Şimdi Ara

A101 marketler GeForce RTX 4050 ekran kartlı oyuncu dizüstüsü satıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A101 marketler GeForce RTX 4050 ekran kartlı oyuncu dizüstüsü satıyor
    Bu hafta A101 marketler Ekstra teknoloji ürünleri arasında akıllı telefonlardan akıllı televizyonlara, oyuncu dizüstü bilgisayarlardan tabletlere ve tam kablosuz kulaklıklara kadar farklı ürünler satışa sunuyor. 

3 Ekim A101 Ekstra ürünleri

3 Ekim A101 Ekstra ürünleri arasında HP Victus oyuncu dizüstü bilgisayarı yer alıyor. 16.1 inçli ekran, Ryzen 5 7460 HS yonga seti, GeForce RTX 4050 6GB ekran kartı, 16GB RAM, 512GB SSD gibi özellikleri olan oyuncu bilgisayarı 32499TL fiyat etiketine sahip. 

Ayrıca Bkz.A101 marketler Volta katlanır elektrikli bisiklet ve moped satacak

Diğer taraftan 10mm titanyum kaplama sürücü, 7 saate kadar kullanım süresi, yapay zekâ tabanlı gürültü engelleme sunan Oppo Enco Buds 2 tam kablosuz kulaklık 499TL iken 10.1 inç ekranlı Lenovo Tab M10 tablet modeli de 4299TL.

• Çöp 25-26k edecek pcyi 32.5kya satmaya çalışıyorlar

• taha178 kullanıcısına yanıt
    Çok zamlanmış ya; ağustos'un başında TuF 7735HS+4060+144Hz IPS 1080p panel dizüstü 36K civarına satıldı, kampanya ile. En fazla 40 olmuştur dedim, 45'in üstüne çıkması yetmezmiş gibi piyasada kalmamış.

• Kimse kusura bakmasın ama 4050 ekran kartından oyuncu pc olmaz. En az 4070 olmalı ki oyuncu pc olsun.

• Linux Super User kullanıcısına yanıt

Gayette olur bende 3050 6gblı modeli var mis gibide oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kusurla değil bütçeyle oluyor.

Orta sınıfın zaten beli büküldü, çocukları PC istese iyice zorlanacak.

4070 Laptoplar 50 binden başlıyor.* Broşürdeki 4050 Laptop 32.5 bin.

Aradaki fiyat farkını satın alanlara bağışlayacaksan, kimse kusuruna bakmaz.

Aradaki fiyat farkını küçümsüyorsan söyleyeyim 2 çocuğun telefonu yenilenir.

Ayrıca RTX 4050 laptop gayet yeterli, RDR2 ultra ayarda bile yaklaşık 60 FPS görüyor** işte yeter.

(Bilerek bu kadar detaylı yazdım ki, zaten bütçelerini zorlayan insanların akıllarını zorlamadan önce 2 kez düşünün.)

* Epey: https://www.epey.com/laptop/e/YToxOntpOjEzOTk7YToxOntpOjA7czo3OiIyMjIzODE3Ijt9fV9zOjk6IjE0MjY6REVTQyI7=/

** Youtube:
    PC Support & Gaming Testyoutube
    RTX 4050 Laptop : Test in 30 Games in 2024 - Best Budget GPU?
    https://www.youtube.com/watch?v=ZCOyNTAG03o

• Bütçe yoksa 6 bine ikinci el ps4 al geç laptopa 10 bin fazla vermek saçmalık. 4k 60 fps vermeyen oyun pc olmaz.

• impassibile İ kullanıcısına yanıt

Olmaz kardeşim 6 bine ps4 var oyuncu pc bundan iyi olmalı olmaz.benim de monster laptop var hele laptopdan oyuncu pc hiç olmaz sadece Windows yılda bir gerekirse aciyirum bu laptopu paraya yazık günah olmaz. Ps4 çok daha iyi. Devil May cry 5 i bile doğru düzgün oynatmıyor.

i9 ve 4090 altı kullanan kendine adam demesin.

Nasıl hayatsız ve ağzı yokluk görmemiş adamlarsınız siz ya...

• Sirchade kullanıcısına yanıt

Kardeşim bende de monster laptop var diyorum ps4 daha ucuz diyorum bende de oyun pc yok ps5 yok ama şu laptopa para verenlere acımasam yazar miyim sence kişisel deneyimimi yazıyorum ps4 6bin lira en aazından gow gibi oyunları ortalama oynatıyor laptop sürekli termal throtlinge giriyor sesli sesli hava üflüyor. Laptopu açtıkça gıcık oluyorum. Ben 4070 7800 gibi ekran kartları ile 4k oynayacaksam anca konsol yerine pc dizerim. Söylediğim bu.

• taha178 kullanıcısına yanıt
    ne 25 i gecen ay 21.799 a satıldı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

PS4 cıkalı 234923490234 yıl falan olmus muydu? Sen cok geriden geliyorsun hacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Ekim 2024; 19:1:57 >
    Kaç sene ps4 kullandim hem slim hemde pro ps4 lerin hepsinde de yükses sesle çalışma sorunj var ne kadar kaliteli termal macun da uygulasan hep aynı ayrıca ps4 de orta ayarlarda ztn 1080p 60fps anca görüyor

İkinci el teknolojik cihaz alınmaz sana onu söyleyim. Çünkü ikinci el bir cihazın sorunsuz çıkma olasılığı %50 daha fazla değil.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Ben aldım ps4 800 tl ye almıştım 2017 yılı sanırım ikinci el 6 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Askere gittim is değiştirdim evlendim pc değiştim. Ama ps4 hep kaldı. Hala çok seviyorum ps5 almama nedenim de duygusal biraz.

Telefonlarda öyle

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Casus yazılımı ve virüsü filan da var bu işlerin.

Aynen hocam ikinci el her zaman risktir

• Önemli olan donanım değil pc de oynanan oyundur isterse 4090 lı bilgisayar olsun ama sadece valo lol cs oynuyorsa o pc oyun pc si değildir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.