Şimdi Ara

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.999
Cevap
200
Favori
325.549
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heinz Ketçap 700gr 29.00 lira aldın aldın bölümünde .

En iyi ketçap markası koruyucu yok, tamamen doğal , aroması güzel, mideniz bayram etsin

• 20/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Fanta Portakal Gazlı İçecek 1,75L. Etiket fiyatı 19,50 lira. %20 indirimle 15,60 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
    Migros’ta fiyat bilgisi bulamadım.
    Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.

Diğer marketlerde olmamasına şaşırdım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerakinnn

20/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Fanta Portakal Gazlı İçecek 1,75L. Etiket fiyatı 19,50 lira. %20 indirimle 15,60 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
    Migros’ta fiyat bilgisi bulamadım.

Diğer marketlerde olmamasına şaşırdım.
    1 ve 1.5 Lt var ama 1.75 genelde Bim ve A101 gibi yerlerde satılıyor diye biliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doğrudur hocam.

• Şöyle bir kampanya vardı aynı fiş içerisinde nescafe 2si 1 arada ve biscolata pia alışverişi yaptık, nescafe bakiyesi yüklendi fakat piadan bakiye yüklenmedi bakiyenin daha geç yüklendiği oluyor mu acaba

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus)

• 21/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Eti Litalif Yulaf Ezmesi 500G ve Eti Litalif İnce Öğütülmüş 350G. Etiket fiyatı 23,50 lira. %30 indirimle 16,45 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 27,25 lira.
    Migros’ta 23,50 lira.
    Şok’ta 23,50 lira.

Not; aynı ürün yaklaşık 2 ay önce (19/09) aynı fiyattan satışa söz konusu olmuş. Diğer market fiyatları da aynıdır. Zam almamış olması hoş.

• tanerakinnn kullanıcısına yanıt

Cok satilan ve tercih edilen bi urun değil gibi. Yemesi keyif vermiyor zaten. C.karatay da pek önermiyor, yulaf at yiyeceği diyor A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djinn_inc D kullanıcısına yanıt

Biscolata yüklendiyse mantıken Nescafe de aynı anda yüklenmesi gerekirdi. Genelde 2-3 saat gecikmeli de paranın yüklendiği oluyordu. En geç akşama veya ertesi güne. Ama Biscolata yüklenip, Nescafe yüklenmediği için telefonla arayıp kayıt açtırın isterseniz.

Ayrı ayrı fişlerde de olsa üst üste 2 alışveriş yapınca 1 bakiye yükleniyor başıma geldi

• sucre S kullanıcısına yanıt

O zaman çözüm olarak farklı A101'den alışveriş yapınca bence ikisini de sayar. Ben genelde böyle yapıyorum. İkisini de yüklüyor.

• KONU DIŞI
    arkadaşlar merhaba a101 den elektronik ürün alıp da iade durumu yaşayan oldu mu? TV stick almayı düşünüyorm ama iade durumu olursa sorun çıkarırlar mi? Daha önce yaşayan var mı aranzda ?

• 22/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Magnum Mini Badem Gold ve Mini Düet. Etiket fiyatı 53 lira. %25 indirimle 39,75 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 59,90 lira.
    Migros’ta 59,90 lira.
    Şok’ta 53,50 lira.

• tanerakinnn kullanıcısına yanıt
    Hocam algida 1+1 kampanyası magnumlarda yok mu böyle pahalıya gelmiyor mu?

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Algida 1+1 kampanyasında bu ürün yok hocam.

• Yulafa, gluten deposu (!!) demişliği bulunan sözde bir bilim insanı kendisi. Çok ciddiye almamak gerek onu ve etrafta dolanan müritlerini 😬

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

Keyifli hale getirmek sizin elinizde. Ben yanında bir bardak suyla bile yerim sıkıntı yok, bugüne kadar daha kişnemedim :)

banada yatmadı biscolata, üstelik farklı 2 günde aldım ayrı ayrı. yinede yatmadı bişey, baktım iletişim bilgisi de bulamadım, uğraşmadım bende

• 23/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Zencefil Paket 200G. Etiket fiyatı 15,95 lira, KG 79,75 lira. %25 indirimle 11,96 liraya sahip olabilirsiniz. KG 59,80 lira.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da KG 89,90 lira.
    Migros’ta KG 74,90 lira.

• a101 bu uygulamayı oturtamadı bence hala. yok qr oluştur onu okut falan. kasiyer zaten ben sormadan okutmuyor. kart puanıyla yarı ödeme yapsam a101 plus okutmama izin vermiyor. neymiş iptal etmesi gerekirmiş. ödemeyi yaptıysan artık a101plus okutma şansım hiç yok.

diğer zincir marketlerde kasaya gidiyorsun direk adamlar numaranı soruyor. ordan direk kampanyalara dahil ediyor seni. geçen alışveriş yaptım gene a101'den. hatta a101 plusa kampanya varmı diye baktım. kasada sıra olunca unutmuşum okutmayı. bir kaç gün sonra benim puanım olması lazımdı dedim. baktım hiç bir şey yok.

daha önce benzer durum oldu. biz şube personeline söyleyeceğiz a101 plus sormaya dikkat etsinler diye. ama değişen bir şey yok

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.