Hangi üründen bahsediyorsunuz acaba? |
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (20. sayfa)
-
-
Mayonezden hocam. Ürün Polonya menşeili.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle hocam. Şimdiden afiyet olsun.
Bugün Şok'tan alışveriş yaptım 109 liralık. Paraf üstü için sms bilgisi yapıldı. O günkü A101 harcamaları büyük ihtimalle geçerli olmadı. :/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden hocam?A101'de de paraf üstü oluyor.40 liralık indirim hakkı dolmuş muydu?
-
Yok, hayır. Zaten geçen ay aldım kartı. Hatta ilk kez paraf üstünden faydalanacağım diye sevinmiştim:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çorbada tuzumuz olsun.
04.11.22 Bugün Gelirsen’i Balık Dünyası Uskumru 500G/Somon 440G/Karides 500G. Etiket fiyatı Uskumru 39,5 lira, Somon 32,45 lira, Karides 41,9 lira. %30 indirimle Uskumru 27,65 liraya, Somon 22,71 liraya, Karides 29,33 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da Karides 52,99 lira. Uskumru, Somon fiyat bilgisi bulunamadı.
Migros’ta Uskumru 39,5 lira, Karides 250G 49,95 lira, Somon fiyat bilgisi bulunamadı.
Şok’ta Somon 38,9 lira, Uskumru, Karides fiyat bilgisi bulunamadı.
--------------------------------------------------------------------------------
4 - 10 Kasım tarihleri arası seçili biskrem ürünlerinden 20 liralık alışveriş yapıldığında 10 lira değerinde bakiye yüklenecek. Seçili ürünlerle ilgili bilgi verilmemiş. Görsele göre Biskrem çikolata dolgulu 200 gr. Biskrem çikolata dolgulu 100 gr. ve Biskrem portakallı ve çikolatalı 90 gr. ürünlerini içeriyor.
200 gr olan 13 tl 100 gr ve 90 gr olan 7,5 tl.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da 200 gr. olan 14,25 lira. 100 gr olan 7,5 lira, portakallı 90 gr olan 7,5 lira. 150 gr. olan büyük boy 13,5 lira
Migros’ta 200 gr olan 11,90 lira (2 money hediye) 100 gr olan 7,5 lira. portakallı 90 gr olan 7,5 lira. 150 gr. olan büyük boy 7 lira
Şok’ta 200 gr. olan 14,25 lira. 100 gr olan 7,5 lira
--------------------------------------------------------------------------------
Sana özel kategorisinde 4 - 10 Kasım tarihleri arası Birşah marka ürünlerinde fişteki bir ürüne (en düşük fiyatlı) %20 indirim vermiş. Bu sizde farklılık gösterebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak0 -- 4 Kasım 2022; 5:11:40 >
-
Hocam bana da Sana özel kategorisinde 4 - 10 Kasım tarihleri arası tek seferde yapılan kahvaltılık ürünleri alışverişine fişteki en ucuz 5 adet kahvaltı ürünlerinden fiyatın %20 si oranında bakiye yüklenir yazıyor. Anladığım kadarıyla örneğin tek seferde 5 adet kahvaltılık ürün alsam ürünlerin hepsinin toplamı kadar %20 bakiye yüklenecek diye anladım, umarım yanlış anlamamışımdır
-
1 ekimdeki tarife
01/10/2022 Bugün Gelirsen’i; Balık Dünyası Dondurulmuş Somon Dilim 440G. Etiket fiyatı 32,45 lira. %35 indirimle 21,09 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün;
Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
Migros’ta fiyat bilgisi bulamadım.
Şok’ta 38,90 lira.
@tanerakinnn dan alıntıdır
12 eylüldeki tarife
@KISKANIYORLAR dan alıntı
1 temmuz tarifesi
@tanerakinnn den alıntıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 4 Kasım 2022; 10:16:51 >
-
somon mu uskumru mu
ikisi aynı şey değil sanırım
-
Harcama yapmadığım halde plus bakiyem sıfırlanmış. Bakiye geçmişinde kazandığım gözüküyor ama harcadığım gözükmüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana da aynısı gelmiş ,ben de hiç bişey anlamadım.tahminim görseldeki 5 kategoriden birer adet alınca toplamın değil en ucuz ürün üzerinden %20 X 5 yatacak şeklinde varsayımda bulundum.Yani en ucuz ürün bedavaya gelmiş olacak.
101'in bu kampanyalarını anlamak için DECODER lazım.Kasiyere sorsan dünyadan haberleri yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 4 Kasım 2022; 11:13:59 > -
kesınlıkle balık urunu almayın a101den gecen 2 3 hafta once oluyordum
-
daha doğrusu alırken dikkat edin. eriyip tekrar donmuş olmasın. çok buz kar varsa bu eriyip tekrar donduğunu gösterir. ben ço kaldım ama seçerek tabi sağlam çıktı hepsi. ama karlıysa pakedin içi bu eriyip tekrar donduğunu ve soğuk zincirinin kırılıdğını gösterir.
-
Çok başarılısınız. Teşekkürler. Dün deprem falan derken ihmal ettik açıkçası. Afiyet olsun.
Arkadaşlar merhaba, plus bakiye kazanmak için para ile ödeme şart mı? Yoksa bakiye kullansam da bakiye kazanabilir miyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bir kısmını para ile bir kısmını bakiye ile ödedim ve bakiye kazandım ama sadece bakiye ile bakiye kazanılır mı onu bilemiyorum
-
Soru-cevap kısmında bakiye ile ödemede de bakiye kazanılır yazıyor.
-
Düzeldi mi?
-
Düzeldi sonunda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X