Tek seferde 20 TL’lik Biskrem’e 10 TL bakiye hediyesi gelmiş. 10 Kasım’a kadar geçerli. Kampanyada Geçerli Olan Ürünler: Biskrem Kakaolu Büyük Boy Poşet 200x12 g Biskrem Kakaolu 100x18 g Biskrem Portakallı 90x1 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Kasım 2022; 17:13:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (21. sayfa)
-
-
Tek seferde yapılan kahvaltılık ürünleri alışverişine, fişteki en ucuz 5 adet kahvaltı ürünlerinden, fiyatın %20'si oranında bakiye yüklenir.
1 tane alırsak olmuyor diye anladım, siz ne dersiniz? (bana özel olabilir, herkeste olmayabilir..)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
05/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Mistral Kağıt Havlu 1KG (1*10). Etiket fiyatı 59,90 lira. %20 indirimle 47,92 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
Migros’ta 59,90 lira.
Şok’ta 57,40 lira.
Satışa konu olan ve aynı/benzer ürün 2 katlıdır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. Ürüne baktım şimdi, görselde 2 katlı ve 10 ruloya eşit diyor. Şu 10 ruloya eşit olup olmadığı konusunda net bilgi verebilecek olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
101'deki bakiye olayı güzel olmuş.75/5 ve 150/10 bakiye vardı.Bir sepet yapıp,alışveriş yaptım ve hemen yattı.Kasiyer 1 dk sonra ikinci parti malları geçince 15 bakiye var kullanayım mı dedi.Şaşırdım.En azından takip derdi olmaz,bakiyeler hemen yatıyor.
-
Bu arada 3 gün boyunca 101'de mandalina 8,50...Aynı mandalina migrosta 23 lira.
-
Migros ve şok tan aynı kampanya o kadar almışım ki dondurucu da yer kalmamış 😅 teşekkürler bilgi için
Aman burdaki güzellikleri migros görmesin, ne me lazım onlar da aynı uygulamaya geçebilir
BigBold şiddetle öneririm, hastasıyım ;)
Migros seviyesine ulaşmasına çoooook var ama bu bakiye uygulaması güzel.Geçen aydan beri takipteyim.Gerçekten 3 hafta içinde 2-3 üründe migrosta kampanyalarla bile alınamayacak fiyatlar denk geldi.Umarım geliştirerek devam ederler.
-
Hocam denediniz mi kampanyayı 5 ürün için? Yada deneyen biri oldu mu bu kampanyayı
Yok denemedim.5 ürün almak tek kampanyaya değmez.
-
06/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Akmina/Kızılay Mandalinalı Maden Suyu 6*200ML. Etiket fiyatı 25 lira. %35 indirimle 16,25 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da 27 lira.
Migros’ta 25 lira.
Şok’ta 25 lira.
Bugün 3 şube baktım malesef hiçbirinde de kalmamış 😅
Olmaması normal aslında hocam. Sebebi stok eritmek. Kış sezonu geldi haliyle satışlar yaza göre epey düşecek. SKT uzun bulunduğunda varsa saklama koşulunu sağlayabileceğiniz ortam affetmeden alın derim. Ben öyle yapacağım ama yaza kalmadan kışın da yer bitiririz :))
Dondurma kampanyasi online da gecerli degil mi dusmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün 2 şubeye baktım
Akmina/Kızılay maden suyu A101'lerde yok
Yok değil sadece fiziki mağazalarda , online olsa daha çok stok eritirler
Arkadaşlar 20 tl biskrem alışverişine 10 tl bakiyem 1 gün geçti hala yatmadı. Arayacağımız bir numara var mı acaba ? Alışverişi yaparken önceki bakiyemi kullanmıştım ödeme için sebep bu olabilir mi ? Hiç bu kadar geç yüklenmiyordu da.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X