Şimdi Ara

A101 Merci Çikolata 6,95 e düşmüş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
13.255
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deneyeyim bari. Pijama da geliyor bu hafta. Alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu olayı anlayamiyorum. Snickers avrupada durumuna göre 1 euro ya satılan çok yer var bu çikolatalar taş çatlasa 3 euroya satılıyor. Ülkemize gelince snickers burda 1-1.5 lira bu çikolatalar 15-30 lira arası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende stok çekem avşama, yaw 400 Gr Tolborone aliyidik 4.95 TL' ye. Bakem bu senede kampanyada satılacakmı 400 Gr....
  • Snickers bizim ülkede de üretildiği için fiyatı uygun oluyor. Merci hala yurtdışından geliyor. O yüzden pahalı.
  • maya gofret şöyle böyle dediniz gittim aldım bayılıyordum az daha ne kadar ağır bi gofret
  • Yabanci marka cikolata hayranlihim var ve bu haberden sonra 2 tane a 101 e gittim fiyat 15 tl. Skt ise 2016 mart. 5 ay sonra cope gidecek urun bu ya !!!

• Bende A101 e gittim ayni sekilde 15 tl fiyat dusmemisti subeye ozel mi acaba ? Son kullanma aralikti, birkac tane de ise mart

• Kasada okutun arkadaşlar etiket olarak 14,95 ti. Kasada fiyat düştü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 adet aldım. teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellaris

10 adet aldım. teşekkürler :)

Afiyet olsun hocam, hangi şehirdi?
  • Vince de aynı fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

lindt almışım, çok güzel diye kıyamadım yemeye, şimdi bi baktım 5 inin de tarihi geçmiş :D

alırsanız acımayın, gömün gitsin

Hocam birşey olmaz tarihi geçse de, çikolata hemen bozulacak birşey değil.
  • Kasada 15 çıktı, İzmir...

• Kasada okutturdum, kontrol edin diye ısrar ettim 14,95 Ankaradan alabilen olursa haber etsin gider zorla alırım şubeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

maya gofret şöyle böyle dediniz gittim aldım bayılıyordum az daha ne kadar ağır bi gofret

Bulgar malı. Bulgaristanda yaşayanlar Türkler kesinlikle bulgar üretimi yemezler, benim tanıdıklarım öyle yada....
  • mecidiyeköy a101 e gittim mercy yoktu. mabel in madlen çikolatası 20den 10a inmiş. (450gr civarı) son kul.tar temmuz 2016 idi sanırım)
    sagranın madlen çikolatası 3,95tl (250 gr civarı) (son kul. tarihi haziran 2016)
    haribo şeker var büyük ayı şeklinde plastik kutulu tane olarak paketlenmiş 10liradan 5 civarına inmiş. fiyatlar ihtiyacı olana çok güzel. bayram yakın olsaydı eşe dosta alırdım.
  • Ben de aldim subeden,7 liraydi ama 1.12.2015 sktsi vardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

Kasada okutturdum, kontrol edin diye ısrar ettim 14,95 Ankaradan alabilen olursa haber etsin gider zorla alırım şubeden.

hangi semt hocam
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Herkesin farklı anlaşılan SKT genel kampanya zaten tüm şubelerde 6,95 e düşmüş.

Arkadaşlar fiyat düşmeyen şubeler sistemlerini falan güncellesin olmadı yarın gidin tekrar deneyin. Bölgesel değil çünkü genel olarak fiyat düştü.
    İsteyenler için indirimli etiket/fiş örneği koyabilirim
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Saimekadın (mamak tarafı) bizim burdaki a101 den kolay kolay kampanyadan faydalanılmıyor, genel kampanya olunca mağaza sorumlusunu çağırtıyorum hep.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.