|
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (22. sayfa)
-
-
Tek ürün de geçerli,ben denedim👌
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
20 TL'lik Biskrem var mıymış ki hocam? Aynı üründen 2 adet mi demek istediniz? İçinde 3 paket olan Biskrem'i mi diyorsunuz?
-
-
-
Hocam ayrıntıları okudum bakiye kullanınca geçersizmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son maddeyi mi diyorsun? Ama sanki başka bir şeyi kast ediyor. Kendi bakiyemizi nasıl kullanacağımız hakkında diye anladım. Bakiye ile alınan ürünlerden bakiye kazanılamaz tarzı bir madde var mıydı? Gerçi bakiyeden aldığımızda aylık 1200 TL harcama sayacımıza da işlemiyordu.
Hayır hocam uygulamada genel sorularda okudum.
-
07/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Asperox Sarı veya Mavi 1L. Etiket fiyatı 32,75 lira. %20 indirimle 26,20 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da 20,83 lira.
Migros’ta 29,75 lira.
Şok’ta 32,75 lira.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bende denedim 5 ürün geçerli ama yeni madde eklemişler kampanyaya, 5 üründe indirim yapıyor fakat max. 50 tl
Ben tek ürün;İndirimde olan ahir tam yağlı tost peyniri 1 kg (95.50 TL) almıştım ,19.10 TL verdi bana.
1200tl lik bakiye yapmak için google play kart alsak sayar mi
Bana birşah üründe yüzde 20 bakiye vermişti. birşah yüzde 4 yağlı yoğurt aldım 57 den 53 e düşmüştü 10 lirada bakiye verdi güzel oldu.
Sadece kahvaltılık 1 ürün alsak olur mu hocam? Sanki aşağıda arkadaşlar bakiye geldi yazmışlar...
%20 bakiye veriyor zaten kampanya sayfasında yazan kahvaltılıklarda
Kimse net bilmiyor,muhtemelen alıp deneyen de olmadı.Deneyen arkadaş olursa buradan paylaşırsa bizler de faydalanırız ama benim tahminim tek ürüne vermediği yönünde.
EDİT:tek üründe de % 20 oluyormuş,yarın ben de paraf üstü,150/10 bakiye ile birleştirip bir kaşar daha alayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 7 Kasım 2022; 15:10:23 > -
Ben denedim. Sadece içim kaşar 500gr aldım. %20 bakiye yüklendi.
-
Görselde kaşar bile yoktu ama cevap için teşekkürler.O zaman tek üründe de %20 veriyor.Çok iyi o zaman.Ben de hakkımı kullanayım
-
Beyaz peynir aldım kahvaltılık bakiyesi yüklemedi
Hocam kampanya açıklamasında kaşar peynir diye yazmakta. İlave olarak kategoriler ise zeytin, klasik beyaz peynir, tulum peynir, sürülebilir beyaz peynir, bal, ezme, helva, reçel, tahin ve pekmez. Yumurta, et ve et ürünleri dahil değil. %20 bakiye için son 4 gün.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X