< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (5. sayfa)
-
-
Eyvallah hocam düzelir umarım bizimkide
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynı saçmalık bende de var malesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi yine denedim nafile
Geçerli mail adresi değil uyarısı veriyor sinir bozucu
geçen günü ürününde kuruyemişi uygun fiyata aldım. bugün de namet hindi füme 14,95 den %40 düşüyor. acaba günde 3 kez derken 3 kere ayrı ayrı mı yoksa tek seferde 3 ürüne kadar mı indirim kastediyor bilen var mı
-
Ben tek seferde tek fişte 3 ürün almıştım indirimli. 3 ayrı kez denemedim.
-
Sadece uygulamadaki QR kodu mu söyleyip sonrasında parayı ödüyorsunuz hocam? Başka işlem yok sanırım, kasada otomatik düşüyor zannediyorsam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 21 Nisan 2022; 18:32:53 > -
teşekkürler bende sizin mesajı görmeden denedim 3 ürün 3ünde de düştü
-
evet ama çoğu kasiyer bilmiyor bizde yok deyip geçiştirmeye çalışıyor yetkili birini çağırtıp rahatlıkla halledebilirsiniz qr koddaki rakamlalra
-
Uygulama şuan sadece mağazalarda mi geçerli
Kapıda veya uygulama da ne zaman aktif olur ?
34,95 den 24,5 liraya düşüyor
-
Merhaba,
A101 Plus'ta günlük indirime giren ürünün fiyatı yerine indirim yüzdesi yazıyor sadece. Ürünün indirimli fiyatını görmemiz için ne yapmamız gerekiyor?
-
a101 kapıda ya girip ürünü bulup hesaplama yapmaktan başka çözüm yok
-
Bu teknoloji çağında bir bilgiye ulaşmak için iki uygulama kullanma gereksinimi taktire şayan. Tebrikler A101
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careemm -- 20 Mayıs 2022; 11:22:6 > -
Biriken bakiyeyi kullanabilen var mı. 2 farklı şube kullanamadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bir kaç kez kullandım ama nasıl olduğunu bilmiyorum kasiyer halletti
Ben kullandım.
Bakiye haziran sonunda silinecekmi
31 Aralığa kadar kullanılabilir. Bende kullanabilen bir şube bulursam kullanacağım. :)
bana da kullanamayan şube bir kere denk geldi. 2 kere kullandım bilen yerde. bazıları fişe a101 plus kimliğini yansıtmayı biliyor ama bakiyeyi nasıl kullanacağını bilmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X