|
Bildirim
Çöp 25-26k edecek pcyi 32.5kya satmaya çalışıyorlar |
Çöp 25-26k edecek pcyi 32.5kya satmaya çalışıyorlar |
|
|
Gayette olur bende 3050 6gblı modeli var mis gibide oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olmaz kardeşim 6 bine ps4 var oyuncu pc bundan iyi olmalı olmaz.benim de monster laptop var hele laptopdan oyuncu pc hiç olmaz sadece Windows yılda bir gerekirse aciyirum bu laptopu paraya yazık günah olmaz. Ps4 çok daha iyi. Devil May cry 5 i bile doğru düzgün oynatmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kardeşim bende de monster laptop var diyorum ps4 daha ucuz diyorum bende de oyun pc yok ps5 yok ama şu laptopa para verenlere acımasam yazar miyim sence kişisel deneyimimi yazıyorum ps4 6bin lira en aazından gow gibi oyunları ortalama oynatıyor laptop sürekli termal throtlinge giriyor sesli sesli hava üflüyor. Laptopu açtıkça gıcık oluyorum. Ben 4070 7800 gibi ekran kartları ile 4k oynayacaksam anca konsol yerine pc dizerim. Söylediğim bu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PS4 cıkalı 234923490234 yıl falan olmus muydu? Sen cok geriden geliyorsun hacı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Ekim 2024; 19:1:57 > |
İkinci el teknolojik cihaz alınmaz sana onu söyleyim. Çünkü ikinci el bir cihazın sorunsuz çıkma olasılığı %50 daha fazla değil. |
Ben aldım ps4 800 tl ye almıştım 2017 yılı sanırım ikinci el 6 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Askere gittim is değiştirdim evlendim pc değiştim. Ama ps4 hep kaldı. Hala çok seviyorum ps5 almama nedenim de duygusal biraz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telefonlarda öyle |
Aynen hocam ikinci el her zaman risktir |
|