Şimdi Ara

A101 Merci Çikolata 6,95 e düşmüş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
13.255
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: artemisbd

Saimekadın (mamak tarafı) bizim burdaki a101 den kolay kolay kampanyadan faydalanılmıyor, genel kampanya olunca mağaza sorumlusunu çağırtıyorum hep.

bende akşam bakıcam biri ki şubeye bakalım ne çıkcak yazrım buraya
  • Sariyer subede yeteri kadar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iş damak tadı ama daha önce denemeyenlere tavsiye ederim(karışık çeşitlidir benim sadece bir tanesi hoşuma gitmedi ondan da 3 lü vardı çiğ kayısı bademi).Fiyatı da bu kadar düşükken mutlaka tadılmalı.Umarım akşam bende bulabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerde5lirabulanadam

kg fiyatı çikolatalarda dikkat ettiğim bir.husustur kg 28 e geliyo tobleron 8 liraya 400 gram alıyorum bazen 20 tl oluyo ama bu da iyiymiş 15 ten düştüğüne göre yarın bakarım tadına paylaşana teşekkürler

toblerone 400g 8tl iyi fiyat hocam nerden alıyorsun o fiyata acaba ?
  • İstanbul kartal 14,95 geçiyor kasada

• quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Herkesin farklı anlaşılan SKT genel kampanya zaten tüm şubelerde 6,95 e düşmüş.

Arkadaşlar fiyat düşmeyen şubeler sistemlerini falan güncellesin olmadı yarın gidin tekrar deneyin. Bölgesel değil çünkü genel olarak fiyat düştü.
    İsteyenler için indirimli etiket/fiş örneği koyabilirim

Fişten ziyade barkodunu yazabilirmisin, bizim buradaki şubede de 5,95'e bitmiş, az aşağısındaki şubede bir sürü var fiyatı 14,95 diğer mağazayla alakamız yok deyip transfer gibi bi olanakta yokmuş.

• ordu da 14.95

• Çözüm basit 14,95 e alın fiyat düşen şubede iade edin. İndirimli alın bu sefer.

4014400901191 barkodu bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel deil tadi tavsiye etmem

• Bende üç şubeye baktim sadece birinde vardı daha da çoktu, SKT aralık olanlar da vardı onları almadım, ileri tarihlilerden aldım fiyat 9,5 tu kasada düşer diye aldım fakat düşmedi.
  • merci nin tadını beğemeyenlerin neyi beğendiğini çopk merak ediyorum açıkçası
  • bence her agiz tadina gore var icinde benim icin en guzel cikolata her cesit tadabiliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasthannibal

Bende üç şubeye baktim sadece birinde vardı daha da çoktu, SKT aralık olanlar da vardı onları almadım, ileri tarihlilerden aldım fiyat 9,5 tu kasada düşer diye aldım fakat düşmedi.

Bölge bölge fiyatı değişiyor sanırım, Avcı'larda sordurttuydum 9,95 yazıyormuş etiketinde de.

Teşekkür ederim barkod için.

• Manisa Demirci 9,95 aldım skt 03.16

• Her şubede yok ve olanlarda da fiyatlar farklı
  • Gayet güzel fiyat ama her şubede olmaz.

Ayrıca A101'den muhakkak denemenizi önereceğim bir ürün var; Tatlı Mola Mozaik Pasta (750 gr.) kahvenin yanında süper gidiyor.
  • ^Teacher^ kullanıcısına yanıt
    Yanıltıcı bilgi vermeyelim boş yere. Herkesin ağız tadı farklı. Kastettiğiniz çeşitler acıbademli (marzipan) olanlar ve/veya bitterli'ler olsa gerek ki gayet güzel ve farklı çeşitler.
  • bursada 14,95 tl idi.
  • Hayata küsmek isteyenler marzipanı yesin. yalnız kahveli mükemmel
  • Beylikduzunde heryerde 14.95

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.