Paraf POS'ları nasıl oluyor hocam? |
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (19. sayfa)
-
-
Selam, sanırım bu detay aklımdan çıkmış. Yanılmıyorsam sliplerde Garanti yazıyor. Paraf kaç markette var acaba ya. Bir migros heralde.
-
31/10/2022 Bugün Gelirsen’i; Cumhuriyet Dana Kangal Sucuk 250G. Etiket fiyatı 54,75 lira, %20 indirimle 43,80 liraya sahip olabilirsiniz. KG fiyatı 175,20 lira.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da KG/312,90 lira.
Migros’ta KG/316 lira.
Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Parafcard migros,şok,a101'de 100 lira üstü küsüratlı alışverişte 9,99 indirim yapıyor.Ayda max 40 lira indirim oluyor.Ben migrosta hediyemkarta 109,99 lira yükleme yapıyorum,extreye 100 lira harcanmış olarak yansıyor.
-
Artık a101,şok,yunusmarket..vb bir çok zincir marketlerde paraf üstü oluyor.Sadece bimde yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 31 Ekim 2022; 7:48:51 > -
Buradakiler skt:25/12 idi tümü,ayrıca denizbank qr kampanyası ile alınırsa 35 civarına geliyor..
-
Teşekkür ederim, sms gelmedi de o yüzden dahil edilmedi sandım. Çünkü detaylarda paraf posu şartı var.
Cumartesi restoran indirimleri olunca indirim tutarı SMS ile iletiliyor diye aynı sistem olur şeklinde düşündüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Ankara'dayım, a101'de yaptığım 100 lira üstü alışverişler hep geçerli sayılıyor,tabii 40 lira indirim kotası dolmadıysa.
-
01/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Head&Shoulders Klasik/Mentol/Dökülme Karşıtı Şampuan 350ML. Etiket fiyatı 48,75 lira, %25 indirimle 36,56 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da 53,90 lira.
Migros’ta 48,90 lira.
M.payde de aynı durum olur mu hocam komisyonları bari ordan düşürelim 🙂 paraf banka kartı mi kk mi? Ona göre paraf çıkartayım bunu öğrendikten sonra farz oldu 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben KK olarak kullanıyorum.
-
Sayaç işleyen ürünlerden ikisi bu ay değişmiş.Bende su,ekmekle baştacı mini salam ve cappy 200 ml eklenmiş.
-
Dediğiniz ürünler bende de geçerli. Sayaç aylık yenilenir üstadım.
02/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Avokado Adet. Etiket fiyatı 14,90 lira, %35 indirimle 9,68 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da 18,90 lira (CarrefourSA Karta Özel 9,90 lira).
Migros’ta 16,90 lira.
Şok’ta 13,90 lira.
Kişisel yorumum; ürün muhtemelen yerli ürün.
bugün ki gelirsen ürününün avokado olduğunu görünce şu video geldi aklıma :)
-
03/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Heinz Ketçap 342G/Heinz Mayonez 215G. Etiket fiyatı Ketçap 22,75 lira, Mayonez 24 lira. %40 indirimle Ketçap 13,33 liraya, Mayonez 14,40 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
Migros’ta Ketçap 22,90 lira.
Kişisel yorumum; Mayonez tüketmeyen biri olarak geçmiş bugün gelirseninde buradan üstadın(ismini hatırlayamadım) önerisi ile müthiş tat aldığım bir ürün. Şiddetle tavsiye ederim. Alırken SKT bakınız lütfen.
41 gün sonra aynı ürün, farklı fiyat.
@Düşünenadam07 üstadım senin nevale rafta yine :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerakinnn -- 3 Kasım 2022; 0:29:16 >
Etiketleyip haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim üstat. Geçen sefer SKT uzak olmayınca almamıştım. Şimdi daha uzak tarihli olanını bulabilirsem sayende stok yaparım.
Edit: Bu arada bir hatırlatma yapayım: Tek seferde hem ketçaptan hem mayonezden toplamda 6 adet alırsanız geçerseniz hepsinin indirimi düşmez. Sistem toplamda 3 adet ürüne indirim yapıyor. Tabii siz üçer üçer farklı fişlerde alarak en fazla 9 ürünü indirimli olarak alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 3 Kasım 2022; 0:43:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rast gele üstadım. Düşün artık önerin doğrultusunda lezzetini almış olduğum mayonezin damağımda tadı kalıyor ve seni hatırlıyorum :))
Çok memnun oldum. Zaten forumun amacı da yardımlaşmak değil midir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X