögüs eti değil. Hamur haline getirilip, öyle bi izlenim verilmiş.
    Ayrıca tavuk eti felanda yok demedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Ya da 3 kuruş fazla verin Akdeniz Toros alın.

https://akdeniztoros.com.tr/urunler/

Alıntıları Göster
    Toros lezzetini begendim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenci evindeyken alırdım mükemmel bir şey. Tost ekmeğine yağ ve salça sürüyosun bunu ısıtıp arasına koyup makinada bir basıyorsun arasına mayonezi sıkıp ekmeğin üstüne tuzu bir döküyorsun efsane oluyor. Hala devam ediyorsa alayım birkaç tane

• Arkadaşlar ürün spor yapanlar için mükemmel bir nimet. Çünkü 100gr pişmemiş tavuk göğüs etinde 22 gr protein vardır, bu ürün işlem görmüş bir ürün 100gr sinde 28gr protein var yani 120 gr de 35gr protein var. Ayriyetten göğüs etininin pişirmesi ve yemesi zahmetli olur spor yapanlar bilir minimum yağı kullanıp güzel bir baharat sos karışımı hazırlamanız gerekir yoksa bunu yapmazsanız her gün o göğüs etini yemek işkenceye dönüşür. Fakat bu paketli ürünü yemesi işkence gibi değil at mikrodalgaya yarım dakka ısıt ye çok basit.

• albati kullanıcısına yanıt
    Karragenan deinlen sey böcek...aroma verici de monosodyum glutamat..bilgileri varmi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Karragenan deinlen sey böcek...aroma verici de monosodyum glutamat..bilgileri varmi acaba

Sallama bilgiler yerseniz 😁A101 Lezita 120 gram Izgara Tavuk Fileto 2.5TL 

• A101 Lezita 120 gram Izgara Tavuk Fileto 2.5TL
    bizde fiyat bu ne saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M S G -- 30 Kasım 2020; 20:10:51 >
  • Kanser.AVİ

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.