Şimdi Ara

A101 Merci Çikolata 6,95 e düşmüş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
13.255
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aydin merkezde 14.95.bu tarz
    hic bi indirim ugramiyo buralara.algida marasda da olmamisti.sansima tukurem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silivri alibey (lise yukarısındaki) mağazasında 9,95₺

• Konyada da fiyat 14,95 TL.

• Ben daha önceden almıştım evde duruyo şu anda.

Domuz yağı ya da haram bi madde yok dimi bunun içinde ?? bilen var mı
  • A101 de fiyat guncelleme diye bir olay vardi. Kasiyere soyleyin belki duser fiyat

• Antep fıstığı önerisi olan var mı?

• Gaziosmanpaşa 500 evler'den akdım burda fiyat 7,95 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: -Vendetta-

Hayata küsmek isteyenler marzipanı yesin. yalnız kahveli mükemmel

hocam marzipan badem ezmesini pek sevmiyorsunuz galiba. ama bunun bi de fanatikleri var benim gibi. geçen bi badem ezmesi konusu açılmıştı . firma 1 senede aldığı siparişin 3 katını 3 günde başlık açıldıktan sonra aldı.
    bu arada ankara öveçler 2 .cadde nin aşağısındaki a101 de merci yoktu
  • Merci'nin finest selection adında mavi kutulusu var orada 4 grup çikolata var total benzinlikte vardı 20 liraya aldım valla kütür kütür yedim hepsini. Evet hepsini ben yedim, BEN!!.
  • Favori çikolatam?

• quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Çözüm basit 14,95 e alın fiyat düşen şubede iade edin. İndirimli alın bu sefer.

4014400901191 barkodu bu

Bu dediğinizi yapamadım çünkü 5,95'e satılan şubede perşembeden pazartesiye kadar indirim varmış, bu hafta içinde başka ürünler için bölge müdürlüğünden indirim talep etmişler mabel vs.
    14,95'e iade için alıp getirirseniz ancak önümüzdeki hafta perşembe için indirim talep ederim dedi, 14,95 satılan şubede de 8,95'e satılmış aynı günler aralığında, salı günü fiyatı yükselmiş..
    Ama salı gününden önce haberim olsa idi yazdığınız gibi 8,95'e alıp 5,95'e satılan şubeye iade edip alabilirmişim. 10 ürünün hepsininde skt. 31.12 olunca hepsini yerine geri koydum, kimseyi de uğraştırmadım.
    illa bu şekilde alacağım diyen varsa da indirimli satan mağazaya önce indirim bitiş tarihini sorsunlar, sonra hüsrana uğramasınlar.

• Bende az önce aldim. Ama fiyat farkli.. İndirimli fiyat 8.75 oldu dedi.. Reyonda da 8.75 yaziyordu.

• arkadaşlar şehir ve mağza da söylerseniz insanlar da ona göre boşuna gitmezler
  • a101 e girdim dedim bu 7 lira kasiyer kız bölgesel olabilir dedi adamlar stokladı her yerde ne bölgeseli dedim araştırın yarın yine gelcem dedim.a100 den çıktıktan sonra dardanel mezgit %60 ımı almaya girdim migrosa orda ki kı da bana dardanel ton gösteriyo adamlar migros 101 çalışanı kamoanya.nedir.bilmiyo lanet olsun

• bayramdan önce ambalajına kanıp almıştım,çok kalitesiz bir ürün.yenmedi evde duruyor hala.
  • Kayseride sadece 1 şubede buldum o da 14.95.lindt birkaç şubede 4.95 ti bende ondan aldım.

• Fiyat etiketi yoktu 6.90 diye kaptım kasada 15 i görünce geri bıraktım düşmesini bekliyorum fırsatçılık bunu gerektirir
  • istanbul anadolu yakasında pendik ve tuzla civarı 5 tane A101 e girdim 3 ünde yoktu 2 sinde stok boldu fakat birinde 513.28 tl okuyordu kasa diğeri 14,95 okuyordu son kullanmada 12/15
  • Kartal'da a101'e baktım katalog ürünü olarak gözüküyordu fiyatı 11,95di 1 tane aldım denemek amaçlı ama pek beğenmedim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.