|
Bildirim
60 hz'lik iphone 14 47.000 :)) diyecek bişey yok
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Samsung cihazlarda Pil sağlığı ve döngüsünü öğrenme; - Geliştirici seçeneklerini açın, - usb hata ayıklama etkin, - Minimal ADB and Fastboot yazılımını bilgisayarınıza yükleyin, - Samsung usb sürücüleri yüklü olsun, - Minimal adb çalıştırın, - Cihazı bilgisayara usb kablo ile bağlayın, - Sırasıyla kopyala yapıştır; adb devices always allow (cihazın ekranından) adb shell dumpsys battery ![]() Böyle yazılar çıkacak. - Pil Sağlığı: mSavedBatteryAsoc (üstteki görselde pil sağlığı %99) - Pil Döngüsü: mSavedBatteryUsage (Sayıyı 100’e böl=pil döngüsü, üstteki görselde pil döngüsü 63474 yani 63474/100=634 defa pil doldur-boşalt yapılmış) - Pil kapasitesi=(Charge counter*100)/Pil yüzdesi Charge counter: 4326150 Pil yüzdesi(level): 95 Pil kapasitesi=(4326*100)/95=4553 mAh Not: Görsel örnektir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 26 Nisan 2024; 9:49:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
İçini açtırmak istemiyorum. Kaçak testi yapıyoruz deyipte yapmıyor apple servisi. Az bi su alsa anakartı yakarız sonra öde iPhone 14 35629,00 ₺ değişim ücreti. Ne gerek var bir s24 parası vermeye. Pilde sıkıntı şöyle yok; ani kapanma yok, soc tam performansta çalışırken dahi gereken gücü sağlayabiliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
1.5 gün gidiyorsa aleti alodan aloya kullanıyorsunuz heralde. Ben 3 saat ekran açık süresi ya alıyorum ya almıyorum. |
bunu ilk defa duyuyorum. kullanımını çok merak ettim doğrusu. |
Oyun oynamadan alınan Screen On Time (SOT) Ekran Açık Kalma süresi önemli olan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Android sürümleriyle beraber mi pil süresi düştü yoksa hep mi böyle 4 saatti? Pil döngüsü? Pil sağlığı? Üstte paylaşmıştım nasıl öğrenebileceğinizi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekran kapalıyken mi 1.5 gün < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |