Şimdi Ara

A101 marketler iPhone 13 128GB ve Redmi Note Pro 14 satıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A101 marketler iPhone 13 128GB ve Redmi Note Pro 14 satıyor
    A101 marketlerin bu hafta yayınlanan Ekstra ürünler kataloğunda akıllı telefonlardan akıllı televizyonlara oyuncu monitörlerinden tabletlere ve şarj kablolarına kadar farklı teknolojik ürünler yer alıyor. 

30 Ocak A101 Ekstra teknoloji ürünleri

30 Ocak A101 Ekstra teknoloji ürünleri arasında iPhone 13 128GB modeli yer alıyor. 6.1 inçlik ekran, 12MP+12MP arka kamera, Apple A15 Bionic yonga seti gibi özellikleri olan iPhone 13 modelinin fiyatı 33699TL.

Ayrıca Bkz.A101 marketler LG Ultra Gear monitör satıyor 

Diğer taraftan 6.67 inçlik AMOLED ekran, Helio G100 yonga seti, 8GB LPDDr4X RAM, 256GB UFS 2.2 depolama, 200MP+8MP+2MP arka kamera, 32MP ön kamera, 5500mAh kapasiteli batarya, 45W hızlı şarj özellikleri olan Redmi Note Pro 14 modeli de 18299TL olarak satılacak. 

• Telefon fiyatları olarak teknoloji mağazalarından hiç bir artısı yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tencere, tavalar dolmuş yine teyzeler coşacak A101 marketler iPhone 13 128GB ve Redmi Note Pro 14 satıyor 

• beyler mi band 9 almayı düşünüyorum da sevgililer gününde 1000 bandina düşer mi kasım indirimlerinde baya iyi düşmüştü kaçırdım

• Siz gerçekten iphone 13 33 bin TL mi veriyorsunuz?pro bile değil yazık size gerçekten çok kıskanıyoruz.Almanya iphone üretmiyor ama benim 7 yaşındaki çocuk bile 16 pro max kullanıyor.

• Yahu telefona bunca para veren bir bizim millet vardır he.. Hadi bilgisayarı anlarım, oyun oynarsın, çalışırsın, müzik yaparsın vs vs, bilgisayar için verilir.. Ama bu telefon, telefon abi.. Alo diyeceksin o kadar.. Hadi gençler sosyal medyaya falan girer belki, he bir de YouTuberlar video çekerken iyi çıksın, görüntü sarsılmasın ister belki, tamam onu da anlarım.. Ama 13 bin, 23 bin, 53 bin vs vs çok para yaaa.. Yazık günah..

• 13 mü kaldı yahu 4 yıllık telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İphone cep bankacılığında daha güvenilir, virüs bulaşması daha zor, şifresi kırılamıyor vs bu nedenle de fiyatı daha pahalı

• Azstek kullanıcısına yanıt

Herkes son modeli almak zorunda değil herkesin bütçesi sınırsız değil.

2025 yılında hala 6s, 7, 8 kullanan insanlar var android telefonlara da bulaşmak istemiyorlarsa 13 bu insanlar için gayet iyi bir yükseltme olur. A101 marketler iPhone 13 128GB ve Redmi Note Pro 14 satıyor 

• Sen telefonu sadece oyun ve alo demek için kullaniyorsan zaten Almanyada nasil gözüktüğun Almanlarin seni nasil adlandirdiğini söylememe gerek yok:)) Sirf 7 yasindaki cocugunun 16 pro max kullanmasi zaten ayri bir eğitimsizlik göstergesi kucuk cocuga telefon alınmaz. Bir atasözü var güzeldir severim, eşek altin semer sahibi olmuş eşek gene eşek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Kanada da yaşıyorum eşime geçen hafta sertifikalı iinci el iPhone 13 aldım 330 Kanada doları TL olarak 8 Bin TL yenisi burada yok yenisini bulup alsan bile TL olarak en fazla 10 Bin TL verirsin 34 Bin bu nasıl bir para anlamıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.