A101 Lezita 120 gram Izgara Tavuk Fileto 2.5TL
-
-
Hocam bu gerçek tavuk dilimleri değil, salam gibi bişeyi dilimleyip rengini felan ayarlayıp tavuk görüntüsü vermişler. Yani tavuk değil salam aslında -
denemek lazım
-
Yemeyin kardeşim yapmayın şunu midenize yazık günah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: iSo-9001
Hocam bu gerçek tavuk dilimleri değil, salam gibi bişeyi dilimleyip rengini felan ayarlayıp tavuk görüntüsü vermişler. Yani tavuk değil salam aslındaİlk defa sizden duydum bunu bir bilgim yok. Ben spor yapıyorum günde 1 paket bundan yesem bir sıkıntı olmaz herhalde
Reflü gastrit ve mide kanseri olursunuz hocam çok çok Allah etmesin
tavukdamı gramlık satılmaya başlamış uçuyoruz yine.🧐🧐🧐
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence yeme, git kasaptan al haşlayıp ye. İçindekilere baksana ne ararsan var -
quote:
Orijinalden alıntı: İnterest
Yemeyin kardeşim yapmayın şunu midenize yazık günahNe yiyek peki?
Skt dikkat aman diyim -
ilk çıktığından beri alıyorum bundan , normal fiyatı 4,5tl falan.
çok yumuşak göğüs etinden yapılmış birde kömürlü ızgarada yapılmış sanırım , tadı çok çok iyi . tavsiye ederim , meze olarak yada salataya sandviçe vs gider .
-
salamdan vs yapılımş diyor arkadaş yav bu kadar sallamayı neden seviyoruz türk milleti olarak
hadi dediğin doğru, tavuk göğüs eti yalan olsun (içindekiler kısmında yazıyor), sen hayatında yağsız salam gördünmü :) yağlarıda ayıklıyolar herhalde..
tek sıkıntısı koruyucuları, yoksa bu tarz ürünler hatta hazır tavuk sezar salata, körili tavuk vs.. tüm dünyada hazır paket halinde çok satılıyor.
-
Içindekiler: Piliç eti, baharat kanşımı, tuz, bitkisel yağ (ayçiçek yağı), dekstroz, aroma arttırıcı (maya ekstrakt), stabilizor (sodyum difosfat, potasyum trifosfat), antioksidan (sodyum sitrat, askorbik asit), koruyucu (sodyum laktat, sodyum asetat sodyum diasetat), kıvam arttırıcı (karragenan).
İçindekileri bilerek yiyin arkadaşlar.
Kilosu belki ucuza geliyor ama. Alırsınız 1 kilo göğüs, jülyen doğrarsınız, varsa döküm tavada 10 dakika sağlı sollu pişirip yiyin, yemediğinizi atın buzluğa gitsin.
Geçen aynı yöntemle tavuk döner yaptım, çoluk çocuğa kurtarıcı oluyor.
-
destroz tistokroz bilmemneroz doldurmuslar yine
-
Bölgesel mi acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: gzegendestroz tistokroz bilmemneroz doldurmuslar yine
Kötü bişi mi 😅
özellikle maya ekstraktı, fena mideyi yakıyor.
-
Öyle birşey olacağını sanmıyorum hocam, besin değerleri tavuğa işaret ediyor zaten. Salamın protein değeri o kadar yüksek değil. -
Bunu almayın sağlığınıza zarar, tavuk alın yerine diyenler tavukları organik yemle besliyorlar ve çok sağlıklı falan mı sanıyor? Her şey GDO'lu, BPA'lı.. Ortalık kadınları aratmayacak memeye sahip erkeklerle doldu farkında mısınız? Yeni Türkiye'nin gerçeği bu, hiçbir şey sağlıklı değil. "Sırça Saraylar"da yaşamıyorsanız mahkumsunuz sağlıksız beslenmeye...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 30 Kasım 2020; 14:29:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat hep bu şekilde olsa dışarı çıktığımda ucuz yollu protein ihtiyacı için tercih ederdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bunu almayın sağlığınıza zarar, tavuk alın yerine diyenler tavukları organik yemle besliyorlar ve çok sağlıklı falan mı sanıyor? Her şey GDO'lu, BPA'lı.. Ortalık kadınları aratmayacak memeye sahip erkeklerle doldu farkında mısınız? Yeni Türkiye'nin gerçeği bu, hiçbir şey sağlıklı değil. "Sırça Saraylar"da yaşamıyorsanız mahkumsunuz sağlıksız beslenmeye...
|
Içindekiler: Piliç eti, baharat kanşımı, tuz, bitkisel yağ (ayçiçek yağı), dekstroz, aroma arttırıcı (maya ekstrakt), stabilizor (sodyum difosfat, potasyum trifosfat), antioksidan (sodyum sitrat, askorbik asit), koruyucu (sodyum laktat, sodyum asetat sodyum diasetat), kıvam arttırıcı (karragenan). İçindekileri bilerek yiyin arkadaşlar. Kilosu belki ucuza geliyor ama. Alırsınız 1 kilo göğüs, jülyen doğrarsınız, varsa döküm tavada 10 dakika sağlı sollu pişirip yiyin, yemediğinizi atın buzluğa gitsin. Geçen aynı yöntemle tavuk döner yaptım, çoluk çocuğa kurtarıcı oluyor. |
Kardeşim fakir fakir şeyler paylaşmayın bakın rahatsız oluyor millet. Ayıp ya. Hatta sıcak fırsatlar premium bölüm açılsın bu arkadaşlar altın çerçeveye ayda 100 tl versin. Kim fakir kim zengin belli olsun. |
salamdan vs yapılımş diyor arkadaş yav bu kadar sallamayı neden seviyoruz türk milleti olarak hadi dediğin doğru, tavuk göğüs eti yalan olsun (içindekiler kısmında yazıyor), sen hayatında yağsız salam gördünmü :) yağlarıda ayıklıyolar herhalde.. tek sıkıntısı koruyucuları, yoksa bu tarz ürünler hatta hazır tavuk sezar salata, körili tavuk vs.. tüm dünyada hazır paket halinde çok satılıyor. |
Bu forumdakilere göre hiçbişey ! herşeyde bır sıkıntı mevcut ! içtiğin su da bile. Erikli su fırsatı olsa beğenmezler. Erikli eski kalitesinde değil derler, derler, derler ... |
tavukdamı gramlık satılmaya başlamış uçuyoruz yine.🧐🧐🧐
|
sanki her şeyin en doğalını,sağlıklısını yiyoruzda gelmiş burda bi ton laf ediyorsunuz. Gerçekten sizin yüzünüzden insanın başlık açası gelmez. |
ilk çıktığından beri alıyorum bundan , normal fiyatı 4,5tl falan. çok yumuşak göğüs etinden yapılmış birde kömürlü ızgarada yapılmış sanırım , tadı çok çok iyi . tavsiye ederim , meze olarak yada salataya sandviçe vs gider . |
Benzer içerikler
- bim çiğköfte fiyatı
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- kahve dünyası hediye kahve hangi boy
- bim kokoreç
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- indirimler ne zaman başlıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X