Şimdi Ara

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.999
Cevap
200
Favori
325.548
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Gelenek Tam Buğday Un 2KG. Etiket fiyatı 33,95 lira. %25 indirimle 25,46 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 26,90 lira (Söke Un 1KG).
    Migros’ta 25,90 lira (Söke Un 1KG), 24,90 lira (Sinangil Un 1KG)
    Şok’ta 33,95 (Piyale 2KG)

Not; aynı ürün yaklaşık 2 ay önce (26/09) aynı fiyattan satışa söz konusu olmuş. Diğer market fiyatları da aynıdır. Zam almamış olması hoş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tanerakinnn kullanıcısına yanıt

Söke ve Sinangil de mi aynen Tam Buğday unu 2kg ?

Sinangil tam buğday aynı fiyatsa diğerlerine gerek yok.

Eğer alma imkanınız varsa hepsini unutun Tellioğlu Organik Tam Buğday ve Tellioğlu Siyez unundan başka un sokmayın evinize. (bazı hamur ürünleri beyaz un gerektirebilir)

Buyrun tanışın benden olsun bu bilgi.

Amazonda indirime girer yılda kaç kere.

Evde ekmek yapma kültürünüz varsa Tellioğlu Organik Tam Buğday evinizden eksik olmamalı. Beyaz unu hayatınızdan çıkarın bazı kek pastalar beyaz unsuz kıvamını bulmuyor o inlar hariç tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 18 Kasım 2022; 0:58:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 101 hesaptaki tüm kampanyaları yine kaldırmış sabah baktım süte %20 vermiş,şimdi yok.

2 haftadır nazar değdirdik,kampanyaları iyice bozdular.

• Ağız bakım haftasına 101 de müthiş bir kampanyayla !!!!!! katılmış.Millet sınırısız 1+1 veriyor,101 de 1 adet colgate %20 bakiye veriyormuş... 

• arkadaslar zamanınız gercekten bu kadar mı değersiz?

• 19/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Aslı Börek Dondurulmuş Soğuk Baklava 400G. Etiket fiyatı 58 lira. %25 indirimle 43,50 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da KG 139,90 lira, donuk değil.
    Migros’ta fiyat bilgisi bulamadım.
    Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.

• TITAN kullanıcısına yanıt
    O zaman yallah dışarı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Şuan bende süt avakado var

• tanerakinnn kullanıcısına yanıt

Tadı nasıl acaba hocam bilgisi olan var mı ?

• ddogu D kullanıcısına yanıt
    Hocam tüketmedim hiç ama dondurulmuş olduğu göz ardı etmemek gerek. Çayın yanında tatlı niyetine yenilir gibi bence.

• Bu hafta için seçilen ürünler hep toz (kabartma tozu, nescafe)

• bytunga050 kullanıcısına yanıt

Bende de.Forumdaşlar hediye ekmek ve suyu,aynı gün yani 5. alımı yaptığımız gün alabiliyor muyuz yoksa onlar da farklı günde mi alınabiliyor?

• Merhaba arkadaşlar, süt kampanyası var en ucuz ürünün %20si iade edilir diyor 5 tane süt alsak sadece 1 sütün %20si mi iade edilecek acaba önceden buna benzer bir kampanya vardı deneyimleyen oldu mu acaba

5. günü tamamladığın günden sonraki gün alabilirsin.

• djinn_inc D kullanıcısına yanıt
    Kişiye özel kampanya olduğu için cevabı zor (açıklama olmadan), ama en ucuz ürünün ibaresi varsa 1 sütün 5 süte %20 gibi ibare varsa 5 süte de indirim yapar.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Bugün 5.suyu aldım.2 kasiyer vardı,ikisi de bilmiyor.artık gelecek sefer hediye suyu alırız. 

Hocam, kampanya şartlarında yazıyor. 5. günü tamamladığın günden sonraki gün hediye suyu alabilirsin.

• 5 farklı günde markadan bağımsız olarak 5 litrelik su alınarak 5 kupon tamamlandığında, bir sonraki gün itibari ile yapacağın alışverişinde 5 litrelik su hediye edilecektir.

Burada anlatılan 5 gün boyunca 1 tane alacaksın 6.gun 1 tane bedava oluyor gibi.

• Uygulamada sayaç var..eğer orada beş alım tamamlandiysa,hediye bir ürün aktif oluyor. Kasiyerin bir şey bilmesi gerekmiyor. Suyu alıp, ödeme sırasında plus kodunu vermeniz yeterli. Ben o şekilde aldım.kasada indirim olarak suyun bedeli düşüyor. Çalışan ile alakalı bir durum yok.

• TITAN kullanıcısına yanıt
    Zamanı değerli arkadaş açmış forumu bu konuları takip ediyor, yazılanları okuyor falan. Tavsiyem burada zamanınızı boşa harcamayın sayfayı kapatıp atomu parçalamaya devam edebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.