Bende kahvaltılık %20 bakiye kampanyası silinmiş.Yoksa 101 bakiyeleri vermeye kıyamadı mı? |
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (23. sayfa)
-
-
Bende de silinmiş. Kullanıma kapandı sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
08/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Nimet Dondurulmuş Su Böreği 800G. Etiket fiyatı 37,95 lira. %30 indirimle 26,55 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
Migros’ta fiyat bilgisi bulamadım.
Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.
Bunlarda dakika bir cıvıttılar. Daha dün akşam alışveriş yapmıştım ne olacak şimdi üzerine yattı şark kurnazı a101, bu durumu nereye şikayet etmeliyiz?
-
merhaba. Plus hesabında olan bakiyelerin bir süresi var mı? istediğimiz zaman mağazada kullanabilir miyiz?
-
Şu anki bakiyeler için 31 aralık 2023 diye uygulamada yazıyor.Evet tüm mağazalarda kullanılıyor.
-
Yatmazsa iade edin bence.şikayeti de müşteri hizmetlerine yapmak lazım ama ne kadar yardımcı olurlar bilemem.
Ben de bu sabah için sepet yaptım,101'e gidecektim ama kampanya iptal olunca vazgeçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 8 Kasım 2022; 11:30:20 > -
cevap için teşekkürler.
-
09/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Kokteyl Domates Paket(500G). Etiket fiyatı 15,95 lira. %20 indirimle 12,76 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da KG 19,90 lira.
Migros’ta KG 24,67 lira.
Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.
Merhaba hocam, kota mı vardı kampanyada?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanmıyorum,bence 101 müşteriye fazla bakiye vermeye kıyamadı.önce kampanyayı kimse anlamadı zaten,detay belli olunca da kampanyayı kaldırdılar.Yakışmadı.
-
21 tl lik biskrem aldım 10 TL yüklenmedi nereye şikayet ediyoruz mail adresi var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece o ürünleri alıp bakiyeden ödeme yaptıysan geçersiz.
Evet öyle yaptım iade oluyor mu
-
200 Gr ve 100 Gr 21 civarı tuttu
olur herhalde
-
10/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Ovadan Baldo İri Pirinç 1000G. Etiket fiyatı 37,50 lira. %30 indirimle 26,25 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
Migros’ta 32,50 lira.
Şok’ta 32,50 lira.
Pirinç mantıklmı arkadaşlar ? F/p olarak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
resimlerde üretici yayla görünüyor. bi bakmak lazım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X