< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (25. sayfa)
-
-
Torkular iyi fiyat ama millet kredi kartı kampanyasından da faydalanarak alım yapmasın diye tek seferde 3 alıma izin veriyor.Maden günde 9 ürüne izin var,bırak isteyen tek seferde alsın.
-
Pekmez 03/24, Tahin 04/24 SKT tarihli aldıklarım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
14/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Bingo Oksijenli Çamaşır Suyu 750ML. Etiket fiyatı 19,90 lira. %30 indirimle 13,93 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
Migros’ta 14,93 lira.
Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.
15/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Kemal Kükrer Nar Ekşisi 250ML. Etiket fiyatı 44,90 lira. %40 indirimle 26,94 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da 39,90 lira.
Migros’ta fiyat bilgisi bulamadım.
Kendi sitesinde 48,90 lira.
burası yeri değil, kusura bakmayın. Peşin peşin kusurumu beyan edeyim.
A101 internet sitesinden sipariş edilen ürünler hasarlı yada hatalı gelirse nasıl çözüme kavuşur. Destek hattına yazdım, biz size geri döneriz dediler. şuana kadar kimse geri dönüş yapmadı.
geçen hafta 1.000 TL ve üzerine sepette yüzde elli indirim kampanyası vardı. sepeti tamamlamak adına çok farklı ürünler aldım. hasarlı olan ürünlerin toplamı 14-15 TL önemli değil. Ama varta alkalin pil 2 paket istedim, 2 paket manganez pil gönderilmiş. bu pillere çözüm bulmam lazım.
-
Telefonla arayıp sorun. O şekilde daha kolay çözüme ulaşılıyor. Sorularını sorun ve kayıt açtırın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Çengelköy Paket Salatalık 500G. Etiket fiyatı 12,90 lira. %25 indirimle 9,67 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da KG 25,90 lira.
Migros’ta fiyat bilgisi bulamadım.
İyi fırsatları anında ( büyük ihtimalle çalışanlar) sömürüyor.. çevredeki 4 marketi geziyorum ürün yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dün 2 defa mesaj geldi. kayıt oluşturuldu diye sonrada işleme alındı diye. bugün geri dönüş yapılmaz ise telefon ile arayacağım. teşekkürler.
-
Bugüne özel yazıyor
Bu kampanya 16 Kasım 2022 tarihinde A101 mağazalarında geçerlidir.
Pratiko Elma Dilim Patates 1000 g, Kombinet Dana Hamburger Köfte 225 g, Nimet Susamlı Hamburger Ekmeği 6x70 g ürünleri arasından, fişteki en ucuz üç ürün fiyatının %20'si oranında bakiye yüklenir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende yok bu kampanya bilgisi
-
Kişiye özel 'mi bilmiyorum,
Uygulamada aşağıdaki kampanya seçeneği ile gördüm.
31 Aralık'a kadar 100 TL ve üzeri kırmızı ete 10 lira bakiye kampanyası gelmiş bana.
-
Şu güzel kampanya es geçtik iyi mi yaa özellikle patates 😩
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytunga050 -- 16 Kasım 2022; 23:1:50 >
17 Kasım Bugün Gelirsen
Dardanel 3x75 g ton balığı düz fiyat 69,9 %35 indirimli 45,44 lira
Carrefour 48,93 (Sitede %35 indirimli görünüyor)
Migros 64,95
Şok'ta ürün yok
Bugün Gelirsen’e ilave olarak dünkü gibi tek günlük kampanya; Ofçay Tirkayisine 1000G ve Paykek Şekli Şahane Kek 285G alımına 10₺ bakiye.
Çay 67 lira, Kek 23,85 lira. Yekün 90,85 liraya 10 lira bakiye.
Arkadaşlar, konu dışı olacak ama Bim’in indirimlerini takip edebileceğimiz bir konu yok mu? Bim’in telefon uygulaması da olmadığı için indirimleri takip etmesi çok zor oluyor. Aynı şekilde Şok için de ana konu yok galiba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uygulamada Keskinoğlu omega 3 10 lu yumurta için 7 TL iade görünüyor, gittiğim hiç bir mağazada Keskinoğlu yumurta yok. hepsinde Ercanlar var. Yumurta fiyatları bu kadar uçmuşken tanesi 2 TL civarına yumurta alalım dedim ama hiç bir yerde yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X