sanırım öyle 🤷🏻♂️ |
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (7. sayfa)
-
-
Nette aynı fiyat magazadamı bu indirim
-
Yaw ne anlatıyor dayı be Herşeyi siz biliyorsunuz Daha 15 dakika önce aldım sen anlat dur tosla kartla 45 geldi harcarim seni Çok düşünme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hahaahah. Az önce Migros salça diyordun, pahalı gelince tıpış tıpış Şok'a koşmuşsun. Asıl harcanan sensin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her şubede indirim var mı hocam bilginiz var mı..
-
acaba bu arkadaş 3 katlı tuvalet kağıdı yerine "daha ucuzu var" diyerek tek katlı tuvalet kağıdı da alıyor mu :)
şok'tan paylaştığı salça fiyatı da mağazaya özel, normal fiyatı 29,90 :) briks oranına ve kapağı açıldı mı kapanmayan teneke konserveyle kapaklı cam kavanozu kıyaslamasına hiç girmiyorum bile...
neyse bırakalım arkadaşı kendi dünyasında kendine göre yaşamaya devam etsin :)
-
Aynen öyle hocam.
-
a101 plus uygulamasını indirip, kasada karekod okuttuğunda geçerli indirim. plus uygulamasında her gün bir ürüne özel indirim oluyor.
-
10 a101’e gittiysem, sadece birinde 1 kişi falan biliyordu. a101plus diyorum o kadar yabancılar ki kimse yapamıyor. inanılmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 3 adet aldım. Bu fiyatlara bu saatten sonra bulmak çok zor. Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Afiyet olsun hocam.
17/09/2022 Bugün Gelirsen’i; Fax Sıvı Sabun 3L Mavi(Okyanus). Etiket fiyatı 39,95 lira. %35 indirimle 25,97 liraya sahip olabilirsiniz.
19/09/2022 Bugün Gelirsen’i; Eti Litalif Yulaf Ezmesi. Etiket fiyatı 23,50 lira. %30 indirimle 16,45 liraya sahip olabilirsiniz.
20/09/2022 Bugün Gelirsen’i; Domestos Mutfak ve Banyo Temizleyici Köpük 450 ML. Etiket fiyatı 28,50 lira. %25 indirimle 21,375 liraya sahip olabilirsiniz.
21/09/2022 Bugün Gelirsen’i; Çaykur Altınbaş 500GR Etiket fiyatı 51,95 lira. %15 indirimle 44,15 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün;
Carrefour’da 52,90 lira
Migros’ta 47,90 lira
Şok’ta 51,95 lira olarak mevcut.
22/09/2022 Bugün Gelirsen’i; İpek Saç Kremi 570ML. Etiket fiyatı 29,75 lira. %30 indirimle 20,825 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün;
Carrefour’da 30,50 lira
Migros’ta 29,90 lira
Şok’ta 29,95 lira olarak mevcut.
Arkadaşlar a101 plus da ücretli bir platform mu acaba ?
-
hayır hocam tamamen ücretsiz bazen güzel ayrıcalıklar sunan alışveriş öncesi QR söyleyip indirimlerin düşülmesi mantığıyla çalışan bir sistem.
-
23/09/2022 Bugün Gelirsen’i; Heinz Ketçap 342 GR ve Heinz Mayonez 215 GR. Ketçap etiket fiyatı 17,95 lira. %35 indirimle 11,66 liraya, Mayonez etiket fiyatı 20,75 lira. %35 indirimle 13,48 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürünler;
Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
Migros’ta Ketçap 14,36 lira, Mayonez fiyat bilgisi bulamadım.
Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.
Önemli not; ürünleri tek tek satış olduğunu düşündüğüm için fiyat çalışması yukarıda ki gibidir. Şayet ketçap&mayonez ikili paket tarzı bir durum var ise özür diler ve fiyat çalışması yanlıştır.
Şuanda indirime giren Heinz Mayonez 215gr E F S A N E. Polonya menşeili yediğim en iyi mayonezlerden. A101 Plus'taki indirimle 13,45 TL'ye geliyor. Şiddetle tavsiye edilir.
Bu arada hocam ikisi ayrı ürünler. Set halinde değil yani. Bilgilendirme için çok teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X