Şimdi Ara

A101 Lezita 120 gram Izgara Tavuk Fileto 2.5TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
10.531
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir fiyatı 4.5tl idi 2.5tl ye düşmüş ben 6 adet aldım çok iyi fiyat, lezzet olarak da çok iyi

A101 Lezita 120 gram Izgara Tavuk Fileto 2.5TL

• Bunu almayın sağlığınıza zarar, tavuk alın yerine diyenler tavukları organik yemle besliyorlar ve çok sağlıklı falan mı sanıyor? Her şey GDO'lu, BPA'lı.. Ortalık kadınları aratmayacak memeye sahip erkeklerle doldu farkında mısınız? Yeni Türkiye'nin gerçeği bu, hiçbir şey sağlıklı değil. "Sırça Saraylar"da yaşamıyorsanız mahkumsunuz sağlıksız beslenmeye...

Içindekiler: Piliç eti, baharat kanşımı, tuz, bitkisel yağ (ayçiçek yağı), dekstroz, aroma arttırıcı (maya ekstrakt), stabilizor (sodyum difosfat, potasyum trifosfat), antioksidan (sodyum sitrat, askorbik asit), koruyucu (sodyum laktat, sodyum asetat sodyum diasetat), kıvam arttırıcı (karragenan).

İçindekileri bilerek yiyin arkadaşlar.

Kilosu belki ucuza geliyor ama. Alırsınız 1 kilo göğüs, jülyen doğrarsınız, varsa döküm tavada 10 dakika sağlı sollu pişirip yiyin, yemediğinizi atın buzluğa gitsin.

Geçen aynı yöntemle tavuk döner yaptım, çoluk çocuğa kurtarıcı oluyor.

salamdan vs yapılımş diyor arkadaş yav bu kadar sallamayı neden seviyoruz türk milleti olarak

hadi dediğin doğru, tavuk göğüs eti yalan olsun (içindekiler kısmında yazıyor), sen hayatında yağsız salam gördünmü :) yağlarıda ayıklıyolar herhalde..

tek sıkıntısı koruyucuları, yoksa bu tarz ürünler hatta hazır tavuk sezar salata, körili tavuk vs.. tüm dünyada hazır paket halinde çok satılıyor.

• Hocam bu gerçek tavuk dilimleri değil, salam gibi bişeyi dilimleyip rengini felan ayarlayıp tavuk görüntüsü vermişler. Yani tavuk değil salam aslında
  • denemek lazım A101 Lezita 120 gram Izgara Tavuk Fileto 2.5TL 

• Yemeyin kardeşim yapmayın şunu midenize yazık günah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSo-9001

Hocam bu gerçek tavuk dilimleri değil, salam gibi bişeyi dilimleyip rengini felan ayarlayıp tavuk görüntüsü vermişler. Yani tavuk değil salam aslında

İlk defa sizden duydum bunu bir bilgim yok. Ben spor yapıyorum günde 1 paket bundan yesem bir sıkıntı olmaz herhalde

• Constantius kullanıcısına yanıt

Reflü gastrit ve mide kanseri olursunuz hocam çok çok Allah etmesin

• tavukdamı gramlık satılmaya başlamış uçuyoruz yine.🧐🧐🧐

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Constantius kullanıcısına yanıt
    Bence yeme, git kasaptan al haşlayıp ye. İçindekilere baksana ne ararsan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnterest

Yemeyin kardeşim yapmayın şunu midenize yazık günah

Ne yiyek peki?

• Skt dikkat aman diyim
  • ilk çıktığından beri alıyorum bundan , normal fiyatı 4,5tl falan.

çok yumuşak göğüs etinden yapılmış birde kömürlü ızgarada yapılmış sanırım , tadı çok çok iyi . tavsiye ederim , meze olarak yada salataya sandviçe vs gider .

• salamdan vs yapılımş diyor arkadaş yav bu kadar sallamayı neden seviyoruz türk milleti olarak

hadi dediğin doğru, tavuk göğüs eti yalan olsun (içindekiler kısmında yazıyor), sen hayatında yağsız salam gördünmü :) yağlarıda ayıklıyolar herhalde..

tek sıkıntısı koruyucuları, yoksa bu tarz ürünler hatta hazır tavuk sezar salata, körili tavuk vs.. tüm dünyada hazır paket halinde çok satılıyor.

• Içindekiler: Piliç eti, baharat kanşımı, tuz, bitkisel yağ (ayçiçek yağı), dekstroz, aroma arttırıcı (maya ekstrakt), stabilizor (sodyum difosfat, potasyum trifosfat), antioksidan (sodyum sitrat, askorbik asit), koruyucu (sodyum laktat, sodyum asetat sodyum diasetat), kıvam arttırıcı (karragenan).

İçindekileri bilerek yiyin arkadaşlar.

Kilosu belki ucuza geliyor ama. Alırsınız 1 kilo göğüs, jülyen doğrarsınız, varsa döküm tavada 10 dakika sağlı sollu pişirip yiyin, yemediğinizi atın buzluğa gitsin.

Geçen aynı yöntemle tavuk döner yaptım, çoluk çocuğa kurtarıcı oluyor.

• destroz tistokroz bilmemneroz doldurmuslar yine

• Bölgesel mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: gzegen

destroz tistokroz bilmemneroz doldurmuslar yine

Kötü bişi mi 😅

• özellikle maya ekstraktı, fena mideyi yakıyor.

• iSo-9001 kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey olacağını sanmıyorum hocam, besin değerleri tavuğa işaret ediyor zaten. Salamın protein değeri o kadar yüksek değil.
  • Bunu almayın sağlığınıza zarar, tavuk alın yerine diyenler tavukları organik yemle besliyorlar ve çok sağlıklı falan mı sanıyor? Her şey GDO'lu, BPA'lı.. Ortalık kadınları aratmayacak memeye sahip erkeklerle doldu farkında mısınız? Yeni Türkiye'nin gerçeği bu, hiçbir şey sağlıklı değil. "Sırça Saraylar"da yaşamıyorsanız mahkumsunuz sağlıksız beslenmeye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 30 Kasım 2020; 14:29:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat hep bu şekilde olsa dışarı çıktığımda ucuz yollu protein ihtiyacı için tercih ederdim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.