Bölgemdeki Danem gıda üretimi,26,25'e geliyor |
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (24. sayfa)
-
-
Pirinç'in kasada fiyatı düşmüyor.
Kasiyer çok denedik fiyat düşmüyor dedi,
Tekrar denedik düşmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğru pirinç aldığını kontrol edin hocam. Ürün kırmızı paketli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben almaya gittim. Begenmedim. Bim deki baldo daha iyi .
Buda zaten 27 ye geliyor fiyati.
Biz almıştık en iyisi gönen diye lapa olmuştu pilavı. Ayrıca lezzet de önemli pirinçte. Şöyle süt lezzeti gibi tarif edemediğim o kendi aroması olan pirinç, küçük pilavlık bile olsa baldodan daha kıymetlidir benim için. Eskiden zaten sünnetlerde döner yanına küçük o lezzetli pirinçlerden yapılır yedirilirdi.
-
Bugün değilde 3-4 gün önce dondurulmuş balık kampanyasında bana da oldu. Ben ilk defa A101 plus kullanıyordum, kasiyer de bilmiyormuş herhalde, "inmiyor düşmüyor" dedi, baktı etti beceremedi, arkada da sıra birikti, "iptal edin o zaman" dedim, sonra birden "aa oldu, düştü, normal fiyat çıktı ama ilerletince düştü" dedi. İlk başta fiyat normal çıkıyor, ödeme adımına geçince, posa yollayınca herhalde indirim düşüyor. sonuçta %30 indirimli fiyattan aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycanata -- 10 Kasım 2022; 15:39:55 > -
Bende bugün alırken bir arkadaşa denk geldim. Senin A101 plustan bende pirinç alayım dedi. Tamam dedim. Kasiyer diyorki peşpeşe kullanımda A101 plus banlanabilir. Puan kullanmayı bilmiyorlar ama bunu biliyor. Birşey olmaz o zaman peşpeşe kullanıma izin vermesin dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasiyer arkadaş iyi sallamış. Öyle bir şey yok.
-
Forumdaşlar indirim şu şekilde düşmekte tecrübe edinimime göre; alacağımız ürünleri kasadan geçiyoruz sonra kasiyer arkadaşa Plus kullanacağız deyip kodu söylüyoruz ya da QR kod okutuyoruz, ardından girdiği bilgiler ile pos veya nakit ödeme esnasında indirim düşmekte.
Toplam / Toplam yapınca indirim düşüyordu galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadarını bilmiyorum hocam. Olabilir.
Ben ilk defa bu hafta kullandım su böreği indiriminde ilk önce QR altındaki kodu söyledim QR okumadığı için sonra ürünleri geçirdi en son indirim düştü
11/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Erpiliç Dondurulmuş Fileto Piliç 1000G. Etiket fiyatı 79,75 lira. %20 indirimle 63,80 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da 71,90 lira (700G Lezita).
Migros’ta fiyat bilgisi bulamadım.
Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.
11-17 tarihlerinde 1 kez faydalanmalık;
-Algida Nogger 3 Al 2 Öde,
-Bitki çayı alışverişine %25 bakiye kampanyası gelmiş.
Kişisel olabilir, hesaplarınız kontrol edin lütfen.
-
Bu haftaki kampanyalar çok kötü.
-
400 tl üzeri . bi de indirimlerde olmayan ürünler olunca indirimi de kırpıyolar bi esprisi kalmıyor
-
Temel gıda maddeleri alınabilir. Yağ peynir vb.
Bir kez de ben yazayım.
12 Kasım için Pringles Original 165 gram (Kırmızı Kutu) %30 indirimli fiyat 32,20 lira
Carrefour 49,90
Migros 47,50
Şok 47,50
Amazonda 27,50
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X